Dodaj do ulubionych

8X12 Is this what you call love?

15.02.12, 18:13
Odcinek spoko, tylko tej Juanity żal, czemu jej matka była modelka jakoś przez kolejne sezony się za nią nie weźmie, pojąć nie mogę:). Córka Susan i jej pomysł z adopcją lipny pomysł, ale już kolejny serial, gdzie widać ze USa to inna mentalność i oddanie dziecka do adopcji jest w mniemaniu matek "dobrym" rozwiązaniem, niż przerywanie planów. No i te odstraszenie potencjalnych rodziców zastępczych banał. Lynette i nowy chłopak wątek bardzo ciepły, taki bez naginania, bez sztuczności, chłop na medal skoro tyle rozumie:). No i Bree i jej dalsze staczanie , dalej nie rozumiem czemu Bree aż tak spadła na dno (bo to, że pije w stresie rozumiem, ale tych oblechów w barze to nie za bardzo) i czemu pozostałe "przyjaciółki " nie reagowały od razu. Chyba mogły się domyśleć, co jest przyczyną takiego zachowania- picie. No i kto się pojawił ;), czyżbym miała rację ;) ?
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: 8X12 Is this what you call love? 19.02.12, 12:54
      Straciłam serce do tego serialu ale oglądam dalej aby to zakończyć.
      Nawet wątków mi się nie chce zakładać.
      Niech oni kończą tę żenadę.
    • kubissimo Re: 8X12 Is this what you call love? 20.02.12, 22:47
      ja tam twardo czekam na powrot Rexa, Edie i Mary Alice ;)
      • zoja.pl Re: 8X12 Is this what you call love? 22.02.12, 14:01
        emilka, dzięki za spieprzenie wątku :/
        w tytule napisałaś 8x12, a opisujesz odcinek 13 jakby nigdy nic
        no i ja po dwóch pierwszych zdaniach dowiaduje się że Julie jest w ciąży nawet nie oglądając odcinka! co za żenada
        jak całe to forum, niestety :/
        • agniecha-hexa Zoja 22.02.12, 15:27
          to po kiego grzyba siedzisz dalej na tym forum skoro zenada dla Ciebie???
          • zoja.pl Re: Zoja 22.02.12, 16:21
            A Ciebie ktoś pytał o zdanie? Pisałam do autorki wątku. Forum umiera już od dawna, zresztą w porównaniu z forum o serialu "Lost" to ono zawsze było kiepskie. Tam toczyły się zawzięte dyskusje, na poziomie. A tutaj tylko narzekają, w dodatku największym narzekającym na kobiecy serial jest ... facet! Te i inne rzeczy składają się na żenadę tego forum. A ja tutaj nie "siedzę" tylko od czasu do czasu zerknę.
            • kubissimo Re: Zoja 22.02.12, 18:31
              o jaka fajna mieszkanka Polaczkowa.
              dzieki Zoju, rozbawilas mnie jak malo kto :)))
              • rodzynia Re: Zoja 22.02.12, 23:09
                Jako założycielka forum "przyjęłam na klatę" opinię o forum ;) Być może nie ma tu zaciętych dyskusji, ale też forum nie było przy najlepszych i najbardziej emocjonujących początkowych sezonach, które sprzyjałyby bardziej burzliwym wymianom zdań.
                A co do nazwy wątku to autorka po prostu się pomyliła, każdemu się może zdarzyć.
                • pia.ed Moze ktos napisze o 8 x 12 ? 14.03.12, 14:51
                  We wtorek obejrzalam ten odcinek w szwedzkiej telewizji i uwazam, ze Susan
                  zachowala sie idiotycznie zostawiajac czek ze swoim adresem
                  zamiast zostawic pieniadze.
                  Z mysla ze zona ojczyma kocha swego meza, to Susan w idiotyczny sposob
                  naprowadzila ja na slad ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka