Dodaj do ulubionych

Przeciek o Beatce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 03:26
Mam przeciek z planu-Beata zadzwoni do fundacji zaginionych i powie,ze zyje,ma sie dobrze ale uklada sobie zycie na nowo.I tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: xd Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 09:48
      no wcale sie jej nie dziwie
    • Gość: acce Re: Przeciek o Beatce IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 09:55
      A po następnych 500 odcinakach okaże się, że to dzwoniła nie Beata tylko podszywająca się pod nią Agata, chcąca w ten sposób ukoić ostatnie skrupuły Trupiej Główki;))
    • meeegotka Re: Przeciek o Beatce 28.05.11, 10:22
      Ale bzdet! Uklada sobie zycie na nowo!
      Owszem bywaja idiotki, ktore zostawiaja dzieci, by isc do innego chlopa i z nim plodzic kolejne, zaczynajac w ten sposob nowe zycie i odcinajac sie od starego, ale nie tak przez szereg lat rysowali nam Beate scenarzysci. Najglupsza glupota jaka mogli popelnic. Jesli juz chca zostawic furtke Dorocie Naruszewicz to moze niech ja pozostawia po prostu zaginiana i od czasu do czasu wspominaja o jakims tam tropie, a nie taki knot: "powie, ze zyje, ale uklada sobie zycie na nowo". Pieknie. I jaka ulga dla Trupiej Glowki - teraz to juz czyste sumienie i hulaj dusza w bzykaniu kogo popadnie.
      • Gość: xd Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 10:41
        ciekawe co na to ela?:)))juz widze jej zbolala mine...no pieknie coreczke wychowala...
      • Gość: the_accidental Re: Przeciek o Beatce IP: *.toya.net.pl 29.05.11, 11:18
        Faktycznie bzdura. Nawet jeśli miała dość męża i firmy, to niemożliwe, żeby z całą premedytacją przestała się kontaktować z własnymi dziećmi i rodzicami.
        • Gość: xd Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 11:22
          no akurat nie dziwie sie,ze dzieci tez zostawila...
    • gazeta_mi_placi Re: Przeciek o Beatce 28.05.11, 11:45
      Serio? Czy dla zabawy rozsiewasz plotki?
      • Gość: hihi Re: Przeciek o Beatce IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.05.11, 13:47
        Mogliby już ją wyprawić za granicę, stamtąd mogłaby "dzwonić" do Klanu w każdym odcinku.
        • Gość: taranka Re: Przeciek o Beatce IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 17:49
          i byłaby reklama "telegrosika":-))
    • Gość: lolka Re: Przeciek o Beatce IP: *.aster.pl 29.05.11, 11:48
      ;-))) jak ja lubię czytać Wasze posty. Humor się poprawia w mig.
      Telewizor mi się popsuł, no żesz kurna nie mial kiedy? :-) ale
      czytam forum i jakos nadrabiam kulturalne ;-) zaległości co by zabłysnąc
      w towarzystwie ;-)))))
    • vasilip Re: Przeciek o Beatce 29.05.11, 12:56
      Porwana do agencji, Ryśku to załatwi.
      • gazeta_mi_placi Re: Przeciek o Beatce 29.05.11, 23:15
        Jakiej agencji?
        Do towarzyskiej za stara, więc odpada.
    • Gość: korkociąg Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 23:34
      Aleś pierdyknął! Chociaż w przypadku scenarzystów Klanu nie zdziwi mnie już nic. Najpierw pieprznęli głupstwo wycofując aktorkę z serialu poprzez zaginięcie bohaterki, co samo w sobie było już szaleńczym i idiotycznym pomysłem, gdyż zdeterminowało treść serialu na czas nie wiadomo jak długi (bo przecież rodzice i dzieci nigdy nie przestaną cierpieć i szukać córki i matki). A teraz chca się wpakować w kolejną logiczną głupotę - nieprawdopodobne, niewiarygodne rozwiązanie kwestii? No, cóż, to tylko film i to im płacą za ten scenariusz, więc jeśli przez te karkołomne pomysły serial straci widzów, to konsekwencje poniosą jego twórcy.
    • monia515 Re: Przeciek o Beatce 30.05.11, 11:53
      Gość portalu: Klan napisał(a):

> Mam przeciek z planu-Beata zadzwoni do fundacji zaginionych i powie,ze zyje,ma
      > sie dobrze ale uklada sobie zycie na nowo.I tyle.
      Tylko po co dzwoni do fundacji? Nie może zadzwonić do rodziców czy męża? Skąd mają pewność, że to Beata dzwoni?
      • Gość: bbb Re: Przeciek o Beatce IP: *.4web.pl 30.05.11, 18:04
        I oczywiście w Klanie nie da się sprawdzić skąd dzwoniła bo telekomunikacja jest tam na etapie ręcznej centrali międzymiastowej.
    • akapit2 Re: Przeciek o Beatce 01.06.11, 21:17
      A to się narobi w tym "Klanie " ;))) takie cudo wpadło mi w ręce :
      www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-powrot-zza-grobu-i-wyjscie-z-szafy,nId,343041
      drżyjcie narody ;)))))
      • Gość: xd Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 22:11
        no i?przeciez juz dawno ktos tu pisal o tym,ze sama odeszla wiec co to za "news"?
        • Gość: xd Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 22:19
          wcale jej sie nie dziwie,ze uciekla....
          • elde23 Re: Przeciek o Beatce 03.06.11, 06:43
            Tutaj jest ciut więcej, no i wspaniała fotka:
            www.plotek.pl/plotek/1,111757,9713404,Watek_homoseksualny_w__Klanie_.html
            • Gość: andy_pandy Re: Przeciek o Beatce IP: *.cable.net-inotel.pl 03.06.11, 09:57
              Może odkleszczowe zapalenie mózgu, jakie przeszła przed laty, daje teraz o sobie znać?

hehehe...chyba w takim razie wszyscy tam to mają,łącznie ze scenarzystami;)
              • Gość: kris Re: Przeciek o Beatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 14:27
                to będzie sytuacja podobna jak z Fallon w Dynastii, którą porwało ufo i potem nic nie pamiętała :)
      • korkos Przeciek oleju ... z głów 04.06.11, 15:38
        akapit2 napisała:
        > A to się narobi w tym "Klanie " ;))) takie cudo wpadło mi w ręce :
        > rel="nofollow">www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-powrot-zza-grobu-i-wyjscie-z-szafy,nId,343041
        > drżyjcie narody ;)))))

No, rzeczywiście, przywalili jak łysy o beton!
        Najpierw scenarzyści Klanu wygłupili się tym zaginięciem, które samo w sobie było już katastrofalnym pomysłem, gdyż na długi czas determinowało serial, który - chcąc niech chcąc - musiał się kręcić wokół zaginionej i epatować widza klimatem wiecznej, niekończącej się "żałoby". A kiedy stało się to nieznośnie dojmujące, wymyślili jeszcze bardziej idiotyczne wyjście z tego koziego rogu, w który sami się zapędzili i postanowili "ujawnić" Beatę jako żyjącą lecz tą, która wybrała "nowe życie"?
        Z jakiego niby powodu - ja się pytam? Na jakiej podstawie i z jaką przesłanką? Co ją do tego doprowadziło? Dlaczego dotychczasowy rys, charakyterystyka postaci nie wskazywały na możliwość wyboru takich drastycznych i dramatycznych rozwiązań? Dlaczego w żaden sposób nie sygnalizowała powodów i dojrzewającej w niej decyzji? Jak mogła tak z dnia na dzień okazać się osobą bez uczuć wyższych - bez serca, bez sumienia wobec własnych dzieci i rodziców? I tak dalej i tym podobnie, na usta cisną się dziesiątki pytań. Jeżeli scenarzyści, producenci i rezuyserzy ferialu chcą zachowac wiarygodność w oczach widzów, muszą odpowiedziec na te pytania, nie mogą pozostawić wszystkiego "w powietrzu" i z uzasadnieniem "bo autror tak wymyślił". Elementarny szacunek dla widza nakazuje przynajmniej spróbować wytłumaczyć się z tego karkołomnego posunięcia. Niestety, pole manweru nie jest zbyt wielkie, gdyż jedyne, w miarę logiczne wytłumaczenie takiego irracjonalengo zwrotu scenariuszowego to ... choroba psychiczna bohaterki. Normalny, w miarę przyzwoity człowiek nie robi czegoś takiego, chyba że własnie przestanie być normalnym albo zadziała jakaś "siła wyższa" czyli ktoś go do tego zmusi. Ponieważ (wnosząc z treści publikacji na ten temat) ten drugi wariant raczej odpada, pozostaje tylko ciężka choroba bohaterki. Póki co wygląda to jednak bardziej na niedyspozycję scenarzystów i producentów, polegająca na przecieku ... oleju z ich głów. :)))))
        • meeegotka Re: Przeciek oleju ... z głów 04.06.11, 18:26
          We wszystkim, co napisales, Korkociagu sie zgadzam! W pelni i calkowicie! :-) I calkiem niedawno zadawalam tu na forum niemal identyczne pytania.
          Tak mi przyszlo do glowy, ze moze to jednak ta przebyta borelioza w polaczeniu z tona lekow pobudzjacych/nasennych/antydepresyjnych dala o sobie znac i Beatka sfiksowala. Nie rozumiem jednak, jak to sie ma do zalozenia nowej rodziny. Z kim? Jak? Na jakiej podstawie? Czy Elzunia, Knorr i Trupia Glowka poloza na to kompletnie laske, bo Beatka tak chce? I skad bedzie wiadomo, czy to rzeczywiscie Beatka? I dlaczego niby ma dzwonic do fundacji, skoro np. moglaby do Elzuni albo list napisac, albo cholera wie?
          Nasuwa mi sie tylko i wylacznie jedno rozwiazanie: choroba psychiczna, bo pozostawienie ot tak dzieci, zeby pojsc do innego chlopa w innym przypadku nie wchodzi w rachube.
          • Gość: xd Re: Przeciek oleju ... z głów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:21
            dzieci jak dzieci,tez bym je zosawil,zwlaszcza malgosie,ale te marmury,"ludwiki" no i biuro...NIGDY!
          • lilith76 Re: Przeciek oleju ... z głów 04.06.11, 23:27
            Bo scenarzyści dali dupy. Klan to typ serialu, gdzie nie wiemy co knuje tylko bohater dopiero co wprowadzony do scenariusza, a ci starzy są przejrzyści w swoich planach jak zdjęcia rentgenowskie. Dotąd nie było ani jednej sceny, która by sugerowała, co planuje Beata. A taki grom z jasnego nieba - dobra matka, uczciwa żona, kochająca córka, oddana sąsiadka i nagle znika jak kamfora, bo prowadziła podwójne życie, to nie ten typ filmu.
            Chyba, że Klan jakiś rewolucyjny chce być.

Podobno jeśli zwinąłeś się i nie chcesz by cię dalej szukano, to trzeba oficjalnie złożyć takie oświadczenie na jakimś komisariacie. Rodzina nie dostanie info, na jakim, ale że żyjesz i nie chesz by cię szukano.
        • vasilip Re: Przeciek oleju ... z głów 05.06.11, 09:21
          Beatka jak Smoleńsk, nieustająca żałoba.
          • Gość: Anka Re: Przeciek oleju ... z głów IP: *.ilabs.pl 09.06.11, 00:01
            Beata byla swietna matka i nigdy nie uwierze, ze tak z dnia na dzien zostawila dzieci. Jacku owszem mogl jej sie znudzic, ale zadna matka nie olalaby takiego fajnego Jasi ani nawet przylepnej Malgosi. Mam nadzieje, ze okaze sie, ze to dzwonila Agatka, albo, ze Beate zlikwidowala Donatka i ukryla zwloki w bankowym sejfie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka