Dodaj do ulubionych

całuśny serial mjm

01.12.10, 17:52
Zauważyliście, że wszyscy w tym debilnym serialu całują się na powitanie jakby z rok się nie widzieli i żyli w przyjaźni niczym Robinson z Piętaszkiem? jeszcze trochę a Chochoły zaczną między sobą się całować albo pójdą wszyscy o krok dalej i na przywitanie będą wskakiwać sobie do łóżek...co za serdeczność bije z tego serialu.
Obserwuj wątek
    • nika_75 Re: całuśny serial mjm 01.12.10, 22:32
      O właśnie. Uświadomcie mnie, jako babę po trzydziestce, czy teraz młodzież tak się ciumka na powitanie - to normalne, powszechnie przyjęte? Zdziwiona jestem, bo kilkanaście lat temu, kiedy ja kończyłam szkołę średnią, ze znajomymi witało się normalnie, cześć cześć i koniec. A w MjM obśliniają się wszyscy płci tej samej i przeciwnej na dzień dobry i do widzenia. Sylwie, Kuby, Ole, Kingi, Mirki, Piotrusie i Pawełki, Alutki, Tomki i Sandry, wszyscy wszyscy obdarowują się obowiązkowymi buziaczkami i całuskami.
      • pluskotka Re: całuśny serial mjm 01.12.10, 23:00
        Jedna osoba na sto. Obrzydza mnie to.
        • jerryone1 Re: całuśny serial mjm 02.12.10, 09:25
          wyobrażacie sobie sytuację, kiedy w szkole na przywitanie na lekcji wszyscy zaczynają się całować? łącznie z panią nauczyciel hehehehe....orgia murowana
    • Gość: kia Re: całuśny serial mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 23:59
      niestety, ale nastolatki tak właśnie teraz robią. Codziennie przy przywitaniu, pożegnaniu całus w policzek. Wkurza mnie to tym bardziej, że sama mam kuzynki w wieku nastoletnim i całują mnie przy każdej okazji. unikam tego jak mogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka