Dodaj do ulubionych

Pamiętniki z wakacji

• Gość: Amy Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 19:40
      W złym miejscu wpisałam poprzedniego posta.

Dzisiaj to już chyba przegięli jeśli chodzi o głupotę odcinka : ruda wymyśla plan by powiedzieć chłopakowi od schroniska że jej przyjaciółka spała z Krzysztofem Ibiszem bo "on ma kasę i ma klasę". Chłopak wierzy i zabiera lasce psa (przy okazji z nią zrywa). Laska i jej ruda koleżanka obrażają się na siebie a koleżanka nr 3 ma fenomenalny pomysł jak pogodzić laskę z chłopakiem od schroniska : niech Krzysio Ibisz powie chłopakowi że wcale z laską nie spał, no bo przecież Krzysiowi to on uwierzy! <facepalm>
      • Gość: :P Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.12, 22:51
        Ciekawa jestem czy Ibisz rozumiem jaką żenadę odpier***ił biorąc udział w tej popelinie...
        Czegoś tak durnego dawno nie widziałam...
        • Gość: mozambique Re: Pamiętniki z wakacji IP: 148.81.254.* 12.03.12, 10:09
          Ibisz Zenade odwala juz od jakich 15 lat wiec co w sumie za róznica
          • Gość: Amy Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.12, 18:47
            Pytanie teraz, czy większa żenada to był ten odcinek "ze znanym celebrytą" czy może jednak reklama Head & Shoulders jest gorsza.

Co do wczorajszego odcinka : jak tylko zobaczyłam mamusię Maksymiliana, to już wiedziałam że będzie fajnie :D Tym razem zamiast męczyć ponadprzeciętnie uzdolnionego synka, dręczy córkę że ma nadwagę i musi się odchudzać. Narzeczona syna, która (ekhem ekhem) jest troszkę przy kości wcale jej misji nie ułatwia xDDD

Druga część to gościu idiota, który udaje milionera przed dziewczyną ; "pożycza" od bogatego kuzyna willę, luksusowy samochód i udaje wielkiego znawcę Wysp Kanaryjskich, niestety chłopina jest wybitnie pechowy i co chwila natrafia na jakąś przeszkodę (np. upierdliwego polskiego turystę który zwraca mu uwagę na posiadane braki w wiedzy geograficznej xDDDD), w przyszłym tygodniu prawdopodobnie będzie jeszcze gorzej :D

• Gość: m Re: Pamiętniki z wakacji IP: 148.81.254.* 13.03.12, 09:55
              Matka rzeczywiscie - ogrywana jest w tych odcinkachniesamowicie , to chyba juz 4 czy 5 film z jej udzialem

"bogaty" narzeczony takoż ale to w ogóle chyab aktor jest
              a udawanie kogoś kim sie nie jest ( szczegolnie jesli mowa o zasobach finansowych) zawsze sie kiepsko kończy

gruba dziewoja w pończochach i sexi-gorsecie spowodowala zadlaweinie sie herbatnikiem o mojego faceta, obiecałąm ze se tez take cos sprawię
              i ona nie jest TROSZKE przy kosci , ona ma jakies 50kg nadwagi
              • deodyma Re: Pamiętniki z wakacji 14.03.12, 07:51
                Gość portalu: m napisał(a):

> Matka rzeczywiscie - ogrywana jest w tych odcinkachniesamowicie , to chyba juz
                > 4 czy 5 film z jej udzialem

ta babka, ktora odgrywa role matki Henia( Dagmara), graja juz kilka razy w TS/DJ i zawsze gra zolzy.
                ale ta narzeczona Henia dobra jest.
                dobre bylo, kiedy powitala swoich przyszlych tesciow ( jego usciskala i podniosla do gory, az facet oddechu nie mogl zlapac), potem stwierdzila, w samolocie nedzne zarcie bylo, ale wziela cukierki i wszystkim porozdawala a mina Dagmarki, bezcenna:D
                i potem te "hiszpanskie rytmy" na plazy, to tez bylo dobre!
                ja bym na tej plazy z nimi wszystkimi, mogla sie tak powyglupiac, to cos dla mnie:)
                na moje oko to ten Henio jakis taki niewygledny, chude to, jak szczapa a ta dziewczyna fakt, ze ma duza nadwage, ale z buzi niczego sobie.

• ohmydarling Re: Pamiętniki z wakacji 15.03.12, 09:24
                  Te ostatnie odcinki na Gran Canarii to dokładna kopia niemieckich X-Diaries - myślałem ze coś bedą zmieniać, dostosowując do polskich realiów a tu nic:) Ogladałem własnie kiedyś niemieckie X-diaries, czyli ichniejsze pamiętniki z wakacji, najpierw też Lloret de Mar, a potem Gran Canaria i właśnie odcinek ze schroniskiem dla zwierząt, problemy ze sprzedażą domu na gran canarii itp:)
                  Jestem ciekawy, ile osób w Polsce może się poszczycić własnym domem na Wyspach Kanaryjskich ??? :) Nie licząc oczywiście tych ofert time-share, gdzie się jest właścicielem tylko przez 2 tyg w roku:)))

--
                  Lloret de Mar i Costa Brava
                  • ohmydarling Re: Pamiętniki z wakacji 15.03.12, 09:28
                    jeszcze dodam, ze w niemieckiej wersji, zwykle w jednym odcinku pokazywali na przemian - Lloret de Mar i coś drugiego :) Z tego co wiem była Gran Canaria, Majorka a potem Słoneczny Brzeg w Bułgarii :))

--
                    Lloret de Mar i Costa Brava
                  • Gość: mozambique Re: Pamiętniki z wakacji IP: 148.81.254.* 21.03.12, 15:10
                    pewnei tyle samo ile nastolatkow moze sobie pozowlic na wynajem wypasionego jachtu

tak cirka about tysiąc euro /dzień ?
                    tak strzelam

i juz stadne wrecz "zostawanie" jeszzce pare dni po zakonczeniu turnusu - jakby koszty zakupu nowego biletu lotniczego i dodatkowych noclegów w zapchanych po dachy hotelach wynosily ZERO !

smieszne to od początku
    • deodyma Re: Mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz... 21.03.12, 14:00
      to było dobre:D

w535.wrzuta.pl/film/8wynLIcMAuN/
    • Gość: xd Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 03:33
      dobry jest ten serial;d

mam taki ubaw lol

widzieliscie akcje z ''miesnym jezem" ??? :

www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE

ahahahh
      • Gość: Amy Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 12:54
        Właściwie to czemu nazywa się to coś "Mięsny jeż"? Dlaczego mięsny to jeszcze rozumiem ale jeża to za cholerę tam nie widzę...
        • Gość: aga Re: Pamiętniki z wakacji IP: 46.31.32.* 24.03.12, 13:13
          demotywatory.pl/3743153/Miesny-jez
      • deodyma Re: Pamiętniki z wakacji 24.03.12, 13:29
        widzialam:)
        z innego forum przytocze wypowiedz jednej forumki, gdzie pisze, co powiedzial medioznawca w wywiadze.

Niedawno czytałam gdzieś wywiad z jakimś medioznawcą [?], który twierdził, że takie seriale przeznaczone są dla najgłupszego widza - takiego, który nie poradziłby sobie z zawiłościami "zwykłej" telenoweli.

:D:D:D
        • Gość: xd do amy Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 15:54
          tez nie wiem,ta gruba to tak nazala i tyle-ale jest to dobre;D
          a patrzcie to;

www.youtube.com/watch?v=obiCd_VP6Eo&feature=watch_response
          www.youtube.com/watch?v=z4qlra4zzRA&feature=related

AHHHAHAHA

• Gość: mozambique Re: Pamiętniki z wakacji IP: 148.81.254.* 26.03.12, 10:43
      jeszce wracajac do nowego miejsca akcji - czyli Gran Canarii

nie wiem ile zpalcono producentom serialu za promocje tego akurat kurorstu ale są to najgorzej wydane pieniadze na reklame turystyczna na swiecie

juz po kilku odcinkach widac wyraźnie ze na tej wyspie nie ma absolutnie nic ciekawego oprócz setek hoteli, hotelowych basenów i sztucznie piaszczystej plaży ,
      i w przeciwienstwie do Hiszpanii kontynentalnej - nie ma gdzie pojechac ani co zobaczyc ani spedzic czasu inaczej niz w hotelach dokladnie takich samych jak w tysiącach miejsc na świecie
      jesli serial miał te wyspy zareklamowac w ciekawy sposób - to kula w płot !
      • Gość: Kozak Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 19:17
        Po pierwsze, gran canaria to nie jest "kurort", tylko WYSPA. wyspa piękna, z mnóstwem zabytków i ciekawych miejsc do zobaczenia. Tylko trzeba ruszyc dupsko z Maspalomas...

A serial tak samo pokazywał "uroki" Costa Brava - czyli same hotele. Jakoś sobie nie przypominam, aby bohaterowie pierwszej serii widzeli coś poza deptakiem w LLoret de Mar.

Weź misiaczku pod uwagę, że jest to serial o tzw. lemingach, czyli frajerach, którzy jeżdżą na wakacje z biurami podrózy (w XXI wieku, LOL). ergo spedzają czas a)przy basenie, b) w stołowce hotelowej, c)w marnych klubach.
        Normalny człowiek wynajmuje sobie fincę gdzieś z dala od motłochu i cieszy się pięknem wyspy.

a serial jest komediowy, jakby ktoś nie zauważył... I nie ma "reklamować" Hiszpanii, tylko pokazywać głupotę Polaczków na wczasach.
        • Gość: mozambique Re: Pamiętniki z wakacji IP: 148.81.254.* 16.04.12, 09:33
          ten serial reklamuje miasto oraz hotel wktórym dzieje sie "akcja"
          to jest niemiecki format telewizyjny w którym te rzeczy sa juz od dawna ustalone

w koncu ktos za ta cala wycieczke płaci i ktos na tym zarabia misiaczku

a co do kurorty - to nie wiem czy zdajesz soebi sparwe ze WYSPA tez moze byc kurortem - jesli tak akurat zechca zarządzające nią władzę
    • Gość: xd Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 21:55
      pamietniki sa swietne!!!a gruba beatka od miesnego jeza to moja nowa idolka!!!uwielbiam ja!!!!mam nadzieje ze wystapi tez w trudnych sprawach,mozna sie posmiac przynajmniej.
      • Gość: CO JEST??? Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 10:13
        Co jest do ku... nędzy, dlaczego w ten weekend nie ma PAmiętników????????????????????????
        • Gość: amb Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.braniewo.vectranet.pl 08.04.12, 13:45
          Gość portalu: CO JEST??? napisał(a):

> Co jest do ku... nędzy, dlaczego w ten weekend nie ma PAmiętników??????????????
          > ??????????

coz, beda za tydzien.
          tylko niech jakies rodzinki pokazuja, zeby bylo smieszne, bo te odcinki, gdzie przyjezdzaja przyjaciele/przyjaciolki po to, zeby sie zabawic, sa strasznie nudne.
          • Gość: Tysio Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.04.12, 07:21
            No niestety jest "trzech pryzyjaciół, którzy przylecieli poru..." i jeden będzie pukał wyschniętą żonę szefa. Ziew. Ale śmierdząca pseudoapankówa z ohydnym ryjem jest fajna:)
            • Gość: xd Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 13:48
              to i trudne sprawy to obecnie najlepsze seriale polskie,pokazuja samo zycie,tak jak jest...bez glupot i wydumanych watkow np jak w klanie.ludzie maja juz dosc bajek typu klan itp dlatego te seriale sa takie popularne
            • Gość: amb Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.braniewo.vectranet.pl 15.04.12, 19:46
              i dlatego podarowalam sobie dwa ostatnie odcinki.
              przejadly mi sie historyjki o przyjaciolach, bo to glupie takie, az zal patrzec na to cos.
              • Gość: Zenek Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 14:51
                Kurwa znowu trzech przyjaciól (tym razem razy dwa), no już przeginają. Dlaczego ten gruby rolnik mówi GranD Canaria??? Dlaczego wszyscy ku... tam jeżdżą we TRÓJKĘ?
                Ale i tak to kocham i oglądam po nocach na Jutiubie.... zamiast się uczyć.
                Narka
                • Gość: Zenek Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 14:52
                  Czemu raz cenzura kropkuje "ku..." a raz nie?
                  • Gość: Ula Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 17:52
                    KURWA W DUPE JEBANA MAC, GDZIE SA PAMIETNIKI, DLACZEGO POKAZUJA JAKIES STARE ODCINKI?????????
      • armandoso Re: Pamiętniki z wakacji 07.05.12, 20:34
        Ona nie jest gruba - ona poprostu jest dobrze zauważalna :D

Ale dla mnie wygrał i tak tekst skierowany do niej : ,,Żegnaj, Adios!"

---

Sklep Hummel
        geolog warszawa
        fotograf Białystok
        zabawki edukacyjne
        • Gość: :P Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.dialog.net.pl 09.05.12, 23:46
          Ostatnio mega hitowy odcinek z Krzysiem Ibiszem... żal nad żale ;)
          • Gość: jakaja Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.05.12, 09:07
            A ja nie oglądałam odcinków wcześniej i teraz czasem sobie lukam ale nie sądziłam, że Ibisz może upaść jeszcze niżej niż ataki po umyciu głowy szamponem. A tu te laski ślinią się do niego jakby był bożyszczem i te jego "powalające" dowcipy. Niedawno się dowiedziałam, że Ibisz jest z wykształcenia aktorem i gra w teatrze, do tej pory nawet nie przyszło mi do głowy go sprawdzić w necie bo mi się kojarzy tylko z chałturzeniem.
            Podobał mi się tekst tej jednaj laski oburzonej, że nie dostała psa bo jak ten koleś mógł ją tak potraktować w końcu ona jest córką PREZESA!
            • Gość: mozambique Re: Pamiętniki z wakacji IP: 148.81.254.* 10.05.12, 10:24
              Ibiszz jest aktorem i za mlodu grywał u takiego np. KIeslowskiego

a potem zaczal prowadzic CZar Par i mu palma odbiła
              • Gość: cis Re: Pamiętniki z wakacji IP: *.access.telenet.be 13.05.12, 11:52
                W jakim filmie Kieślowskiego grał Ibisz, bo jakoś nie mogę znaleźć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka