mabingo 07.02.12, 21:48 Poraziła mnie! Myślałam że już gorzej wyglądać nie może ale nie. Pobiła swój nowy rekord bezguścia. Wyglądała w tej kiecce KOSZ-MAR-NIE! Albo nawet gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 22:15 to prawda, az mi szczena opadla jak zobaczylam TO COS. Zastanawiam sie czy Pani Ostalowska po psoru nie ma gustu czy jej kazali wlorzyc ta zasłone ? btw. dlaczego ona wiecznie tak zakrywa nogi. Musi miec jakis duzy kompleks... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Martusi suknia z falbanką 07.02.12, 22:24 Ja też po domu chodzę w byle szmatach, ale nie w starych zasłonkach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalalas Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.12, 06:19 Ta mistrzostwo świata coś takiego założyć. Czy to abożur czy zasłonę czy może pokrowiec z tapczanu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.02.12, 10:37 Podobno ma nogi jak kolumna Zygmunta. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Martusi suknia z falbanką 08.02.12, 11:21 Kurcze, znowu nie widziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Martusi suknia z falbanką IP: 31.61.31.* 08.02.12, 11:33 Nikt jej nie każe odsłaniać nóg, jeśli ma kompleks niech sobie je zakrywa, ale na litość boską nie takim czymś, słowo daję, że patrzeć na to nie mogłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: Martusi suknia z falbanką IP: 148.81.254.* 08.02.12, 12:41 ma ktos fotke? Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Martusi suknia z falbanką 08.02.12, 22:49 Jeśli chodzi o tę żołtawą to mnie się podobała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 07:36 to żart prwda? wiem,ze są różne gusta , no ale.. blagam... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Martusi suknia z falbanką 09.02.12, 17:48 aciaglam domownikow przed tv, zeby potwierdzili czy dobrze widzialam - no szok poprostu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundzia Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 20:26 Czy Ostałowska nie jest czasem w ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzia Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.play-internet.pl 09.02.12, 20:59 przez tą falbane to miała trzecia pierś-podluzną, wiekszą od swoich dwóch na raz Odpowiedz Link Zgłoś
majka_forum Re: Martusi suknia z falbanką 10.02.12, 09:10 Oglądając ten odcinek wiedziałam że ktoś założy wątek o tejże sukience :D Powiem szczerze że nie rozumiem jak Budzyn znosi te wszystkie Martusine ubiory ;) przecież to taki odstraszacz seksualny :D Martusia wyglądała jak ciotka-klotka z lat 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_forum Re: Martusi suknia z falbanką 10.02.12, 09:20 Marta potrafi jednak ładnie wyglądać, dlaczego więc scenarzyści jej to robią???????? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 10:20 Poczekajcie do 890 odc. (pon.);) Kolacja w domku nad jeziorem, wszyscy na luzie a Martusia w czarnej błyszczącej kreacji z przepastnymi dekoltami...przysłoniętymi założonym pod spód białym t-shirtem. Miodzio;) Poza tym tej postaci chyba nienawidzi scenarzysta, bo robi z niej infantylną, głupawą dzidzię-piernik;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Martusi suknia z falbanką 20.02.12, 14:39 Gość portalu: aga napisał(a): > Poczekajcie do 890 odc. (pon.);) > Kolacja w domku nad jeziorem, wszyscy na luzie a Martusia w czarnej błyszczącej > kreacji z przepastnymi dekoltami...przysłoniętymi założonym pod spód białym t- > shirtem. Miodzio;) Nioooooo!! Widziałam ;) Nie można to założyć jakiejś powiewnej letniej kiecki i sandałków na letnią wieczorną kolację? Tylko wystroić się jak na premierę do opery? Wyglądała karykaturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop Re: Martusi suknia z falbanką IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.12, 11:36 Swoja drogą marny jest los kobiet (aktorek) w serialach... Wszystko jedno co założą, wszystko jedno jak sie ubiorą, to zaraz zostanie to skomentowane... A to falbanka nie taka, a to kolor nie taki, a to fryzura nieodpowiednia, a to szminka źle dobrana... Że też panowie nie są oceniani...Są pod specjalną ochroną? Odpowiedz Link Zgłoś