Gość: Kia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 18:32 Jak ja zobaczyłam te włoski wywinięte na zewnątrz i do góry to myślałam że padnę ze śmiechu. Mój facet powiedział że to niemożliwe by normalny mężczyzna zgodził się na takie uczesanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 15:09 Daj spokoj. Wygladal jak kobieta, takie podniesione te koncowki. W ogole powinien zmienic fryzure, wyglada jak pajac. Najbardziej w calym serialu nie lubie jego postaci. Taki przemadrzaly, wszystko wie a do tego wrocławski "macho". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.bb.sky.com 26.02.11, 15:56 Zgadzam się w 100%!!! Strasznie denerwujący typek o wyglądzie pajaca! Jak ja go nie cierpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On ma w wyrazie twarzy coś takiego debilnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 15:10 przeciez czesto tak ma... wg mnie wyglada swietnie!!!!do twarzy mu w dlugich wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura męska 26.02.11, 16:33 [img]https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJoq_c_roDoiPxSyHm3_mauihezyClTUrw6zh-fIi-eg8omUYRuA[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura mę 26.02.11, 16:33 t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJoq_c_roDoiPxSyHm3_mauihezyClTUrw6zh-fIi-eg8omUYRuA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura mę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 17:31 No ja powiem szczerze że lubię gdy facet jest krótko obcięty. Ale mówię ci we wczorajszym odcinku to była masakra. Wyglądał mniej więcej tak www.kobieta.pl/uroda/wlosy/zobacz/artykul/rozwazna-i-romantyczna-jedno-ciecie-dwie-fryzury/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura mę 26.02.11, 17:35 Gość portalu: Kia napisał(a): > No ja powiem szczerze że lubię gdy facet jest krótko obcięty. A ja nie znoszę, to głupia fryzura i bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura mę 26.02.11, 17:36 Gość portalu: Kia napisał(a): > No ja powiem szczerze że lubię gdy facet jest krótko obcięty. Ale mówię ci we > wczorajszym odcinku to była masakra. Obejrzałam zalinkowaną fotkę, nie stwierdzam żadnego problemu, a tym bardziej "masakry". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura mę IP: *.opera-mini.net 26.02.11, 17:45 Wygladal jak pajac. Jakby normalnie mial te wlosy uczesane, a tu mial wywiniete koncowki do gory, jakby spal w walkach na glowie. :) to nie fryzura dla faceta. Zreszta mniejsza o kudly, ale jego ciotowata postac w tym serialu miazdzy wszystko. To jest alfa i omega. Wszystko wiedzacy, wszystko umiejacy i ten jego spokojny, "wykladowy" ton glosu, wujek zlota rada. Taka meska pi... jednym slowem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: bo jak wiadomo w Polsce obowiązuje fryzura mę 26.02.11, 17:48 Gość portalu: X napisał(a): > Wygladal jak pajac. Jakby normalnie mial te wlosy uczesane, a tu mial wywiniete > koncowki do gory, jakby spal w walkach na glowie. :) to nie fryzura dla faceta pewnie, jakby był łysy i w dresie, byłby bardzo męski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.ats.pl 26.02.11, 17:42 a ja go wolę w tej fryzurze niż z tymi długimi włosami , które wiecznie przeczesywał palcyma, albo odgarniał włosy odrzucając głowę do tyłu -jak dziewczę Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM 26.02.11, 17:49 palcyma to żart był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.ats.pl 26.02.11, 17:56 a jak myślisz? Miałam napisać ręcamy , ale pomyślałam ,że tak bedzie bardziej gramatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM 26.02.11, 18:03 Gość portalu: anka napisał(a): > a jak myślisz? myślę, że nie wiem, bo cię nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 19:05 MADAM DU-PA Ri te swoje metroseksualne wzorce "menszczyzn" zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM 26.02.11, 19:33 Gość portalu: lalala napisał(a): > MADAM DU-PA Ri > te swoje metroseksualne wzorce "menszczyzn" zachowaj dla siebie. łojoj, bo jedyny prawdziwy chłop to łysol w dresie i adidasach na resorach zmartwię cię, ten wzorzec jest rozpowszechniony, nie uda ci się ostrzyc na łyso całego świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 11:03 ale zes sie uczepila tych lysych w dresach i adidasach. chyba ci zrobili krzywde albo masz kompleksy na temat ich sportowego trybu zycia. :) nie mowie, ze kazdy facet ma miec glowe ogolona na zero, tylko takie podkrecanie koncowek jak baba to chyba cos nie tego. i nie mam nic do dlugich wlosow u facetow, bo niektorym to pasuje i dobrze wygladaja. niech paznokcie jeszcze maluja. i rzesy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 11:07 jestescie zalosne!i na pewno z nizin spolecznych!no najlepsze meskie fryzurki to macie w klanie hahah Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM 27.02.11, 18:18 Gość portalu: xd napisał(a): > jestescie zalosne!i na pewno z nizin spolecznych! wy czyli kto? ja nie jestem z nizin, a te inne "wy" to nie wiem skąd są no najlepsze meskie fryzurki t > o macie w klanie hahah fascynująca konkluzja, możesz rozwinąć? > Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM 27.02.11, 18:17 Gość portalu: aaa napisał(a): > ale zes sie uczepila tych lysych w dresach i adidasach. > chyba ci zrobili krzywde albo masz kompleksy na temat ich sportowego trybu zyci > a. :)' krzywdę tak. estetyczną ich "sportowy" tryb życia polega na staniu, bluzganiu i skakaniu do monopolowego względnie słuchaniu łupu łupu nie mówiłam o ludziach uprawiających sport, tylko o takich, którzy w w/w stroju chodzą po ulicy od ciekawej fryzury nikomu jaja nie odpadły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 11:36 Wiesz co, między łysolem a facetem z fryzurą jaką Paweł miał wczoraj jest jeszcze miejsce na dziesiątki innych uczesań. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM 27.02.11, 18:19 Gość portalu: Kia napisał(a): > Wiesz co, między łysolem a facetem z fryzurą jaką Paweł miał wczoraj jest jesz > cze miejsce na dziesiątki innych uczesań. To prawda, ale czemu zaraz nazywać nietypową fryzurę "masakrą"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 21:30 Dzis Pawelek mial juz normalna fryzure, a nie wywiniete do gory koncowy. Ale po raz kolejny roz.jebala mnie jego rola. On udaje takiego super maczo, a i tak na koncu konczy jak ostatni frajer. A ten jego szał dzis w barze bueheheheh, te tłuczenie butelek i chlanie wódy z gwinta bueheheeh. żenada Marysia dała mu dupy, a teraz wyjezdza. :D co najlepsze to wszyscy zapomnieli ze to ona doprawila mu rogi, to ona rozwalila ich malzenstwo, a teraz to "Pawelek musi ja przekonac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha pippi pończoszanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 22:33 obejrzałam dzis powtórkę - tak, ta fryzura była okropiczna! wyglądał jak pippi pończoszanka! to dlatego Marysia nie chciala go wpuścic do mieszkania, hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jujka Re: pippi pończoszanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 09:55 On obciął włosy i fryz w knajpie ma juz po obcięciu. czyli jest w knajpie i ma krótsze włosy, przychodzi do Marysi ma znowu długie, wraca do knajpy i robi rozpierduche znowu w tych krótszych. ( wmiedzyczasie wywija na szczotke ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pippi pończoszanka IP: *.ats.pl 01.03.11, 10:19 własnie to samo mialam napisać. Kiedy Paweł wychodził rano od Marysi ,po nocy z nią spędzonej, miał długie włosy, a kiedy dzwonił do niej z knajpy ,żeby umówić się z nią na wieczór , już miał tę nową fryzurę.Wygląda na to ,że w drodze do pracy , był u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: CZy widzieliście dzisiaj fryz Pawła?!!!PM IP: *.multinet24.pl 01.03.11, 13:38 widziałam powtórkę i te fryzurę - mało się nie porzygałam. Nie dość ze to i tak wyjątkowo odpychający facet ( mimo, że nie brzydal) i z wyglądu i z zachowania to jeszcze jakąś metroseksualna ciota. Odpowiedz Link Zgłoś