Dodaj do ulubionych

Trudne sprawy - dzisiaj

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 15:25
Szlag mnie dzisiaj wyjątkowy na te 2 gó...ary trafił... A szczególnie tą bezczelną koleżankę od kawki i sałateczek... Noż kur**...

Wzięła od ludzi 30 000 obiecała oddać dziecko, a potem rezygnuje i zachowuje się jak rozpuszczona gó...ara. Ja rozumiem zmianę zdania ale do wała to jest biologicznie dziecko tych ludzi i mają do niego prawo...

A tak ojciec nie ma prawa do kontaktów, dziecka nie odda, oburzona że musi oddać im zaliczkę to jeszcze ta akcja z mechanikiem. Pewnie według niej powinien jej oddać całe 20 000 i najlepiej jeszcze wyklepany samochód.

Koleżanka nie lepsza bezczelna gó...ara... wtrąca się w nie swoje sprawy nachodzi ludzi... Żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Trudne sprawy - dzisiaj IP: *.imsmultimedia.com.pl 01.06.11, 16:08
      Nie ma co się tak unosić, pokazali tylko jak wygląda prawo w naszym kraju. A wygląda tak, że matką jest zawsze tylko ta kobieta, która dziecko urodziła i to ona ma do niego prawa. W każdej chwili może się rozmyslić (w czasie ciąży i chyba do 2 mies. po porodzie?). Oczywiście, sprawa jest dykusyjna, medal ma dwie strony, kazda strona ma swoje racje, ale prawo jest prawem i już. Była jakiś czas temu w Polsce podobna sprawa - surogatka zdecydowała się nie oddawać dziecka jego biologicznemu ojcu. Z tym, że byla chyba jego biologiczną matką, a w serialu zdaje się zarowno plemnik, jak i jajeczko pochodziły od małzeństwa zleceniodawców. Ale prawu nie robi to różnicy.
      • Gość: :P Re: Trudne sprawy - dzisiaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 16:16
        Dokładnie tak jak mówisz, ale to jest masakra. Bo o ile jestem w stanie zrozumieć kobietę, która oddaje dziecko rozmyśla się do pół roku i sąd jej przyznaje prawa, to tego nie rozumiem. W pierwszym przypadku jest to dziecko tej kobiety, a tutaj ? No sorry ale ono jest tych ludzi... biologicznie. I o ile jestem w stanie w zupełności zrozumieć, że ona ma prawa do wychowywania, to nie rozumiem z jakiej paki ojciec nie ma prawa do odwiedzin ? To jest skandal...
        Z resztą tak najbardziej to mnie postawa tej gó...ary chyba drażniła... wyjątkowy typ jakiś...
        • Gość: asdf Re: Trudne sprawy - dzisiaj IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 01.06.11, 18:14
          Widziałam już kilka miesięcy temu ten odcinek. Strasznie irytująca ta dziewczyna. Wrzeszcząca idiotka. Zachowywała się, jakby wszystko jej się należało (sytuacja u mechanika). A jak coś nie po jej myśli, to foch na cały świat. W ogóle nie wyobrażam sobie sytuacji, że przywłaszczam sobie dziecko biologicznych rodziców , którzy mieszkają, załóżmy, w tym samym mieście co ja, a ja mam pełną świadomość, że to jest ICH dziecko, chciane i kochane, ale nie, nie oddam dziecka, bo nagle się w ciąży do niego przywiązałam. I jak się później zachowywać podczas przypadkowego spotkania z rodzicami dziecka? Z resztą z tego co pamiętam, to ona na końcu chyba powiedziała, ze kiedyś zapozna córkę z prawdziwymi rodzicami, co już jest kompletnym idiotyzmem w kontekście całej sytuacji:P
          • Gość: :P Re: Trudne sprawy - dzisiaj IP: 78.8.106.* 01.06.11, 18:49
            Dokładnie, wiesz córeczko chciałam Cię kiedyś sprzedać i tak poznałam Twojego tatusia, w sumie mamusię też... Poza tym wiesz nigdy ich nie poznałaś choć chcieli Cię wychowywać bo uznałam że twój tata nie jest Twoim tatą... WTF ??? o.O

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka