Dodaj do ulubionych

Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? (Klan)

IP: *.toya.net.pl 02.02.11, 17:27
Jak obstawiacie? Coś musi być - przecież nie robiliby od paru miesięcy takiego zamieszania.
A swoją drogą, dobrze, że Ela i Jurek nie jadą do Egiptu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Alina Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 17:56
      Spotkają tam dr Edytę i Malickiego w roli natrętnych sekciarzy
    • Gość: klanowicz Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 18:04
      spotkają Teresę z "Pierwszej miłości" :DD
    • Gość: kiks Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.toya.net.pl 02.02.11, 20:06
      Obstawiam jakąś amebę albo inne licho.
    • Gość: hardkor Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 20:59
      Na pewno będzie coś z Knorrem, jemu zawsze coś się dzieje... taka niedorajda życiowa. Pewnie będzie zazdrosny, że jakiś Hindus Elżunię wyrywał...
      • Gość: :P Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.dialog.net.pl 02.02.11, 23:44
        Przywiezie nowe smaku noodle'i Knorr...
    • Gość: the_accidental Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.toya.net.pl 02.02.11, 23:49
      Ja myślę, że albo ktoś się tam zgubi i przez 100 odcinków będą go szukać, albo komuś podrzucą do przewiezienia dragi i trzeba go będzie przez 100 odcinków wydostawać z więzienia, albo ktoś się z tych Indii za kimś przywlecze - w końcu na czymś scenarzyści muszą dociągnąć do czerwca.
      • Gość: lola Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.ghnet.pl 03.02.11, 00:02
        kamila zaszaleje z błażejem ;)
      • lejdimakbet Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( 03.02.11, 00:03
        "Ja myślę, że albo ktoś się tam zgubi i przez 100 odcinków będą go szukać"- Bogndan może? i się zejdą z Moni i Feli w końcu zniknie z tego serialu!

"komuś podrzucą do przewiezienia dragi i trzeba go będzie przez 100 odcinków wyd
        > ostawać z więzienia"- to na bank wuj Stefan :) klan to rodzina samowystarczalna, jak już ktoś powiedział :)

ja to obstawiam, że ta nawiedzona przyjaciółka Eli, co to ich na wyjazd namawia wywinie jakiś numer. Nie na darmo werbowaliby Jungowską do tej błazenady
    • vasilip Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( 03.02.11, 06:55
      Knora nie wpuszczą na pokład samolotu bo beda mysleli że ten aparat do oddychania to bomba.
    • Gość: Amy Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 18:15
      Indie to pikuś, mnie ciekawi wątek z mieszkaniem w Hiszpanii :D Niby sie domyślam jak to sie skończy, biorąc pod uwagę "umiejętności" Feliksa do robienia interesów no i parę drobiazgów o których ostatnio wspomniał(takich jak "firma nie ma konkretnej siedziby, wszystko załatwiamy twarzą w twarz") tio zapewne okaże sie że apartamentów nie ma (albo są obozami pracy sezonowej!), Knorr stracił mnóstwo kasy i pójdzie z siekierą na Feliksa :D
      • Gość: iga Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.icpnet.pl 04.02.11, 21:26
        a może Knorr będzie miał romans z jakąś hinduską. wszak już się naumiał mówic "kocham Cie"
      • Gość: kasza-lot Re: Konsekwencje podróży do Indii - jakie będą? ( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 00:55
        Owszem, owszem, wydaje sie, że wszystko zmierza do jakiejś afery. Choć scenarzyści mogą mieć różne intencje. Jedna to zbieżna z naszym myśleniem - chcą utrwalić wizerunek Feliksa jako nieudacznika i aferzysty, z którym kontakt zawsze oznacza kłopoty, a przy okazji przestrzec ludzi przed lekkomyśłnym uleganiem perswazji oszustów żerujacych na aspiracjach i łatwowierności klientów. Ewentualnie mają zlecone (i zapłacone) przez sponsora serialu propagowanie usługi wykupowania miejsc w apartamentach, a przy okazji chcą pzrekonać, że każdy człowiek (tu akurat Feli) może się zmienić i w końcu jakoś wyjść na prostą. Choć to ostatnie byłoby raczej mało przekonujące, Feli ma jednak naturę niefrasobliwego półgłówka i drobnego kanciarza, a to raczej bardzo trudno zmienić, zwłaszcza po piećdziesiątce.
        A co się może zdarzyć w Indiach? Wszystko. Mogą nawet ...w ogóle nie polecieć, bo np. biuro turystyczne zbankrutuje, co w ostatnich latach nie jest wcale rzadkie. Tylko czy byłby sens podgrzewać jeszcze i tak nerwową, napiętą atmosferę w związku z problemami w Tunezji i Egipcie?
    • z_plus_z A rybki dochtórstwa? 04.02.11, 20:11
      Drążą ten temat niewiele krócej niż Indie. ;> PO CO?
      • Gość: gruba jadzia Re: Knor to debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:33
        A knorr to też niezły głupek. Aby drugi raz zaufać człowiekowi, przez którego został kiedyś oszukany- to trzeba nie miec rozumu.
        • qpiska Re: Knor to debil 04.02.11, 21:34
          Pewnie malarię przywiozą do kraju ;)
          Indie to jeszcze pikuś. Ja zastanawiam się jakim wariatem trzeba być żeby zaufać Feliksowi. Stary ten Knorr, a głuuuuuupi jak... :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka