zywa_legenda 05.01.12, 19:46 rozważania na ten wielkopomny temat: kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=1579 też myślę, że to koniec pewnej epoki, przynajmniej serialowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: o śmierci Ryśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 22:55 ja się zastanawiam czy Rysiek nie mógł by zginąć normalnie? żadne tam pobicia przez "bandziorów"(kto w tej rodzinie nie miał już z nimi styczności?) i zawał. ale ... nie wiem.. potrącenie przez samochód? wypadek samochodowy? wypadek przy pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: o śmierci Ryśka IP: *.aster.pl 05.01.12, 23:16 Wypadek samochodowy? Może jeszcze z kartonami? Rysiek zasłużył na coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: o śmierci Ryśka 06.01.12, 00:09 Ryszard znany jest z ekscentrycznych zachowan (patrz uwalnianie dziewczecia z burdelu), to i smierc scenarzysci przygotowali mu pewnie takowa. Szkoda Cyrwusa, bo go lubie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: o śmierci Ryśka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.12, 00:49 A to Ryśka zabije jakaś ogromna bakteria, bo rączek nie umyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: o śmierci Ryśka IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 10:52 Szkoda, że Andrzej Seweryn nie życzy sobie, aby aktorzy jego teatru grali w telenowelach.Nie kumam tego - co jedno dgrugiemu przeszkadza?Nie wiem, ile wynosi miesięczna gaża aktora w Tetarze Polskim, ale na pewno mniej niż jeden dzień zdjęciowy w Klanie, za który Ryśku ponoć zgarnial 11 tysięcy.Tak że budżet znacznie się uszczupli.Wprawdzie w Klanie gra jeszcze ta jego brzydka żona, ale ona na pewno ma stawkę dużo skromniejszą.Na miejscu Ryśku bym się zastanowila i wybrala teatr, który nie jest tak rygorystyczny.Bo Ryśku od roli Ryśku już się nie odetnie (a chyba o to mu chodzi), choćby zagral jeszcze wiele świetnych ról, czego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: o śmierci Ryśka 06.01.12, 12:03 Gość portalu: Ramona napisał(a): >Bo Ryśku od roli Ryśku już się nie > odetnie (a chyba o to mu chodzi), choćby zagral jeszcze wiele świetnych ról, c > zego mu życzę. To na pewno, podobnie jak Adamczyk zawsze będzie "papieżem". Też uważam Cyrwusa za sympatycznego aktora, nie przypominam sobie skandali z jego udziałem, promowania się na bankietach i innych branżowych rautach, dlatego wydaje mi się, że stąd jego wybór padł na "restrykcyjny" teatr, kasy trochę zarobił, teraz może robić coś dla duszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmata Re: o śmierci Ryśka IP: *.173.17.218.tesatnet.pl 07.01.12, 04:15 oj łezko, Cyrwus to nie Seweryn, Ty to nie Salma Hayek ;) kapitalizm, takie czasy, szkoda Ryśka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: o śmierci Ryśka 06.01.12, 13:08 Skoro już wszyscy wiedzą, że Rysiowi grozi pobicie czy inne nieszczęście, to wieźmy może utwórzmy jakiś "Społeczny komitet do pilnowania Rysia" i go ... pilnujmy a pozostanie z nami na zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: o śmierci Ryśka 06.01.12, 14:12 Rola w serialu, obojętne jakim, jest jak wpadnięcie do gnojówki. Im dłużej się tam siedzi, tym za aktorem ciągnie się większy smród. Dlatego przejście "Rysia" do markowego teatru uważam za krok w dobrą stronę. No i ma szansę, za jakiś czas na dobrą rolę w filmie. Tego Seweryn, nie zabrania. Dobrą,dużą rolę w filmie nigdy by nie dostał "Rysio". Odpowiedz Link Zgłoś
janfranco1 Re: o śmierci Ryśka 06.01.12, 16:38 A może Chuck Norris maczał w tym palce... Bo przecież jak głosi słowo internetowe: Tylko Rysiu mógł pokonać Chucka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: o śmierci Ryśka IP: *.alfanet24.pl 06.01.12, 22:00 Dlatego nie moga, bo seriale są krecone swoim torem i nikt nie bedzie przekladac prób, spektakli czy zdjec bo aktor ma inne zobowiazania. Patrz Szapołowska i jej szumne odejscie z teatru po awanturze. A po drugie, to Rysiek moze i dostawal 11 tysiecy, ale miesiecznie. Te 11 kolek dziennie zostalo zdementowane przez producentów, jak i niby aktualne 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: o śmierci Ryśka IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 18:26 Ale aktorzy serialowi z powodzeniem realizują się również w teatrze (jeśli chodzi o Klan, choćby Stockinger i Kotulanka), więc jeśli jest dobra wola, to da się pogodzić interesy obydwu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: o śmierci Ryśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.12, 19:38 właśnie tak jak adamczyk zawsze będzie papieżem tak cyrwus ryśkiem, adamczyk dwoi się i troi chwyta kazda rolę nawet te najgupszą jest praktycznie obecnie wszędzoe w każdym serialu w każdej komedii romantycznej, zresztrą co za różnica że cyrwus odchodzi nie rozumiem tego lattem poruszenia tak to nikt klanu nie ogląda a tak to każdy lamentuje i już darujcie sobie te kartony przecież widać że łepkowska chciała zadrwić tym z kożuchowskiej która nie chce chodzić tak jak ona jej zagrała. mam nadzieję ze scenarzyćci klanu są inni i godnie pożegnamy cyrwusa po tylu latach grania Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: o śmierci Ryśka 08.01.12, 01:09 > i już darujcie sobie te kartony przecież widać że łepkowska chciała zadrwić tym > z kożuchowskiej która nie chce chodzić tak jak ona jej zagrała. Co ma dziś wspólnego Łepkowska z MjM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: o śmierci Ryśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.12, 11:08 jak byś czytała jakikolwiek wywiad z kożuchowska po tym jej wypadku z kartonami w tle to byś wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś