Dodaj do ulubionych

Partnerzy panien Lubiczówien

14.12.10, 19:10
Mam wrażenie, że scenarzyści nie mają pojęcia, jak rozwiązać wątek Norberta. Snuje się on smętnie po ekranie i nie bardzo wiadomo, co dalej. Jakiegoś gwałtownie tragicznego rozwiązania chyba nie będzie, bo już było poprzednio (Adam). Czy on w ogóle pracuje? Zarabia? Senior Lubicz coś mu tam załatwiał chyba. Mnie osobiście ten Norbert trochę męczy.
Osobną kwestią jest, co będzie z Agnieszką i Markiem, bo jakoś ani wte ani wewte. Może on jej wystarczająco nie rajcuje, bo dotąd zawsze miała związki z problemami?
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: Partnerzy panien Lubiczówien 14.12.10, 19:34
      Oni to się w ogóle w tym serialu snują jak smród po gaciach.
      Ale Olka to by mogła skoczyć do solarium bo wygląda jak śmierć na chorągwi.
      • pipi43 Re: Partnerzy panien Lubiczówien 14.12.10, 19:50
        Nieźle się dziś ubawiłam, jak zobaczyłam go dziś zdyszanego z plecakiem w progu domu Lubiczów.
        Spieszył się na kolację...;)
        • em.haa Re: Partnerzy panien Lubiczówien 14.12.10, 20:19
          On tam daje na to chlanie w ogóle? :D
        • vasilip Re: Partnerzy panien Lubiczówien 15.12.10, 07:53
          Debilizm Oli sięga szczytu, czy "koniaczek" po prosu nie może w....lić upierdliwega amanta Oli?
          • lady_haha Re: Partnerzy panien Lubiczówien 15.12.10, 10:00
            Taaa, Ola "zadecydowała" że Norbi zostaje z nimi na zawsze. Urocza perspektywa!
    • bonnie75 Re: Partnerzy panien Lubiczówien 15.12.10, 10:10
      Nie rozumiem tego ni w zab.
      U koniaczkow gniezdza sie w piatke i jeszcze problem lazienkowy starego koniaczka a u Norbiego sama matka w wielgachnej chalupie. Nie mogliby z Olka tam zamieszkac, tym bardziej, ze matka Norbiego tego pragnie a koniaczki wrecz przeciwnie?
      Rozumiem jednak opory nieroba i wiecznej studentki - Olki - wszak u przyszlej tesciowej nikt jej nie poda na gotowe...
    • quba Re: Partnerzy panien Lubiczówien 15.12.10, 11:47
      No gdyby mi córka przyprowadziła sobie chlopa do ryćkania !
    • zavsze_usmiechnieta Re: Partnerzy panien Lubiczówien 17.12.10, 15:48
      W ogóle to ja nie wiem jak oni się mieszczą w tym klaustrofobicznym pokoju Olki ? :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka