Dodaj do ulubionych

Konarscy (NW)

03.11.11, 14:15
Jak widzicie ten wątek? Myślicie że Marta i Filip jeszcze się zejdą? Ja optuję, że Marta za jakiś czas powie Jasnuszkowi serdeczne dzięki i się wyprowadzi. Filip bedzie zakochany w dentystce ale ją zostawi dla wyższych wartości (marty i ksawerego). i będzie happy end...

-------------------------------
Psy górą!
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Konarscy (NW) IP: *.internet.radom.pl 03.11.11, 15:57
      myślę ,że tak. Janusz dla dobra syna pogodzi się z żoną a Marta będzie wolna
      • eo_wina Re: Konarscy (NW) 03.11.11, 17:03
        Ale, ale! Jak starej Konarskiej oczeta sie zaswiecily po poznaniu pani dentystki. Bo prosze, i wyksztalcona, i ladna, i Bazylee zna, nie to co ta "miernota z telewizji" i matka jej jedynego wnuka :-)
        I tez podejrzewam, ze panu pilotowi i Marcie nie wyjdzie - Pazurowa i gnojek za bardzo mieszaja mu w glowie, zeby mogli stworzyc szczesliwa rodzine. Juz sa zgrzyty, a pewnie zanosi sie na wieksze.
    • Gość: Lilla Re: Konarscy (NW) IP: 91.123.179.* 03.11.11, 18:44
      Mam nadzieję że jak już związek Marty i Janusza rzeczywiście się rozpadnie to Filip do Niej nie wróci.Wtedy Martunia zacznie biadoloć jaka to Ona opuszczona i nieszczęśliwa a podły były mąż śmiał zakochać się w innej zamiast wiernie jak pies czekać na jej powrót.
    • Gość: kia Re: Konarscy (NW) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 22:48
      MAtka Filipa nie dopuści do tego by jej synek opuścił tak dobrą partie dla jakiegoś plebsu. W końcu niegdy nie ukrywała że MArta nie pasuje do ich rodziny.
      • Gość: kama Re: Konarscy (NW) IP: *.icpnet.pl 04.11.11, 06:32
        nie moge zniesc faktu ze pazurowie wszedzie graja razem!!!!to jakaś przypadłosc rodzinna!!!
        • yoka1 Re: Konarscy (NW) 04.11.11, 09:43
          a ja nie mogę zrozumieć, dlaczego tego Pazure obsadzają w roli faceta, w którym kobiety młode się zakochują na zabój? Tu w NW i w Linii Życia też ona grał lekarza bóstow, co młoda lekarka tak sięw nim na zabój zakochała.
          • onlymizeria Re: Konarscy (NW) 04.11.11, 10:19
            Filip pewnie będzie z laską, która kupuje od niego obrazy, a Marta w końcu zostanie sama bo tamten wróci do żony. Zobaczycie.
    • klawiatura_zablokowana Re: Konarscy (NW) 04.11.11, 19:53
      Na razie będą sobie spektakularnie dziecię wyrywać z okazji świąt :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka