shatmach 16.11.10, 21:57 Wiem, ze to głupie, ale męczy mnie. Kiedy Kinga wróciła w dzisiejszym odcinku to mała Lenka z babcią sobie siedziały przy domu, a na stoliku była zabawka-maskotka. Kojarzę to z jakiejś bajki. Pamięta ktoś może z jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: Maskotka Lenki (MJM) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 22:46 w dzisiejszym odcinku nie przyuwazyłam, ale kojarzę Lenke z maskotką z Ikea, zielona ni-to-żaba - o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
efemerryda Re: Maskotka Lenki (MJM) 16.11.10, 23:46 Pan Kartoflana Głowa czyli Szeryf Woody z Toy Story 3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Maskotka Lenki (MJM) IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 17.11.10, 07:16 pan kartoflana glowa a szeryf woody to dwie rozne postacie ;) a co do pytania to nie ogladalam wczoraj mjm wiec nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Maskotka Lenki (MJM) 17.11.10, 08:42 Pan Kartoflana Glowa oczywiscie :-) O, taki jak tu np.: allegro.pl/mw-pld-ulubione-postacie-pan-kartoflana-glowa-i1308557214.html Swoja droga smiszna edukacyjna zabawka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Maskotka Lenki (MJM) 17.11.10, 15:39 Dzięki za pomoc. Chodziło mi o właśnie o Pana Kartoflana Głowa. Chciałem to komuś sprezentować na Mikołaja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś