Dodaj do ulubionych

W Labiryncie - co było dalej

08.03.11, 21:25
Labirynt obejrzany po raz fafnasty. I znowu tysiące:) pytań bez odpowiedzi. Podobno po zakończeniu emisji serialu w jakimś Lecie z Radiem (?) była "kontynuacja". Czy ktoś pamięta, jak pozamykano watki? I dlaczego właściwie zakończono serial, odebrano reżyserię Karpińskiemu? W ostatnim odcinku ewidentnie są zajawki trzeciego sezonu (syn pana Leona, UOP w gabinecie Racewicza). Straszna szkoda, że taki swietny seria nie był kontynuwany - ale o tym już wiele na tym forum napisano:) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdzichu Re: W Labiryncie - co było dalej IP: *.internetia.net.pl 08.03.11, 22:05
      Nie wiem nic o kontynuacji w Lecie z Radiem ale w jednym z wywiadów Renata Pękul (Krystyna Duraj) powiedziedziała że TVP sama zrezygnowała z produkcji serialu, mimo że ten miał wielką oglądalność. Pozdrawiam
    • Gość: Paweł Re: W Labiryncie - co było dalej IP: *.toya.net.pl 09.03.11, 00:43
      Była kontynuacja w 1993 roku w radiu. Duraj przeprowadził się w okolice Racewicza, do Marty przyjechali ludzie ze Stanów, będący wegetarianami zdaje się chyba również jej narzeczony.

forum.gazeta.pl/forum/w,14,40435235,,Serial_W_Labiryncie_gdzie_krecono_.html?s=0
      W tym wątku są szczegóły.
    • Gość: stanisław Re: W Labiryncie - co było dalej IP: *.pppoepub.vspace.pl 09.03.11, 08:27
      > w jakimś Lecie z Radiem (?)

Eh szkoda że tak szybko zapomina się o kultowej audycji która rozbrzmiewała latem z każdego radia tranzystorowego. A juz na plaży nad bałtykiem to był mus.
      • Gość: b Re: W Labiryncie - co było dalej IP: *.spray.net.pl 09.03.11, 10:22
        Była kontynuacja serialu w programie "Lato z radiem"! Słuchałam tego leżąc na plaży w Jastarni ale niezbyt dobrze pamiętam wątki! Pamiętam, że małżeństwo podrywacza Marka i Doroty układało się bardzo źle, on podrywał panienki a ona cierpiała! Krysia Durajowa urodziła synka Pawełka i ciosała kołki na głowie mężowi o wszystko! Biję się w piersi, ale więcej nie mogę sobie przypomnieć!
      • monia515 Re: W Labiryncie - co było dalej 09.03.11, 13:34
        Gość portalu: stanisław napisał(a):

> > w jakimś Lecie z Radiem (?)
        >
        >
        > Eh szkoda że tak szybko zapomina się o kultowej audycji która rozbrzmiewała lat
        > em z każdego radia tranzystorowego. A juz na plaży nad bałtykiem to był mus.

A to nie ma juz 'Lata z radiem'? Wydaje mi sie, że nadal leci.
        • argentea Re: W Labiryncie - co było dalej 09.03.11, 16:15
          No leci, ale tylko latem. I to już nie ten sam klimat, co w latach 70-tych.
          • spacey1 Re: W Labiryncie - co było dalej 13.03.11, 18:02
            sorki, a kiedys lato z radiem leciało w zimie? Chyba tylko latnm :)
    • z_plus_z I dobrze, że nie było 09.03.11, 19:24
      Pierwsza seria "Labiryntu" była doskonała: choć nieco brazylijska, to spójna. Fabułę pomysłowo rozwiązano w rocznym kółeczku. I wypas.

Druga seria, pod koniec, to już "klanienie" i czasem kompletne bzdury. Pamiętacie, że nawet tam pojawiła się prekursorka "pani Stasi"? Tylko młodsza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka