Gość: dzikarooza IP: *.aster.pl 29.05.11, 14:51 tak sobie załóżmy, że możemy kogoś poznać... ja chyba bym wybrała Leszka, brata Krychy Lubicz. Ten jego głos... ;-) i Ryszarda, Ryśka, ale to dlatego, że gra Piotr Cyrwus. A Wy kogo? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikarr Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.internetia.net.pl 29.05.11, 15:29 Ja z tym Tomkiem od AA, przynajmniej jest w nim jakiś ból egzystencjalny. Leszek jest płyciutki jak wszystkie Ryśki, Michały i Jurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.plock.mm.pl 29.05.11, 15:56 Twoje pytanie uświadomiło mi, że w Klanie nie ma ani jednego fajnego faceta. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:57 Niestety, nie ma też ani jednej kobiety, dla której można by "zwariować" (bo skoro napisałaś o mężczyznach, to - jako chłop - pomyślałem zaraz "w drugą stronę" :)) No, może tak, na upartego, poromansowałbym trochę z Agnieszką Lubicz, ale żeby oszaleć na jej punkcie, to raczej nie. Poza tym, same kury domowe, pretensjonalne damulki albo "sufrażystki". Jest jest jeszcze kwestia - że się tak wyrażę - integralności postaci. Być może jedną czy dwie panie, z występujacych w Klanie aktorek, uznałbym za interesujące z tytułu samej urody, ale scenarzyści tak "napisali" odtwarzane przez nie postaci, że jako "całość" są one nie do przyjęcia, a nawet wręcz odstręczają. Przykładem takiej odstręczającej postaci była choćby niewystępujaca już Beata, która - jako pani Naruszewicz - odznaczała się ponadprzeciętną urodą, ale jako bohaterka Klanu - Beata Chojnicka - była dla mnie nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 29.05.11, 15:47 o tak, Tomek cos w sobie ma. Jestem za :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 29.05.11, 16:00 Leszka? błeeee, miało to reprezentować typ mefistofeliczny, ale kurczę trochę to nie wyszło, nie tylko ze względu na zapasienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 16:14 ja z Zyta, bo moze jest zrzedliwa, ale z drugiej strony jest jurna i z seksem by nie bylo klopotow. po drugie ladna jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 23:01 Gość portalu: a napisał(a): > ja z Zyta, bo moze jest zrzedliwa, ale z drugiej strony jest jurna i z seksem b > y nie bylo klopotow. po drugie ladna jest :) Zyta ładna? No, chłopie, przekonałeś mnie jak nikt dotąd, że o gustach nie należy dyskutować! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 30.05.11, 09:07 Zyta jest przepięną kobietą! I Bożenka też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Też pytanie! IP: *.dynamic.mm.pl 29.05.11, 16:20 Z Jackiem oczywiście ;)) Po tych jego romansach wszelakich z pewnością zna się na rzeczy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Też pytanie! IP: *.dialog.net.pl 29.05.11, 18:31 No tak tylko poza Tobą spał by z całą Twoją rodziną... i znajomymi :) Nie dziękuję... Hmmm faceta w Klanie nie ma żanego a co do babek to może Beatka i Ela... Obie babki z klasą ładne nie zrzędzące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Też pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 23:11 Bardzo ładnie zarysowały się w dwóch poprzednich postach dwie różne kobiece "filozofie": mężczyzna jako maszynka do wywoływania orgazmu, a także realizacji innych potrzeb (bo to ta sama gatunkowo osobowość) - trzepania dywanów, wynoszenia śmieci, dostarczania środków płatniczych itp. oraz druga - mężczyzna jako własność, "stan posiadania", żródło prestiżu itd. Oczywiście, typologia ta jest bogatsza - występują także inne typy osobowościowe kobiet, ale o tym przy okazji. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.toya.net.pl 29.05.11, 20:44 Z Tomkiem od AA. Zdecydowanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 29.05.11, 22:19 Chyba Norberta, jak grzywę obciął lepiej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.aster.pl 29.05.11, 23:09 Z doktorem Pawłem L! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 23:10 Chyba z Darkiem-mężem Czesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 23:21 A dlaczego żadna z Was nie wymieniła jeszcze Mariusza - taksówkarza, kolegę "Ryśku"? Za prosty, za słaby intelektualnie? Za to solidny, dający oparcie i pewność oraz pogodny i bezkonfliktowy. Ja wiem, że w sferze marzeń kobiecych występują głównie władcy, herosi oraz śniedolicy piraci, ale w życiu codziennym liczą się zupełnie inne przymioty i marząc o księciu bierze się za męża poczciwego i posłusznego "wyrobnika". No, tak, ale tu przeciez chodzi o gorący romans. Zupełnie zapomniałem .... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 30.05.11, 16:03 . Zupełnie zapomniałem ... No właśnie. Władcy i piraci to niekoniecznie, ale żeby nie miał IQ niższego niż ja, bo się na śmierć zanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 18:30 Oczywiście optymalny model to rozum Einsteina, uroda Banderasa i konto Gatesa. Ech, te kobiety .... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 31.05.11, 15:54 Gość portalu: korkociąg napisał(a): > Oczywiście optymalny model to rozum Einsteina Nie napisałam, że rozum Einsteina, tylko IQ równe mojemu. Chyba nie umiesz czytać (ze zrozumieniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 10:01 Ja w ogóle niewiele umiem. Nawet metafora (przejaskrawiona, uwydatniająca, jak to w żartobliwym porównaniu) mi nie wyszła. Nie mówiąc już o włosach ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 19:45 Gość portalu: korkociąg napisał(a): > Nie mówiąc już o włosach ... :)) Włosy ci nie wyszły? To się ciesz, że masz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 22:10 maitresse.d.un.francais napisała: > Włosy ci nie wyszły? To się ciesz, że masz! ;-) A cóż to za powód do radości w czasach, gdy połowa facetów chodzi dobrowolnie ogolona na łyso? Nawet jedna taka powiedziała mi niedawno, że jestem niewspółczesny i niemodny, bo takiej "szopy" na głowie to już nikt nie nosi. :((( A tak, między nami, to rzeczywiściew tylko kłopot; trzeba czesać, myć, chodzić do fryzjera i wyrywać te cholerne "albinosy", które - niestety - wciąż "odrastają" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 17:08 > A cóż to za powód do radości w czasach, gdy połowa facetów chodzi dobrowolnie o > golona na łyso? Powiem ci, że w moich metresich oczach wyglądają oni jak dupki. Nawet jedna taka powiedziała mi niedawno, że jestem niewspółcze > sny i niemodny, bo takiej "szopy" na głowie to już nikt nie nosi. :((( Iiii tam. Jedna taka "idzie na lep modnych prądów", a sama nie myśli. > A tak, między nami, to rzeczywiściew tylko kłopot; trzeba czesać, myć, chodzić > do fryzjera i wyrywać te cholerne "albinosy", które - niestety - wciąż "odrasta > ją" :))))) Oj, przynajmniej wyglądasz porządnie, a nie jak rekrut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:55 Dzięki za wsparcie psychologiczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 15:44 Gość portalu: korkociąg napisał(a): > Dzięki za wsparcie psychologiczne. :) Nie ma sprawy. Nie lubię łysych i ogolonych na zapałkę. Wspieram facetów z włosami. No chyba że mają glacę na górze, a z tyłu hodują plerezę, ale z opisu sądząc to nie twój przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluskotka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.uni.lodz.pl 30.05.11, 23:16 Na męża to wybrałabym Ryśka albo Pawła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 30.05.11, 06:18 Tylko Feli ! Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 30.05.11, 08:18 ja bym się jeszcze zastanowiła nad Piotrem psychologiem, ojcem Jaśka. Co prawda kobieciarz z niego ;-) ale na poziomie, kulturalny i przystojny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 30.05.11, 08:26 przeoczyłam wpis o Mariuszu, koledze Ryśka. Rzeczywiście jest miły, wydaje się być wrażliwym, serdecznym i dobrym mężczyzną. A takich lubię. Wszystko piszę z przymrużeniem oka rzecz jasna ;-) ale Mariusz jest normalnym facetem. I tu daję duży mu plus. Jest misiem do przytulenia, do rozmowy, i ciasto też umiałby upiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 09:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.toya.net.pl 30.05.11, 09:19 O tak. Mariusz też byłby ok. (Pod warunkiem że z Tomkiem od AA by mi nie wyszło) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 09:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 10:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 30.05.11, 10:58 Z Maciusiem. Młody, spokojny, o dobrym sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.dialog.net.pl 30.05.11, 11:46 Mariusz całkiem OK o ile nie jest równie nie życiowy co Ryśku, Ryśku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: 31.42.2.* 30.05.11, 19:13 Z Edzią Herbuś Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 31.05.11, 22:44 Moja dziewczyna zawsze podnieca się jak na ekranie jest Rysiek ,ale wiem,że chyba jaja sobie robi ,bo ja jestem w zupelnie innym typie . Ja to bym przeleciał Bożenkę , już nic za to nie grozi ,a jednak świeżynka. Kamila za koścista, Herbuś nie bo brunetek nie lubię, a kiedyś jeszcze ,ale to daaawno było ,podobała mi się Ola L. i jej rude loki . No i jak młodsza była,bo teraz to już stara du*pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 31.05.11, 23:35 No i jak młodsza była,bo > teraz to już stara Tak, 25 lat to piękny wiek do trumny, no nie gimnazjalisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 10:04 No, nie wiem czy to na pewno gimnazjalista. Paru moich kolegów też gustuje w koleżankach swoich córek, ale zaczynają juz narzekać, bo córki podchodzą pod trzydziestkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 11:13 to chyba świat się kończy :) skoro koledzy na 30-ki kręcą nosem ;)) Natomiast co do Banderasa, Einsteina i Gatesa, oooo tu bym się spierała. Każda kobieta ma swój własny optymalny model ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 11:46 akapit2 napisała: > to chyba świat się kończy :) skoro koledzy na 30-ki kręcą nosem ;)) Kręcą nosem, bo mówią tak: no, dobrze, dziś jeszcze może być, ale co będzie za 10 lat? Starucha! :))) > Natomiast co do Banderasa, Einsteina i Gatesa, oooo tu bym się spierała. Każda > kobieta ma swój własny optymalny model ;)))) OK. Niech będzie intelekt Hawkinga, uroda di Caprio i kasa Buffetta :)) W tym miejscu przypomniała mi się anegdota (ponoć autentyczna), kiedy pewna piękna lecz głupiutka gwiazdka filmowa w rozmowie z Georgem Bernardem Shaw (znanym z wyjątkowej szpetoty) powiedziała: - Ach, Mistrzu, jakież by to było szczęście gdybyśmy tak byli małżeństwem, a nasze dzieci odziedziczyły pański rozum i moją urodę ... Na co pisarz miał odpowiedzieć: - A wyobraża sobie Pani tę tragedię gdyby stało się odwrotnie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 12:12 > Kręcą nosem, bo mówią tak: no, dobrze, dziś jeszcze może być, ale co będzie za > 10 lat? Starucha! :))) za 10 lat oni będą zapewne młodsi, ewentualnie czas się dla nich zatrzyma ;)) kto wie czy wówczas te dziewczyny, już 40-letnie :) nie będą się rozglądały za młodszymi od siebie ;))) Leonardo DiCaprio? o nieeee, tylko nie on :( "nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 12:15 30 lat to najlepszy wiek dla kobiety. Jest na co popatrzeć i o czym porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 14:09 Gość portalu: R napisał(a): > 30 lat to najlepszy wiek dla kobiety. Jest na co popatrzeć i o czym porozmawiać Zwłaszcza, gdy chce się już tylko popatrzeć i porozmawiać. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 14:04 akapit2 napisała: > za 10 lat oni będą zapewne młodsi, ewentualnie czas się dla nich zatrzyma ;)) O ile w ogóle dożyją! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 14:24 Gość portalu: R napisał(a): > 30 lat to najlepszy wiek dla kobiety. Jest na co popatrzeć i o czym porozmawiać Gość portalu: korkociąg napisał: >Zwłaszcza, gdy chce się już tylko popatrzeć i porozmawiać. :))))) > O ile w ogóle dożyją! :))))) dawno się tak nie śmiałam :)))) masz poczucie humoru, Twoje posty są świetne :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 16:14 Dzięki, dzięki, akapitko (o, kurcze, ale wyszło aluzyjnie:)). Starsi panowie bardzo luibią jak młode kobiety mówią im takie rzeczy. To już prawie cybersex! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 20:20 Gość portalu: korkociąg napisał: > Dzięki, dzięki, akapitko (o, kurcze, ale wyszło aluzyjnie:)). > Starsi panowie bardzo luibią jak młode kobiety mówią im takie rzeczy. To już pr > awie cybersex! :)))) ;))))))) ależ proszę...hm... jak tu zdrobniale Cię określić :-))) nie da się, niestety ;))) to miłe kiedy mężczyzna ujmuje lat kobiecie ;)))))) czy cyber? raczej nieee, no gdzieżby tak na forum, przy ludziach? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 22:18 akapit2 napisała: > czy cyber? raczej nieee, no gdzieżby tak na forum, przy ludziach? ;)))) Prawdziwe uczucie nie zna wstydu :))) PS Też nie mam pomysłu jak by tu zdrobnić to urządzenie do otwierania wina. Korkociąguś? :)))) Kiedy zaczynałem pisać, myślałem akurat o tym, że i w Klanie i w Plebanii podjęli temat alkoholizmu i tak jakoś automatycznie skojarzył mi sie ten korkociąg, a teraz nie wiem co z tym fantem zrobić? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 14:41 Gość portalu: korkociąg napisał: > PS > Też nie mam pomysłu jak by tu zdrobnić to urządzenie do otwierania wina. Korkoc > iąguś? :)))) Twój pomysł, szczerze powiem, nie brzmi dobrze :)) Może jakiś skrót od Korkociąg ? a najlepiej zaloguj się po prostu :) >maitresse.d.un.francais napisała: > Włosy ci nie wyszły? To się ciesz, że masz! ;-) >A cóż to za powód do radości w czasach, gdy połowa facetów chodzi dobrowolnie ogolona >na łyso? Nawet jedna taka powiedziała mi niedawno, że jestem niewspółczesny i niemodny, >bo takiej "szopy" na głowie to już nikt nie nosi. :((( :))) czy Twoja "szopa" przypomina fryzurę Leszka? chyba nie pomyliłam imienia? chodzi mi o Leszka, który pracuje w firmie Beaty Boreckiej /drugi Leszek to brat Krystyny/. Jeśli tak, to doradzam krótko na jeża :) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 17:07 akapit2 napisała: > Twój pomysł, szczerze powiem, nie brzmi dobrze :)) > Może jakiś skrót od Korkociąg ? a najlepiej zaloguj się po prostu :) Zaloguj, zaloguj, wiśta wio - łatwo powiedzieć. Login korkociąg jest już zajęty. Sprawdzałem skróty i wolne są np. korkos i korkot. Jest tez wolny rzeczywisty skrót od korkociąga - korkoc, ale jakby trochę dziwacznie brzmi. Co radzisz? > :))) czy Twoja "szopa" przypomina fryzurę Leszka? chyba nie pomyliłam imienia? > chodzi mi o Leszka, który pracuje w firmie Beaty Boreckiej /drugi Leszek to brat Krystyny/. > Jeśli tak, to doradzam krótko na jeża :) Koleżanka trochę przesadziła z tą "szopą", po prostu miałem już ciut za długie włosy, jednak raczej w stylu Leszka od Krystyny niż Leszka od kremów. Tyle, że nie tak zabójczo "brunetowate" jak u pana Dziurmana.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 11:33 korkos napisał: > Login korkociąg jest już zajęty. > Sprawdzałem skróty i wolne są np. korkos i korkot. Jest tez wol > ny rzeczywisty skrót od korkociąga - korkoc, ale jakby trochę dziwacznie > brzmi. Co radzisz? O, widzę, że się zalogowałeś. Masz już nick, więc nic radzić w tej kwestii nie mogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 13:44 Ależ, ależ ... pozostałe: korkot i korkoc są nadal wolne, więc mogę jeszcze zmienić. Tylko jakie to ma znaczenie? A swoją drogą można by poznać etymologię akapita? :)) (myślę, że akapit, jako rzeczownik osobowy, powinien brzmieć w dopełniaczu akapita, zgodnie z odmianą: pan Sygita, pana Sygita itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 14:09 korkos napisał: > Ależ, ależ ... pozostałe: korkot i korkoc są nadal wolne, więc mogę jeszcze zmi > enić. > Tylko jakie to ma znaczenie? > A swoją drogą można by poznać etymologię akapita? :)) (myślę, że akap > it, jako rzeczownik osobowy, powinien brzmieć w dopełniaczu akapita, > zgodnie z odmianą: pan Sygita, pana Sygita itp.) Moim skromnym zdaniem dopełniacz od "akapit' brzmi "akapitu" :)) ale to byłby temat na inne forum /wiem, że jest forum "ortografia", być może są jakieś stosowne :) / Jeśli dobrze się czujesz ;)) ze swoim nickiem, to w porządku. A jak sam zechcesz, zmienisz i już ;)) Mnie osobiście nie podoba się korkoc i korkot, ale co ja mogę :)) Nie musisz trzymać się korkociągu. Ja nie przepadam za moim nickiem, ale to tylko dla potrzeb forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 14:58 akapit2 napisała: > Moim skromnym zdaniem dopełniacz od "akapit' brzmi "akapitu" :)) > ale to byłby temat na inne forum /wiem, że jest forum "ortografia", być może są > jakieś stosowne :) / Trzeba odróżnić rzeczowniki osobowe od nieosobowych, bo ich odmiana różni się od siebie (i jest to przedmiotem gramatyki, nie ortografii). Akapit, jako ustęp tekstu, jest rzeczownikiem nieosobowym i rzeczywiście odmienia się: akapit, akapitu, akapitem itd. Natomiast jako rzeczownik osobowy przyjmuje formy analogiczne do nazw lub nazwisk osób, jak podany poprzednio przeze mnie przykład mężczyzny o nazwisku Sygit (jest w Polsce ponad 300 takich osób, patrz tu: www.herby.com.pl/ ) , a więc: Sygit, Sygita, Sygitowi ... Aby utrwierdzić się w tym przekonaniu weź np. dwa jednakowo brzmiące słowa: porządek jako ład oraz Porządek jako nazwisko (są osoby o takim nazwisku). Mając na myśli bałagan powiemy, że nie ma porządku, ale absencję osoby będziemy musieli określić jako nieobecność pana Porządka. Itd itp. Pozdrawiam. PS Mnie też korkot i korkoc wydawały się gorsze i stąd korkos, choć tak w ogóle nie jestem zachwycony tym nickiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 15:30 wiem, że nie dotyczy to ortografii, za szybko i na skróty pisałam a Ty inaczej zrozumiałeś. Ponieważ inni to czytają, więc nudzić nie będę :) jak kliknęłam "wyślij", wiedziałam o co chodzi i że się pomyliłam. Pozdrawiam :) czytających przepraszam za prywatę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 15:46 korkos napisał: > Ależ, ależ ... pozostałe: korkot i korkoc są nadal wolne, więc mogę jeszcze zmi > enić. > Tylko jakie to ma znaczenie? Zawsze możesz tego "korkociąga" przetłumaczyć na język obcy, dodać cyfrę albo ubogacić (typu nicki jedyny_korkociag_na_forum, korkociag_do_sikacza, korkociag_bez_wina etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 21:25 maitresse.d.un.francais napisała: > Zawsze możesz tego "korkociąga" przetłumaczyć na język obcy, dodać cyfrę albo u > bogacić (typu nicki jedyny_korkociag_na_forum, korkociag_do_sikacza, korkociag_ > bez_wina etc.) Technicznie wyjście znakomite, tyle że w ten sposób ginie idea zabawności nicku. Bo kto akurat domyśli się, że np. troellog to nie pretensjonalny, wydumany, snobistyczny, niezrozumiały wyraz lecz poczciwy korkociąg, tylko po walijsku. :)) "Kochanica Francuza" to bardzo znana fraza, więc od biedy nawet taki półanalfabeta, jak ja, ma szanse "zajarzyć" i błysnąć inteligencją. Ale troellog? :)))))) Powiedzmy, że można by jeszcze spróbować zamienić korkociąg na Flaschenzug, ale już widzę te docinki w rodzaju: - I gdzie się, żydzie, wpychasz. Won, macę ugniatać ... :))) (Ten ostatni akapit, to moja parafraza znanego dowcipu: Pani od geografii opowiada w szkole dzieciom o klimacie i w pewnej chwili mówi, że jednego roku mrozy były tak wielkie, że aż Golfrstrom zamarzł. Na co mały, psotny Jasio z ostatniej ławki: - I dobrze tak, żydowi ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 21:48 Gość portalu: korkociąg napisał(a): > maitresse.d.un.francais napisała: > > Zawsze możesz tego "korkociąga" przetłumaczyć na język obcy, dodać cyfrę > albo u > > bogacić (typu nicki jedyny_korkociag_na_forum, korkociag_do_sikacza, kork > ociag_ > > bez_wina etc.) > > Technicznie wyjście znakomite, tyle że w ten sposób ginie idea zabawności nicku > . Bo kto akurat domyśli się, że np. troellog to nie pretensjonalny, wydu > many, snobistyczny, niezrozumiały wyraz lecz poczciwy korkociąg, tylko po walij > sku. :)) Tam zaraz po walijsku, snobie! ;-) A po rosyjsku nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 15:05 maitresse.d.un.francais napisała: > Tak, 25 lat to piękny wiek do trumny, no nie gimnazjalisto? Jestem po 30 -tce i niedługo się żenię :-P Na szczęście mam wyrozumiałą narzeczoną , czytała to co napisałem o Oli Lubicz i obiecała zafarbować sie na rudo :-) A czy ktoś z Was poszedłby do łóżka z Moniką czyli Trojanowską ? Br,ciarki mnie przechodzą jak o tym pomyślę . Nie tknąłbym kijem z 10 metrów .! Tak samo jak takiej postaci wrednej ,której już nie ma,a którą grała Aldona Orman z duzym biustem ,pamietacie? Niby atrakcyjna ,ale tak mało sympatyczna i drewniana jako aktorka ,że się odechciewa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 16:10 kiwas napisał: > A czy ktoś z Was poszedłby do łóżka z Moniką czyli Trojanowską ? > Br,ciarki mnie przechodzą jak o tym pomyślę . Nie tknąłbym kijem z 10 metrów .! > Tak samo jak takiej postaci wrednej ,której już nie ma,a którą grała Aldona Orm > an z duzym biustem ,pamietacie? Niby atrakcyjna ,ale tak mało sympatyczna i dre > wniana jako aktorka ,że się odechciewa . Chciałbym zobaczyć, Panie Kolego, jak będziesz "śpiewał" za 25 lat, czy na takie kobiety jak pani Trojanowska będziesz się wykrzywiał i robił bleeee...? Trojanowska gra w Klanie jędzę, ale to nie znaczy, że prywatnie musi być równie "atrakcyjna". Ja tam bym zaryzykował, przynajmniej jakiś spacerek po lesie i gawędy przy ognisku, a potem by się zobaczyło .... :)) O Orman już nie wspominam, bo tu to mocno przesadziłeś. Nie znam raczej takiego, który by ją wyrzucił z wersalki. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 17:01 Ja tam tez nie rozumiem. To, ze Trojanowska w "Klanie" irytuje to chwala jej za to! Znaczy, ze jest swietna aktorka, ktora potrafi zagrac, ze nie umie grac :-))) (Osobiscie uwielbiam jej Kasie w "Karierze Nikodema Dyzmy" :-)) A co do samej pani Izabeli - to wyjatkowo zadbana kobieta, wiec sie tak nie zarzekaj, ze nie tknalbys kijem. Ja na ten przyklad nie tknelabym zapasionego goscia, smierdzacego potem i z popsutymi zebami, ale co kto lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 17:05 trojanowska zadbana?spojrz na jej brzydkie ciemne zeby(na dole),zapuchnieta od alkoholu twarz,brzuch i boczki(teraz troche schudla).ogolnie nic specjalnego,bardzo przecietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: 78.8.106.* 01.06.11, 18:53 No sorry ale akurat Trojanowska to porażka jest... Stara pudernica, zmarszczka na zmarszczce okropny makijaż fryzura tak samo o kreacjach nie wspomnę. Popatrz na Elżunię, ten sam wiek a zupełnie inna klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 18:53 meeegotka napisała: > A co do samej pani Izabeli - to wyjatkowo zadbana kobieta, wiec sie tak nie zar > zekaj, ze nie tknalbys kijem. Przepraszam, a gdzie ja coś takiego napisałem? Przeciwnie, zgłosiłem gotowość "zaryzykowania".... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Korkociągu :-) 02.06.11, 15:18 > Przepraszam, a gdzie ja coś takiego napisałem? Przeciwnie, zgłosiłem gotowość " > zaryzykowania".... :)))) To absolutnie nie bylo do Ciebie, lecz do osoby, ktora stwierdzila, ze nie tknelaby jej kijem :-) Jej uroda to rzecz gustu naturalnie, ale z pewnego zrodla slyszalam, ze to bardzo sympatyczna babka jest :-) Nie umywa sie rzecz jasna do pani Bursztynowicz, ale to juz moje bozyszcze jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: Korkociągu :-) 02.06.11, 17:16 meeegotka napisała: > To absolutnie nie bylo do Ciebie, lecz do osoby, ktora stwierdzila, ze nie tkne > laby jej kijem :-) Uff, bo już myślałem, że coś pochrzaniłem :)) > Jej uroda to rzecz gustu naturalnie, ale z pewnego zrodla slyszalam, ze to bardzo > sympatyczna babka jest :-) I ja w to wierzę, bo nie mam powodów przypuszczać, że jest inaczej. W końcu w filmie gra tylko określoną rolę, napisaną przez scenarzystę. > Nie umywa sie rzecz jasna do pani Bursztynowicz, ale to juz moje bozyszcze jest > :-) Pani Bursztynowicz rzeczywiście wydaje się aniołem nie kobietą, aż mnie czasami onieśmiela. Nie wiem czy nie byłbym w jej towarzystwie trochę skrępowanym. Ale jako "wzorzec", jest oczywiście niezastąpiona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Korkociągu :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 17:25 > > Jej uroda to rzecz gustu naturalnie, ale z pewnego zrodla slyszalam, ze t > o bardzo > > sympatyczna babka jest :-) > > I ja w to wierzę, bo nie mam powodów przypuszczać, że jest inaczej. W końcu w f > ilmie gra tylko określoną rolę, napisaną przez scenarzystę. > > > Nie umywa sie rzecz jasna do pani Bursztynowicz, ale to juz moje bozyszcz > e jest > > :-) > > Pani Bursztynowicz rzeczywiście wydaje się aniołem nie kobietą, aż mnie czasami > onieśmiela. Nie wiem czy nie byłbym w jej towarzystwie trochę skrępowanym. Ale > jako "wzorzec", jest oczywiście niezastąpiona! ja odnoszę troszkę inne wrażenie, pani Trojanowska wydaje się być prywatnie bardzo sympatyczna (przynajmniej w oparciu o wystąpienia publiczne w jakich ją widywałam), za to nigdy nie zapomnę "Zacisza gwiazd" z udziałem pani Bursztynowicz ;-)) była absolutnym zaprzeczeniem "klanowej" Elżuni, złowrogie miny i chrząknięcia, gdy mąż albo córka powiedzieli coś nie po jej myśli, strach się bać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: Korkociągu :-) 03.06.11, 11:00 Gość portalu: m. napisał(a): > za to nigdy nie zapomnę "Zacisza gwiazd" z udziałem pani Bursztynowicz > była absolutnym zaprzeczeniem "klanowej" Elżuni, złowrogie miny i chrząknięcia, > gdy mąż albo córka powiedzieli coś nie po jej myśli, strach się bać ;-) Uuuu, to bardzo mi przykro :( Niestety, film, a realne życie, to dwie zupełnie różne sprawy. Bywa więc i tak, jak piszesz. Ale to może i dobrze, że nie ogladam tych różnych "zaciszów", bo nie przeżywam rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 01.06.11, 19:46 Jestem po 30 -tce i niedługo się żenię :-P Na szczęście mam wyrozumiałą narzeczoną A ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.bb.sky.com 01.06.11, 23:14 Nie wierze ze nikt nie wspomnial o Vujkoviciu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k IP: *.internetia.net.pl 02.06.11, 08:27 Jezu, ten to dopiero jest pomarszczony! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 09:49 uczciwie przyznam, ze z nikim. Klan to serial o brzydkich ludziach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 14:24 O Vujkoviciu nikt nie wspomniał być może dlatego, że rzadko się pojawia. Jest jeszcze Antek Zabużański, ale zaraz będą posty jaki to on jest pomarszczony ;)) Antek może sie podobać, wszystko zależy jaka "grupa wiekowa" byłaby zainteresowana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 15:20 Calkiem calkiem byl ten instruktor tanca Koniaczkow i Bozenki (bo to zdaje sie ten sam byl :-)) - zdjelabym mu tylko to czarne golfisko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 02.06.11, 15:31 O tak, w golfie wyjątkowo źle się prezentował :) Jest jeszcze Krzysztof Malicki, ale ewakuował się do zakonu. Wielka strata ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . 03.06.11, 01:26 No dobra . Tego jeszcze nikt nie palnął ,to wsadzę swój kij w.... ZAKONNICĘ ! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . 03.06.11, 11:41 kiwas napisał: > Tego jeszcze nikt nie palnął ,to wsadzę swój kij w.... > ZAKONNICĘ ! Myślę, że nie siejesz oburzenia. W końcu mówimy o nierealnych sytuacjach :-) Tylko czy Dorota wyraziłaby chęć na ów romans z Tobą? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . 03.06.11, 13:47 akapit2 napisała: > kiwas napisał: > > Tego jeszcze nikt nie palnął ,to wsadzę swój kij w.... > > ZAKONNICĘ ! > Myślę, że nie siejesz oburzenia. W końcu mówimy o nierealnych sytuacjach :-) Ty > lko czy Dorota > wyraziłaby chęć na ów romans z Tobą? ;))) No, przeciez "mówimy o nierealnych sytuacjach", to dlaczego Dorota miałaby nie chcieć kwasa? A co, on jakiś kulawy czy niedorozwinięty? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . 03.06.11, 14:13 korkos napisał: > No, przeciez "mówimy o nierealnych sytuacjach", to dlaczego Dorota miał > aby nie chcieć kwasa? A co, on jakiś kulawy czy niedorozwinięty? :))) :))))) ja nic takiego nie powiedziałam. Dorota sama zdecyduje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . 03.06.11, 15:02 Oj, nadmienie tylko, ze dawno temu byl taki watek, ze stary Rafalski probowal swoich wdziekow z siostra Dorotka i ... prawie mu wyszlo :-) A co powiecie o Mironie? Taki czarny charakterek troszku moze byc frapujacy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . 03.06.11, 15:12 A ja zapytam: czyżby żadnej z pań nie podobał się profesor Deptuła - mężczyzna stateczny, inteligentny, nienagannych manier, chodząca dobroć .... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 prof.Deptuła 03.06.11, 16:34 Deptuła został szczęśliwym tatusiem, do romansu teraz by się nie kwapił :) chyba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: prof.Deptuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 21:28 akapit2 napisała: > Deptuła został szczęśliwym tatusiem, do romansu teraz by się nie kwapił :) > chyba...;) A gdyby jednak? To ojcostwo, to chyna nienajgorsza rekomendacja, nieprawdaż? .... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: prof.Deptuła 04.06.11, 10:37 Ojcostwo Deptuły ma być rekomendacją? dla mnie żadną, to ma być wszak romans stulecia ;) a nie ewentualne macierzyństwo połączone z ponownym ojcostwem profesora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: prof.Deptuła 04.06.11, 11:19 Przepraszam, rozumowałem dość trywialnie, po "chłopsku", że ojcostwo Deptuły zaświadcza (poniekąd:)) o jego sprawności seksualnej, a to wszakże jeden z istotnych elementów romansu. Inne "czynniki składowe" czyli cechy charakteru i cechy zewnętrzne można było poznać oglądając serial. A więc jest niejako "komplet" i można oceniać oraz wybierać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: prof.Deptuła 04.06.11, 12:03 Nie masz za co przepraszać, masz wybaczone ;)) Ale myśląc w ten typowo męski sposób, wypadałoby brać pod uwagę tylko szczęśliwych ojców równie szczęśliwych dzieci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
korkos Re: prof.Deptuła 04.06.11, 14:17 Aż tak drastycznie nie ograniczałbym grona kandydatów do romansu. Istnieją też zapewne kandydaci równie uzdolnieni, którzy jednakowoż świadomie dzieci nie posiadają. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaf56 Re: prof.Deptuła 06.06.11, 16:48 akapit2 napisała: > Ale myśląc w ten typowo męski sposób, wypadałoby brać pod uwagę tylko szczęśliw > ych > ojców równie szczęśliwych dzieci :)) korkos napisał: >Aż tak drastycznie nie ograniczałbym grona kandydatów do romansu. Istnieją też zapewne >kandydaci równie uzdolnieni, którzy jednakowoż świadomie dzieci nie posiadają. :)) dobrze powiedziane,zgadzam sie dlaczego chcesz brac tylko ojcow? ja dzieci nie mam, i jestem rownie uzdolniony ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkociąg Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 15:05 akapit2 napisała: > :))))) ja nic takiego nie powiedziałam. Dorota sama zdecyduje ;)) To i tak chłopisko jest do przodu, skoro Dorota w ogóle ma się nad nim zastanawiać. O mnie nawet nie słyszała .... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Z Dorotą . Pingwinem . Lekarka i czysta . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 15:24 najbardziej sexy sa: kamilka surmaczowa krycha(jak wciagnie bebzon) beata graza(tylko do buzi) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 16:08 Miron mówisz Meeegotko, hmm... jeśli, jak piszesz, ma być "troszku frapujący... :)) tylko on chwilowo za murem, bez przepustki się nie obejdzie ;) Przypomniał mi się dr. Marczyński, mąż Alicji. Ale cholera, też kobieciarz. Mnóstwo w Klanie kobieciarzy ;) jest też Bogdan, detektyw. Dawny adorator Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 21:55 Oj tam, wszak z niego zaden tam pospolity bandzior, tylko bandzior wyksztalcony i yntelygentny. A do tego mocno skruszony - mysle, ze by sie nadal, nawet na przepustce :-))))))) Marczynski to nie kto inny jak Jerzy Dudek z NW, wiec nijak nie moge sie przemoc :-) Bogdan moglby byc - tylko, cholera za bardzo mi mojego wujka Staska przypomina :-) I jest jeszcze przeciez IGOR RUTKA!!!!! Taaaaaa......Suszynski zawsze na mnie dzialal - decyduje sie zatem!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 04.06.11, 10:33 Wujkiem Staśkiem to bym się nie przejmowała. Bogdan chyba nie jest jego wierną kopią. Nie ma żony /Bogdan rzecz jasna, wuja nie znam/ więc romans byłby jak ta lala ;) Padło więc na Rutkę? gratuluję ;) trzeba tylko szybko działać póki inna się nie zadeklarowała :) Ja poczekam, moze ktoś coś dorzuci :) Zastanawiam się wstępnie nad Piotrem i Marczyńskim /Wysockiego wolę w "Pogodzie na Piątek"/. U Mariusza dziecko w drodze, nie będzie miał czasu najmarniej przez najbliższy rok :( Bogdan..nieee. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 04.06.11, 18:13 Uwierz mi kochana, wujek Stasiek to wierna kopia Marcina Tronskiego - az sie nie raz i nie dwa podczas rodzinnych imprez glosno nad tym zastanawialam (ku uciesze krewnych), czy to aby nie jest jakis zaginiony brat-blizniak wuja. A ze pana Tronskiego wielokrotnie na zywca widzialam - to wiem, co mowie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 03.06.11, 19:58 Oczywiście że z Jackiem, to jedyny przystojny facet w tym serialu. Tomek? Leszek? Chyba żartujecie? PS. Oczywiście nie oczekiwałabym od niego wierności bo to niemożliwe, pytanie było o romansik:> Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 04.06.11, 16:15 Meeegotko, Rutka to ponoć lubieżnik ;)) uwaaażaj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaf56 Re: Klan-gdybyś chciała/ał mieć romans :-) to z k 06.06.11, 16:55 temat mi sie podoba.dolacze do dyskusji ;) Odpowiedz Link Zgłoś