Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 21:29 Jak wam się podoba? Dla mnie jedyna zaleta - morze. Reszta strasznie wenezuelska jakaś. to format? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 21:40 A mnie się podobało... Z ostatnich nowości oglądałam Chichot losu, Przepis na życie i Linię życia i najbardziej spodobał mi się ten ostatni... Taki najbardziej fabularny, szkoda, że jest codziennie, cięzko będzie z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 22:00 u mnie zdecydowanie Przepis na pierwszym miejscu, chichot drugie , a Linia w ogonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Linia Życia IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 22:15 Format. Ale włoski. Dla odmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Linia Życia 08.03.11, 13:46 Oglądałam dziś powtórkę pierwszego odcinka. Spodobał mi się ten serial. Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zani1984 Re: Linia Życia 08.03.11, 20:44 gdzie grala ta dziewczyna co jest corka scibakowny w linii zycia?kojarze i nie wiem skad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydor Re: Linia Życia IP: 80.50.238.* 08.03.11, 21:01 Zależy która - ta młoda w loczkach i kapeluszu to Aleksandra Hamakło, grała jakieś epizody w Pierwszej Miłości oraz dostała rolę w Sali Samobójców. Natomiast ta ruda, prawniczka to Marta Ścisłowicz - m.in. koleżanka "Blondynki" na spółkę z Schejbal, nauczycielka z która romans miał Piotrek w "Usta, Usta" i również jakieś epizodziki. Tak BTW, to szkoda, że Maciąg zagrała tylko gościnnie, śliczna z niej dziewczyna, dobrze się na nią patrzy :) Chociaż Chruściel (Klara) i w/w Ścisłowicz też są niczego sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:03 W Pierwszej Miłości. I jedna i druga- nie wiem o którą pytasz. Ciachorowski w majce. Potocka ostatnio w Barwach , Suszyński w samym życiu. Mikołajczak też. Ścibakówka, Samusionek, Monczka, Woźniak, Pazura- wszędzie. Strasznie opatrzona ta obsada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydor Re: Linia Życia IP: 80.50.238.* 08.03.11, 21:11 Maciąg - Szpilki i Teraz albo nigdy, Fabijański - Tancerze, Chruściel - Złotopolscy. Długo by wymieniać. Ale w którym serialu nie ma opatrzonej obsady? Albo serialowi wyjadacze, albo jakieś świeżynki (Osyda, koleżanki Muchy w PwS). Odpowiedz Link Zgłoś
zani1984 Re: Linia Życia 08.03.11, 21:13 tak!!!!laska blazeja z pierwszej milosci...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:33 Mariusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 22:52 Ta prawniczka zdecydowanie największą popularność zdobyła grając w Samym Życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 10:45 większość obsady jest z "Samego życia" (Ścisłowicz, Suszyński, Miko, Ścibakówna, Asińska...) moim zdaniem nawet kręcą to w tej samej hali, ta knajpa Kesslerów przypomina bardzo restaurację serialowej Kingi w redakcji "Samego życia"...poszli po najmniejszej linii oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Linia Życia 09.03.11, 19:32 Mnie Marta Scislowicz kojarzy sie najbardziej z "Jutro idziemy do kina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabie-pod-płotem Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:07 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dla mnie jedyna zaleta - morze. No to sie zdziwisz po 3 odcinku :) Zaletę (tę jedyną) szlag trafi, morze tez - to znaczy .. juz go tam nie bedzie. A sam serial cieniutki, cieniutki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydor Re: Linia Życia IP: 80.50.238.* 13.03.11, 12:52 Już po 5 odcinkach jesteśmy, a morze jest nadal...:) Z tego co wiem plenery są kręcone nad morzem, natomiast hale mają w Warszawie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 13:00 > Już po 5 odcinkach jesteśmy, a morze jest nadal...:) Z tego co wiem plenery są > kręcone nad morzem, natomiast hale mają w Warszawie ;p Ha! Wiedziałam, że to stary, dobry "samo-życiowy" Farat ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 11:33 Dla mnie serial ok, ale najwieksza zaleta - Paulina Chrusciel !!! Jest boska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 14:07 niestety serial to dno!nic nie zastapi najlepszego serialu polsatu-samego zycia.tak go reklamuja na okolo ale serial nic w sobie nie ma.fatalna obsada (poza scibakowna),watki nudne.na plus tylko plenery ale za duzo to ich nie ma i bedzie jeszcze mniej.reasumujac serial to klapa,moze pociagnie jeden sezon ale na pewno nie zastapi samego zycia,ktore lecialo 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Linia Życia 26.03.11, 11:33 Gość portalu: xd napisał(a): > niestety serial to dno!nic nie zastapi najlepszego serialu polsatu-samego zycia > .tak go reklamuja na okolo ale serial nic w sobie nie ma.fatalna obsada (poza s > cibakowna),watki nudne.na plus tylko plenery ale za duzo to ich nie ma i bedzie > jeszcze mniej.reasumujac serial to klapa,moze pociagnie jeden sezon ale na pew > no nie zastapi samego zycia,ktore lecialo 9 lat. Wymienią obsadę i może pociągnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Linia Życia 14.03.11, 19:55 rety, wlasnie ogladam pierwszy raz - alez ta dziewczyna (ta mloda, co jezdzila quadem) jest drewniana, kewstie wypowiada tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Linia Życia 26.03.11, 11:31 maniaczytania napisała: > rety, wlasnie ogladam pierwszy raz - alez ta dziewczyna (ta mloda, co jezdzila > quadem) jest drewniana, kewstie wypowiada tragicznie A kto ją gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Owsiewski Re: Linia Życia IP: *.2cp.pl 15.03.11, 10:58 Serial nudny, nie wysilili się za specjalnie. Jak dla mnie Usta Usta są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Linia Życia 15.03.11, 15:56 Nie porównujcie seriali codziennych (Linia życia, Prosto w serce, Klan., Plebania itd.)z tymi cotygodniowymi np. Usta, usta - to inny gatunek. Aktorka zagra w 12 odcinkach "Przepisu na życie" i ewentualnie może być druga/trzecia seria. A te codzienne - np. Modę na Sukces to kręcą już 30 lat. I końca nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
figaro.fonte Re: Linia Życia 15.03.11, 22:17 Linia życia była robiona w pośpiechu i to widać . Producent za wszelką cenę chciał zastąpić spadające z anteny SŻ. Postawił na ten sam zespół ,wybrał stary projekt, i dostał serial z czołówką z Adama i Ewy, obsadą i obiektami Samego życia. wszystko już widzieliśmy. Ten sam producent zrobił dla TVN w tym sezonie Przepis na życie a dla TVP Chichot losu. Polsat chyba nie jest zadowolony ,że im przypadł najsłabszy z nich. Bo wyniki cieniutkie, cieniutkie... A sam serial: Paulina Chruściel - najsłabsze ogniwo. zero charyzmy i urody- powinny się z Maciąg zamienić rolami. Ciachorowski i Niemyt- sama uroda też nie wystarczy. Kamera z ręki bardzo denerwująca- wszystko lata. Morze tak reklamowane w opisach w odcinkach prawie nie istnieje. historia- nieprzekonująca, naiwna- czuć że to format. dialogi niedopracowane, widać że aktorzy się męczą. plus - pograbińska , ścibakówna, monczka. Ale to drugi plan . Utrzymają się do końca sezonu czy Polsat zakończy serial i znów puści jakieś powtórki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 22:06 CO ZA BREDNIE!!! Chruściel najlepsza, chociaż reszta też spoko, albo i lepiej. trzeba być ślepuym allbo głupim albo zawistnym zeby wypisyważć takie dydymały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: Linia Życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 23:44 Serial fajny, ale zauważyłam że POLSAT ma skłonność do robienia "smutnych" seriali. Cały czas wszyscy są nieszczęśliwi, w tle słychać przygnębiającą muzyczkę. Dokładnie taki sam był Tylko miłość. A tymczasem ludzie chcą się pośmiać albo przynajmniej oglądać pozytywne emocje tak jak Ranczo czy Usta Usta. Odpowiedz Link Zgłoś