Dodaj do ulubionych

Panieński Martuchy

10.01.12, 21:14
Jezus Chrystus i Matko Boska!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 21:18
      żenua ......................
      • od.czasu.do.czasu Re: żenua 10.01.12, 21:20
        3 stare ropy (no sorry ale jednak) chleją wińsko tatusiowe w słomkowych kapelusikach chrzaniąc 3 po 3...
        No po prostu WYPAS...
        • Gość: agnieszka Re: żenua IP: *.bestgo.pl 10.01.12, 21:22
          ja nie mam tak mocnego łba jak one, nie mogłabym pić w piątek a w sobotę iść na wesele.......
          • od.czasu.do.czasu Re: żenua 10.01.12, 21:33
            A co to za picie było...
        • Gość: Kia Re: żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:13

No żenujące, jak kobieta po 30 r. ż. może chcieć się bawić itp.
          • od.czasu.do.czasu Re: żenua 11.01.12, 14:19
            Uważasz że to co robiły byłą zabawą?
      • toxicity1 Re: żenua 10.01.12, 21:22
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> żenua ......................

No to już wszystko wiem...:/
    • Gość: wuwu Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 21:55
      a mnie się podobało
      miło, rodzinnie i bez skandali

wieczór panieński nie oznacza odrazu, że się trzeba nachlać tak, żeby nie wstać dnia następnego, założyć królicze uszy czy tam "playboya" i ruszyć w miasto (męski, obleśny striptiz mile widziany)
      • Gość: wuwu Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 21:55
        poza tym Marta, to panna z odzysku, aktualnie wdowa i właśnie taki wieczór jej pasował
        • Gość: iska Re: Panieński Martuchy IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 10.01.12, 22:03
          mnie wkurzalo skrzeczenie Martuchy!! porazka!!
        • od.czasu.do.czasu Re: Panieński Martuchy 10.01.12, 22:14
          Gość portalu: wuwu napisał(a):

> poza tym Marta, to panna z odzysku, aktualnie wdowa i właśnie taki wieczór jej
          > pasował

MARTUCHA to Ty????
          • Gość: wuwu Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 07:33
            chyba TY!
            :)
            • Gość: ewa Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 07:45
              Nikt im nie kazał udawać króliczków....widocznie tobie wieczory panieńskie kojarzą się tylko z tym.
              Żenujące było to popiskiwanie 3 starych bab na kocyku i bełkoczące po 2 kieliszkach nalewki.
              • Gość: mini Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:16
                ewa to ty jesteś żenująca. Pewnie masz z 15 lat i uważasz wszystkich powyżej 20 lat zaa staruchów którzy nie powinni się bawić.
                • Gość: ewa Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:57
                  Droga mini ,akurat to ja jestem 40 latką i daleko mi do panienek z klubów nocnych i gołym pępkiem,z gachem u boku,ale to co pokazują panie Mostowiaczkowe jest żenujące.
              • Gość: wuwu Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 18:04
                tak, tak mi się określenie wieczór panieński kojarzy ze ślepym podążaniem za zachodnią modą, upijaniem się i robieniem z siebie idiotek publicznie, a pijana idiotka to naprawdę kiepski widok

• nika_75 Re: Panieński Martuchy 10.01.12, 22:58
      Czy to jest już taki dyżurny dowcip MjM - kobitki (zwłąszcza Maryja) wypiją ociupinkę wina bądź nalewki i natychmiast wstawione, aż im się języki plączą i głowy kiwają? Bo było już parę scen tego typu.. i to nomen omen panieński doktor Reni, zdaje mi się?
      • Gość: clematite Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 23:04
        Tak, był panieński Reni i była też naleweczka w sadzie w Grabinie z Luckiem, Marysią i Martusią. A później cała trójka pokładała się na schodach do domu, aż Basia zwróciła im uwagę ;))
        • eo_wina Re: Panieński Martuchy 11.01.12, 08:38
          Moze wlasnie ta luckowa nalewka robi ludziom we lbach takie spustoszenie? :-)
          • Gość: ania Re: Panieński Martuchy IP: 195.117.255.* 11.01.12, 10:11
            lucek to cicha woda

on nie robi byle berbeluchy ale nalewę conajmniej 90% + jakąś pseudoefedrynkę dorzuca dla kurażu;-)))))))))))))))))))))))i dziewczynki miały lot;-)))))
            • Gość: xt Re: Panieński Martuchy IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 11:43
              Nie wolno robić panieńskiego w ogrodzie na kocyku! I nie w takich strojach!

Trzeba wcisnąć się w małą czerwoną/amarantową/czarną/panterkową, odsłonić co się da, na madrą główkę nacisnąć świecące różki diabelskie, wynająć limuzynę, nachlewać się w tej limuzynie na maksa, jeździć po mieście i darciem paszczy przez okno w dachu powiadamiać tę część ludzkości, która jeszcze o tym nie wie, że jest się durnym.

Dozwolone jest rónież schlanie się w domu w towarzystwie wynajętych chłoptasiów, którzy za kilka stówek pokażą gołe siedziska, a nawet pozwolą pomacać.

NIe zabrania się wyjść do klubów, gdzie i chlanie, i darcie paszczy, i macanie jest mile widziane. Ostatecznie jedna z dam niebawem po raz pierwszy od bierzmowania przekroczy progi świątyni wyfryzowana i umalowana przez specjalistę, odziana w bezę plus bolerko - lub bez bolerka (trzeba pokazać zsolaryzowane plecki), wlokąć u swego boku upolowanego samca...
              • Gość: Kia Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:22
                Świetnie to ujęłaś!
              • kaga9 Re: Panieński Martuchy 11.01.12, 22:05
                Xt, zapomniałaś o obowiązkowym dowcipnym torcie w kształcie męskiego organu;)
              • Gość: pati Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 21:33
                10/10
                najlepsza wypowiedź w tym temacie :)
      • Gość: Kia Re: Panieński Martuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:19
        Zdaje się że one we 3. wypiły całą butelkę nalewki ojca, tak więc mają prawo być wstawione. Szczególnie jeśłi nie są przyzwyczajone do picia.
        • vandikia Re: Panieński Martuchy 11.01.12, 16:20
          a nawet 2 butelki - bo Małgosia została wysłana po kolejną
          i jak najbardziej mogły się tym wstawić i to całkiem porządnie
          • Gość: Ramona Re: Panieński Martuchy IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 16:28
            Wcale nie bylo żle - najgorsze byly miny i artykulacj panny mlodej.A jak nestorowie rodu zasiedli w wiklinowych fotelach, to zrobilo się swojsko i rodzinnie.W pewnym momencie nawet Luckowa fajnie puścila oko.Dla mnie żenady nie bylo.
        • Gość: alemaba Re: Panieński Martuchy IP: *.netpoint.pl 11.01.12, 22:11
          A tak z innej beczki, to dziadek Lucjano chyba całego tira spirytu kupił, że tyle tej nalewki mu wyszło...kto by nie przyszedł to łoi nalewkę Luckową do tego sam szef kuchni z kisielem pociąga....normalnie całą studnię tej nalewki zrobił? Chyba sprzedał kawał pola na działki budowlane, że go stać na takie ilości spirytusu i gorzałki. A mówią, że emerytom się nie przelewa (dosłownie) ;]
      • majaa Re: Panieński Martuchy 11.01.12, 22:03
        Ale jaką "ociupinkę"??? One ze dwie flaszki obaliły. A ta Luckowa nalewka mogła nie być słaba, pewno na czystym spirytusie;)
    • Gość: pola Re: Panieński Martuchy IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 15:44
      a mnie sie to podobalo, sama zamierzam zrobic podobnie, w ogrodzie, na trawie, z kolorowymi poduszkami, z szampanem, owocami, czym slodkim., wczesniej oczywiscie obiadowe danie.
      Nie bedzie limuzyny, króliczkow, striptiserow i wrzasków chlania na umor.
      • shatmach Re: Panieński Martuchy 11.01.12, 17:20
        Marudzicie (jak zwykle). Było zabawnie. Jak trzy siostry miały spędzić wieczór panieński? Przyjechały do rodzinnego domu, poszły za ten dom i tak się kulturalnie wstawiły. Jak dla mnie całkiem fajny pomysł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka