Dodaj do ulubionych

TVP Seriale - kto to ogląda?

IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 22:03
Tam lecą głównie stare odcinki MJM, Barwy Szczęścia i Lokatorzy. Ktoś jest wyjątkowo mało kreatywny w układaniu ramówki tego kanału. Po co on w ogole powstał?
Obserwuj wątek
    • em.bovary Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 14.07.11, 00:55
      Ja oglądam. Obecnie 5 serię Ranczo, bo niedzielne wieczory kiedy był na bieżąco emitowany spędziłam w rozjazdach. I powtórki Pitbulla - akurat te mogę na okrągło...
      Mnie bardziej zastanawia ramówka TVP HD. Jak? I po co? Według jakiego klucza powstała? Dziś akurat był wart obejrzenia "Tatarak" i "Życie kawalerskie na obczyźnie" - w całkiem normalnych godzinach.
      • Gość: stanisław Re: TVP Seriale - kto to ogląda? IP: *.pppoepub.vspace.pl 14.07.11, 10:42
        TVP Seriale jest wporzo. Tylko szkoda że puszczanie Złotopolskich zaprzestali.
      • vandikia Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 21.07.11, 20:49
        tvp HD jest bardzo OK jak dla mnie.
    • kkokos Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 14.07.11, 15:56
      ojojoj, typowy błąd mądrali - ja nie oglądam i mój szwagier też nie, to znaczy, że NIKT nie ogląda.

akurat tvp seriale ma znakomite wyniki oglądalności, w czerwcu było drugim (!) pod względem oglądalności kanałem filmowym w polsce. jeśli to jest wynik osiągany przez "wyjątkowo mało kreatywnych" twórców ramówki, to aż boję się pomyśleć, jak bardzo ty w swojej pracy jesteś kreatywna i jakie sukcesy odnosisz :P
    • od.czasu.do.czasu Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 15.07.11, 09:46
      Ja czasem oglądam, z nudów.
    • telebox Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 18.07.11, 12:04
      No chyba sama nazwa wskazuje że ramówka będzie składać się w większości z seriali. A Telewizja Polska przy okazji odświeża swoje ogromne archiwum...
      • Gość: Zochna Re: TVP Seriale - kto to ogląda? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 19:41
        A niech odświeża ja jestem nałogową oglądaczką seriali :)

• Gość: aśka Re: TVP Seriale - kto to ogląda? IP: *.ats.pl 19.07.11, 08:39
      oglądam i lubię.Tylko w żadnej gazecie telewizyjnej nie ma tego programu.A może jest taki tygodnik?
      • Gość: A Re: TVP Seriale - kto to ogląda? IP: *.ue.poznan.pl 19.07.11, 09:45
        Wszystko fajnie tylko dlaczego pokazują 3 razy dziennie te same odcinki seriali przez kolejne dni. Mał jest seriali?
        • telebox Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 19.07.11, 19:22
          Może mało, teraz jest sezon ogórkowy, ''nowości'' wprowadzą prawdopodobnie na jesień...
      • mycha70 Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 19.07.11, 09:51
        program seriali i nie tylko:
        www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=0
      • mmk9 Re: TVP Seriale - kto to ogląda? 19.07.11, 17:59
        aśka napisał(a):

> oglądam i lubię.Tylko w żadnej gazecie telewizyjnej nie ma tego programu.A może
        > jest taki tygodnik?

Gość Niedzielny ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka