Dodaj do ulubionych

"Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D

IP: 212.87.245.* 07.09.11, 20:47
Małgosia i jej popisowa rola :D Mamooo Mamooo :D Jak zombie jakieś :D Porażka....
Obserwuj wątek
    • kanna Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D 07.09.11, 21:08
      A byłam pewna, że gmerał przy zamku od drzwi.. co za kretyn idzie do łóżka z kobita i nie zamyka drzwi na klucz jak sa dzieci w domu??!
      • Gość: kemot97 Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D IP: 82.132.139.* 07.09.11, 21:34
        drewniana Malgosia w oscarowej roli!
        • pina_colada88 Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D 07.09.11, 22:31
          To bylo mistrzostwo!
          A moja reakcja na tą scenę- histeryzny śmiech :D
          Co za idiota pozwala polożyć się córce w lóżku gdzie śpi kochanka i na dodatek w środek a nie na brzegu?
          • meeegotka Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D 08.09.11, 08:28
            On chcial chyba, zeby Malgos polozyla sie na brzegu, ale ona przelazla do srodka, celem wykrycia Niklinskiej!
            I po raz enty stwierdze, ze absurd tego watku (ucieczka Beaty od rodziny, od dzieci!!!!!!!! i zaczecie nowego zycia) poraza mnie doglebnie.
            • Gość: kk Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D IP: *.aster.pl 08.09.11, 11:39
              Nawet z brzegu nie powinien był pozwolić, tylko odprowadzić Małgosię do jej pokoju. Szkoda, że Jacek z damą nie spali nago. Scenarzyści, do dzieła! Jak coś paprać, to do końca :D.
              • Gość: ??? Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.11, 18:41
                no przeciez ona już kiedyś z ni spała a pomyśl co by było gdyby poszła do niego a drzwi były zamknięte to byla sytuqacja gdzie każdw wyjście z niej okazało by sie nie dobre i to odprowadzenie jje do łóżka również.
      • zjarany_krasnal Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D 10.09.11, 18:48
        kanna napisała:

> A byłam pewna, że gmerał przy zamku od drzwi.. co za kretyn idzie do łóżka z ko
        > bita i nie zamyka drzwi na klucz jak sa dzieci w domu??!

przecież nie miał w planie 'gimnastyki', bo sam się przyznał, że nie da rady w tym anturażu penetracji przeprowadzić ;) myslę, że po prostu nie pomysleli o tym, że nocny koszmar może przygnać Małgosię do sypialni.
        I o co tam chodziło z tym prysznicem? że głośno działa??
        • Gość: ??? Re: "Mamo Mamo Mamo!!!" - Małgosia :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.11, 08:57
          bo przed tego tamtego obaj się umysli a było póżno i prosznic mógł obudzić dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka