Dodaj do ulubionych

Prosto w serce - Kuba

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.11, 18:21
Wyjątkowo irytujący i agresywny gó...arz...

Konstancja wiadomo negatywna postać, ale nawet wobec niej nie ma prawa się tak zachowywać. Nie dość że jest od niego dużo starsza to jednak jako dziewczyna Artura jest u siebie... Dzisiaj znowu naskoczył na tą babkę którą gra Winiarska... Ktoś mu wreszcie powinien nakłaść po pysku i porządnie nagadać.
Obserwuj wątek
    • anka_cyganka35 Re: Prosto w serce - Kuba 17.01.11, 19:42
      haha uspokoj się dystans przeciez to serial.w prawdziwym życiu potrafią byc jeszcze większymi "potworami" :)
    • Gość: kia Re: Prosto w serce - Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:41
      Nie dość że irytujące zachowanie to jeszcze irytująca facjata. No i ta przesadna opiekuńczość w stosunku do siostry. Ja osobiście nie znam żadnego faceta który by tak bronił siostry.
      • Gość: ;P Re: Prosto w serce - Kuba IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 14:20
        Anka wiem o tym ;) ale to jest wyjątkowo irytujący typ...
        Co do tej siostry to dziwię się że Kacper mu się jeszcze nie odciął :)
        • Gość: ilona Re: Prosto w serce - Kuba IP: *.home.aster.pl 25.01.11, 01:27
          Ej, przesadzacie! Kuba to chłopak z domu dziecka - więc musi być nadopiekuńczy bo go życie tego nauczyło. Ma prawo też być zbuntowany. Znam chłopaka z domu dziecka i bardzo podobnie funkcjonuje. Moim zdaniem jak się oswoi z sytuacją jeszcze pokaże swoje spokojne oblicze.
          A aktor grający Kubę ( Wojtek Rotowski ) swoją drogą bardzo mi się podoba - w "Do dzwonka" gra zupełnie inną postać i ja mam do niego dużo sympatii :)
          Wkurza mnie natomiast Rafik - jako postać i jako aktor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka