Dodaj do ulubionych

Trupia Główka i garnitur

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 14:21
Już jakiś czas temu zastanawiałem się dlaczego raptem 30 paro letni facet, aktualnie bezrobotny nosi się na codzień pod krawatem w nienagannie skrojonym gajerku.
W niektórych scenach podawał swoim dzieciom śniadanie pod krawatem, a przecież do roboty nie zasuwał. Trochę to dziwne nie nosic tzw 'domowych ciuchów' tylko odpicowany od rana do wieczora. Niedługo scenarzyści Klanu zaserwują nam Jacusia koszącego trawę w gajerku i płaszczu....
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Trupia Główka i garnitur 19.05.11, 14:25
      jaką trawę

te dzieci ziemniaki obierają w krwatach na marmurowych stołach a JAsiu mecz ogląda z przepisowej o odleglosci 3,5 m od tv siedząc szytwno wyprostowany na "antycznym" krześle, w spodniach w kancik i sweterku w serek
    • meeegotka Re: Trupia Główka i garnitur 19.05.11, 16:59
      Co Ty pierniczysz? Przeciez prowadzi firme zaginionej Beaty, wiec jako p.o. prezes tak mu wypada. I nie kazdy do roboty chodzi w porwanych dzinach i przepoconym T-shircie, bo mu wygodnie i swojsko, nie sadzisz?
      Poza tym wczoraj w parku byl ubrany na luzie, wiec nie rozumiem, w czym masz problem?
      • Gość: toja Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 18:40
        a co to jest gajerek? to po polsku...?
        • meeegotka Re: Trupia Główka i garnitur 19.05.11, 19:48
          To w jakims slangu chyba :-) Ja slyszalam jeszcze o "garniaku" :-)
          • Gość: :P Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.dialog.net.pl 19.05.11, 20:35
            Oj tam czepiacie się a chłopak ma taką depresję że aż musi ją leczyć romansem z 20 lat młodszą dziewoją :)
            Z resztą zdaje się że pani psycholog upewniła go w słuszności postępowania więc jest OK
            Dobrze, że choć nie jest sprawcą jej uczuć ;D
            • meeegotka Re: Trupia Główka i garnitur 19.05.11, 21:15
              To jest skonczony nimfoman i zdrajca pierwszej wody. Podejrzewam, ze gdyby Beata zeszla smiercia naturalna - bzykalby juz nastepnego dnia - taka wolnosc by poczul, gnojek jeden! A tak - wytrzymal chyba ze dwa tygodnie, bohater.
              No nerwa mam strasznego na tego typa.
            • Gość: xxx Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 21:49
              jaką 20 lat młodszą? 10 lat to góra
              • Gość: :P Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.dialog.net.pl 19.05.11, 22:47
                Niklińska 1983 - Bendarek 1969 czyli ona 27 lat on 42 wychodzi na to, że równo pośrodku - 15 :D
                • Gość: Kia Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 23:02
                  No tak, ale w serialu ma 35 lat , a ona 28 więc ok. 7 lat różnicy.
                  • Gość: xd Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 00:21
                    co ty piszesz?jacek nie ma w serialu 35 lat!

jest starszy od beaty a ona w pierwszym sezonie konczyla studia wiec miala 24 czyli teraz 38.on ok 40.
                    • lilith76 Re: Trupia Główka i garnitur 20.05.11, 13:42
                      Beata w serialu to rocznik 1975 - mówili po zaginięciu.
                      Jacek rzeczywiście pewnie trochę starszy.
                      • Gość: :P Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 14:38
                        Po wczorajszej rozmowie Jacka z Jaśkiem stwierdzam, że to jednak kawał gnoja...
                        • lilith76 Re: Trupia Główka i garnitur 20.05.11, 14:53
                          Dla mnie takie zachowanie to objaw:
                          - socjopatii
                          - dowodzące, że miał coś wspólnego ze zniknięciem żony
                          - niedoróbki w scenariuszu...
                          • Gość: xd Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 15:33
                            jacek w pierwszym sezonie mial 27 lat

a beata jakim cudem 75 rocznik skoro w 98 robila magisterke??
                            • Gość: nina Re: Trupia Główka i garnitur IP: 83.1.81.* 20.05.11, 15:56
                              myslisz, ze w wieku 23 lat nie moza zrobic magisterki?nie kazdy jest takim głąbem jak ty!mogla pojsc do szkoly w wieku 6 lat albo miec indywidualy tok studiow i zamiast 5, studiowac 4 lata!
                              • Gość: xxxx Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 16:52
                                W 1998 to Beata była w ciąży i przerwała studia, skończyła chyba z 2 czy 3 lata później. Jacek na początku Klanu robił jakiś staż po studiach czyli pewnie je ukończył w 1997 lub 1998 roku.
                                • Gość: xd Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 17:06
                                  chodzilo mi o to,ze w 98 miala robic magisterke wiec lat miala na pewno 24

taaaaa,wszyscy chodzili w tamtych czasach do szkoly w wieku 6 lat hahah

ewidentna wpadka z wiekiem!beata miala 24 a jacek 27 wiec teraz ma 41
                                  • Gość: :P Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 17:41
                                    Nino jedynym głąbem w tym wątku jesteś Ty jeśli obrażasz ludzi tylko dlatego że z różnych powodów obronili się później niż Ty..

Dowodzi to tylko Twojego niskiego poziomu...
                              • ira_07 Re: Trupia Główka i garnitur 20.05.11, 17:46
                                Ale farmacja trwa 11 semestrów;) Więc, kto tu jest głąbem? Zresztą nawet jakby trwała 10 semestrów, to Beata może być np. z listopada i rocznikowo mogła mieć 24 kończąc studia.
                                • zuzanka79 Re: Trupia Główka i garnitur 20.05.11, 21:34
                                  A nie miała ona jeszcze jakiejś przerwy jak z Rafalskim zaciążyła? Bo coś mi tak świta.
    • Gość: ewa Re: Trupia Główka i garnitur IP: *.bialystok.vectranet.pl 21.05.11, 07:21
      Nie kłóćcie się dziewczyny, mnie wyslano do szkoły w wieku 6 lat własnie po testach jakie wtedy robiono przedszkolakom 6-sciolatkom, bylo to 37 lat temu....
      • annie_laurie_starr Re: Trupia Główka i garnitur 21.05.11, 22:47
        Gdy Klan sie zaczal to ja bylam na 5 roku studiow, a Beata byla chyba na czwartym. Wiec wynikaloby z tego, ze miala wtedy 22 lata i byla z rocznika 1975 chciaz faktycznie jest 1971. Jacus mial wtedy ponoc 27 lat czyli byl z 1970 roku, a faktycznie 1969.

Zawsze mi sie Bednarek podobal i to jak prosil Beate zeby mu wybaczyla jakos mnie do niego mimo wszystko przekonalo chociaz z oparami. Ale ostatnio po rozmowie z Jaskiem skreslilam faceta. Agatka w wykonaniu Niklinskiej jest gorsza od Denatki - bo tamta przynjamniej byla wredna, a ta jest po prostu dziecinna i glupia. Wierzy w jakies kosmiczne sile, ktore sprawiaja, ze kocha Trupia Glowke. Mam nadzieje, ze Agatke tez Trupia G bedzie zdradzac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka