Dodaj do ulubionych

Dziecko Emilki

13.05.11, 08:30
Czy nie sądzicie że dziecko które dopiero co się urodziło jest ciut za duże?
Dziecko wyglada mi na 2- 3 miesiące.

Następna klapa w tym serialu
Jak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • meeegotka Re: Dziecko Emilki 13.05.11, 08:38
      A Ty bys oddala swoje, dopiero co narodzone dziecko do serialu? Szczerze watpie!
    • lilith76 Re: Dziecko Emilki 13.05.11, 08:46
      Co serialowy poród, są na ten temat wątki.
      Ja na to machnęłam ręką - na prawdę nie wymagam by produkcja zatrudniała noworodka. Sama bym swojego na plan nie dała.
      • princessofbabylon Re: Dziecko Emilki 14.05.11, 00:31
        Na początku tez się śmiałam z tego dziecka, ale potem pomyślałam właśnie, że niby skąd mają wziąć taką kruszynkę, co to dopiero się urodziła.
    • wiotka_trzpiotka Re: Dziecko Emilki 13.05.11, 09:34
      moje dziecko po porodzie wyglądało podobnie... naprawdę...
      poza tym brzuch miała tak wielki, że bałam się, że kilkulatek wyskoczy ;)
      • od.czasu.do.czasu Re: Dziecko Emilki 13.05.11, 16:25
        A co to za grzech dać swoje dziecko? Noworodka nikt nie wymaga, bo miesięczne mogłoby być.
        Ale ten słoń to przesada. Nie wiem czy nie był większy niż moje 5 miesięczne.

PS> moje dziecko jest od urodzenia w banku twarzy, ale takich dzieci nie chcą, tylko kilkumiesięczne i to nie problem ze dzieci nie ma tylko ze takich nie chcą.
        • Gość: olka Re: Dziecko Emilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 17:38
          to gratulacje, że noworodka do banku twarzy zapisałaś. Dziwię się matkom, które takie maluszki dają na plan, pieniądze pieniędzmi, ale to jest stres dla takiego dziecla- światła, obcy ludzie, zamieszanie. Kilkulatek to co innego.
          • joko5 Re: Dziecko Emilki 14.05.11, 09:42
            Czekałam, aż ten maluch zacznie siadać, wyglądał na 6 m-czne dziecko. Mogli jednak trochę mniejszego lub drobniejszego dobrać.
            • Gość: Aga Re: Dziecko Emilki IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 12:40
              Zważywszy, że Emilka miała brzuch taki, jakby ośmioraczki w nim siedziały, takie duże dziecko mnie nie razi ;)
    • Gość: m Re: Dziecko Emilki IP: 89.75.53.* 14.05.11, 12:20
      Jeszcze tego odcinka nie obejrzałam... więc dopiero zobaczę, jak duże jest dziecko... też mnie zawsze trochę to drażni, że dzieci są duże, no ale kto da noworodka na plan.. ja bym nigdy nie dała..

Z drugiej strony należy pamiętać, że dzieci rodzą się różne... mogą ważyć 2kg, a mogą powyżej 5.. więc to jest spora różnica...
      Emilka jest dosyć wysoką, dobrze zbudowaną dziewczyną, facet też był wysoki.. to i możemy założyć, że dzieciak jest duży...
      dzisiaj sobie obejrzę odcinek i zobaczę, jak duże dali dziecko...
    • Gość: . Re: Dziecko Emilki IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 12:54
      No widzę to dzieciątko... fajniutke... nie jest jakieś wielkie,. może być..

tylko kto mu takie okropne imię wybrał??? Szkoda :(((
      • Gość: Aga Re: Dziecko Emilki IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 13:08
        A jakie to imię?
        • Gość: :( Re: Dziecko Emilki IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 13:28
          Ponoć Jaś.. Jasiek...

to już innych, ciekawszych, nie było?? :(((
          • Gość: suzi Re: Dziecko Emilki IP: *.ists.pl 14.05.11, 14:19
            Dlaczego ta starsza kobieta powiedziała "że mają syna" ? To Ona jest matką ze swoim synkiem=mamisynkiem ?
          • Gość: Aga Re: Dziecko Emilki IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 16:14
            Bardzo ładne imię.
    • gazeta_mi_placi Re: Dziecko Emilki 14.05.11, 17:58
      >Czy nie sądzicie że dziecko które dopiero co się urodziło jest ciut za duże?
      Dziecko wyglada mi na 2- 3 miesiące.

Musiało ją nieźle rozerwać wobec tego, pewnie aż po odbyt ....
      • prezeszzezem Re: Dziecko Emilki 14.05.11, 18:23
        Może to arbuz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka