Dodaj do ulubionych

Martusi suknia z falbanką

07.02.12, 21:48
Poraziła mnie! Myślałam że już gorzej wyglądać nie może ale nie. Pobiła swój nowy rekord bezguścia. Wyglądała w tej kiecce KOSZ-MAR-NIE! Albo nawet gorzej...
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 22:15
      to prawda, az mi szczena opadla jak zobaczylam TO COS. Zastanawiam sie czy Pani Ostalowska po psoru nie ma gustu czy jej kazali wlorzyc ta zasłone ? btw. dlaczego ona wiecznie tak zakrywa nogi. Musi miec jakis duzy kompleks...
      • pluskotka Re: Martusi suknia z falbanką 07.02.12, 22:24
        Ja też po domu chodzę w byle szmatach, ale nie w starych zasłonkach. :)
        • Gość: Lalalas Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.12, 06:19
          Ta mistrzostwo świata coś takiego założyć. Czy to abożur czy zasłonę czy może pokrowiec z tapczanu?
      • Gość: anka Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.02.12, 10:37
        Podobno ma nogi jak kolumna Zygmunta.
    • zuzanka79 Re: Martusi suknia z falbanką 08.02.12, 11:21
      Kurcze, znowu nie widziałam :(
      • Gość: gość Re: Martusi suknia z falbanką IP: 31.61.31.* 08.02.12, 11:33
        Nikt jej nie każe odsłaniać nóg, jeśli ma kompleks niech sobie je zakrywa, ale na litość boską nie takim czymś, słowo daję, że patrzeć na to nie mogłam!
        • Gość: mozambique Re: Martusi suknia z falbanką IP: 148.81.254.* 08.02.12, 12:41
          ma ktos fotke?
    • anaisanais96 Re: Martusi suknia z falbanką 08.02.12, 22:49
      Jeśli chodzi o tę żołtawą to mnie się podobała:)
      • Gość: mysza Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 07:36
        to żart prwda?

wiem,ze są różne gusta , no ale.. blagam...
    • czekolada72 Re: Martusi suknia z falbanką 09.02.12, 17:48
      aciaglam domownikow przed tv, zeby potwierdzili czy dobrze widzialam - no szok poprostu :)))))
    • Gość: kundzia Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 20:26
      Czy Ostałowska nie jest czasem w ciązy?
      • Gość: dyzia Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.play-internet.pl 09.02.12, 20:59
        przez tą falbane to miała trzecia pierś-podluzną, wiekszą od swoich dwóch na raz
        • majka_forum Re: Martusi suknia z falbanką 10.02.12, 09:10
          Oglądając ten odcinek wiedziałam że ktoś założy wątek o tejże sukience :D
          Powiem szczerze że nie rozumiem jak Budzyn znosi te wszystkie Martusine ubiory ;) przecież to taki odstraszacz seksualny :D
          Martusia wyglądała jak ciotka-klotka z lat 80-tych.
          • majka_forum Re: Martusi suknia z falbanką 10.02.12, 09:20
            Marta potrafi jednak ładnie wyglądać, dlaczego więc scenarzyści jej to robią????????

Marta
    • Gość: aga Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 10:20
      Poczekajcie do 890 odc. (pon.);)
      Kolacja w domku nad jeziorem, wszyscy na luzie a Martusia w czarnej błyszczącej kreacji z przepastnymi dekoltami...przysłoniętymi założonym pod spód białym t-shirtem. Miodzio;)
      Poza tym tej postaci chyba nienawidzi scenarzysta, bo robi z niej infantylną, głupawą dzidzię-piernik;)
      • iza232 Re: Martusi suknia z falbanką 20.02.12, 14:39
        Gość portalu: aga napisał(a):

> Poczekajcie do 890 odc. (pon.);)
        > Kolacja w domku nad jeziorem, wszyscy na luzie a Martusia w czarnej błyszczącej
        > kreacji z przepastnymi dekoltami...przysłoniętymi założonym pod spód białym t-
        > shirtem. Miodzio;)

Nioooooo!! Widziałam ;) Nie można to założyć jakiejś powiewnej letniej kiecki i sandałków na letnią wieczorną kolację? Tylko wystroić się jak na premierę do opery? Wyglądała karykaturalnie...
    • Gość: chłop Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.12, 11:36
      Swoja drogą marny jest los kobiet (aktorek) w serialach...
      Wszystko jedno co założą, wszystko jedno jak sie ubiorą, to zaraz zostanie to skomentowane...
      A to falbanka nie taka, a to kolor nie taki, a to fryzura nieodpowiednia, a to szminka źle dobrana...
      Że też panowie nie są oceniani...Są pod specjalną ochroną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka