Dodaj do ulubionych

17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!!

06.09.11, 00:15
Minęło jak z bicza strzelił. No prawie. W USA serial liczy sobie prawie cwierć wieku, ale u nas dobija do pełnoletności.
Coś więcej na ten temat tutaj: twoboredmen.blogspot.com/2011/09/17-lat-mineo.html
Oglądaliscie "Modę..."? Kto jest waszym najbardziej znienawidzonym bohaterem? (i dlaczego Brooke:])
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: 17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.11, 09:54
      ja tam zawsze miałem ochotę Brooke przelecieć...
    • raszefka Re: 17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!! 06.09.11, 21:03
      twoboredmen.blogspot.com napisał:

> Kto jest waszym najbardziej znienawidzonym bohaterem? (
      > i dlaczego Brooke:])
      Oj tam, oj tam! Bruk jest moją ulubioną postacią. Nie lubiłam Taylor.
    • Gość: asienka Re: 17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 13:26
      bruk?? nieee, głupiutka i mysli macicą, ale ma swój urok, ja organicznie nie znoszę tego konskiego , sztucznego do bólu i IMO totalnie aseksualnego Ridzaaa-fujjjjj
      nie rozumiem dlaczego niezmiennie wmawiają mi w "Modzie.." ze jest on marzeniem kazdej kobiety??? co one w nim widza?!

moim marzeniem jest ,żeby w koncu kiedys skutecznie go usmiercili, bo on podobnie jak Tejlor miał juz kilka "zyc"
      • Gość: xd Re: 17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 15:11
        ridge mial kilka zyc?chyba mylisz seriale,te z mody na sukces nie mial.
        • twoboredmen.blogspot.com Re: 17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!! 07.09.11, 17:19
          ma, tzn. Ridż zmarł ale przeżył. Na początku wątku jest link, w nim jest historia mody w 6 minutach. Wspominają tam o wracającym zza światów Ridżu;)
          • Gość: xd Re: 17 lat "Mody na Sukces" w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 17:53
            co za bzdury piszesz.ridge nigdy nie "zmarl"-tylko taylor sie to przytrafilo

ridge'a raz mial wypadek,wszczyscy mysleli ze wpadl do pieca ale tylko tyle

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka