Dodaj do ulubionych

Pienkowska odchodzi?

28.02.12, 21:57
czy scenarzystów pogrzało juz do reszty?
wyskoczyli z tym Grzegorzem jak księdzu z majtek
jakis chłop, ujwi kto, pojawia sie ni z tego ni z owego, pada z kwieciem do kolan Wielkiej Matki, kłania sie w pas Lucusiowi, emabluje Maryję
i co teraz? i ona pojdziew 3,14 zdu, tak?
jesli dwie damy w realu pokłociły sie o jakiegoś waleta, to to jest ich prywatna sprawa
profesjonaluizm aktora polega na tym, ze gdy facet gra kochanka jakiejś babki, której prywatnie nienawidzi, to gra tak, że cała widownia jest pewna, że po robocie ci dwoje pędza do wyra

Pienkowska odchodzi- trudno uhaha
ale scenariusz owego odejscia jest dokladnie tak samo prawdopodobny jak uprowadzenie Marysi przez stado napalonych na ziemianke kosmitów

źe-na-da

po-ranna.bloog.pl/
Obserwuj wątek
    • sowca Re: Pienkowska odchodzi? 28.02.12, 22:08
      A czy było powiedziane, z jakich lat to wielbiciel? Zdawało mi się zawsze, że Maryja bardzo młodo wyszła za mąż (miała chyba 19 lat, jak urodziły się Chochoły) i nigdy się nie wydawało, że Krzysztof był jakimś pocieszeniem czy coś w tym stylu. Więc kiedy był ten Grzegorz? Przed Krzysztofem? Jak Maryja miała 16 lat?
      • konwalka Re: Pienkowska odchodzi? 28.02.12, 22:13

taka była przykładna matka i żona.
        no. amerykanska.
        ale pojdzie za głosem uczucia, o którym przez sto dwadziescia lat trwania serialu ani mru mru
      • Gość: nemo Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 22:14
        E tam ...to musiało być jeszcze wcześniej, jak Santa Maryja była w pieluchach, wyssała zdolność do zdrady z mlekiem matki ...Siostry Mostowiak to mają kolosalne powodzenie, wszyscy się w nich kochają ....W kolejce czekają już następni!!!
      • vvvvv_vvvvv Re: Pienkowska odchodzi? 28.02.12, 23:03
        sowca napisała:

> A czy było powiedziane, z jakich lat to wielbiciel? Zdawało mi się zawsze, że M
        > aryja bardzo młodo wyszła za mąż (miała chyba 19 lat, jak urodziły się Chochoły)

w pierwszym odcinku Mostowiakowie obchodzili 40 rocznicę ślubu, czyli Maryja miała prawie 40 lat, a Chochoły chyba 16 albo 17 (jeszcze do szkoły średniej chodzili), więc nie miała 19 lat, jak urodziły się Chochoły
      • kryptopiryna Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 07:02
        sowca napisała:

> A czy było powiedziane, z jakich lat to wielbiciel? Zdawało mi się zawsze, że M
        > aryja bardzo młodo wyszła za mąż (miała chyba 19 lat, jak urodziły się Chochoły
        > ) i nigdy się nie wydawało, że Krzysztof był jakimś pocieszeniem czy coś w tym
        > stylu. Więc kiedy był ten Grzegorz? Przed Krzysztofem? Jak Maryja miała 16 lat?

Scenarzyści po prostu uważają, że przeciętny oglądacz Mjm to idiota, taki ciul po podstawowce, ktory wszystko łyknie.
        Grzegorz to zapewne miłość z pierwszej klasy podstawowki. Zrobił wtedy na Marii takie wrażenie, że bez wahania zdecyduje się porzucić męża, dzieci, wylecieć z nim w kosmos i będzie szczęśliwa po wieki. Podobnie idiotyczny wątek jak zniknięcie Beaty z Klanu.
        Naszych seriali nie da się już oglądać, bo to uwłacza ludzkiej inteligencji.
    • Gość: gost Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 22:10
      Bo w tym serialu tylko zdrada panuje, wszystkie siostrzyczki miały już tylu adoratorów, że ho ho!!! Scenarzyści idą na łatwiznę i tyle, jak chce odejść z serialu, to mają "odkrywczy" pomysł, wyjedzie w siną dal od razu z następnym facetem, który pojawia się po 20 latach. A taka była przykładna matka i żona...A może przydałyby się następne kartony???
      • Gość: cofka Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 22:28
        Szkoda, że nie reaktywują jeszcze Radosza, ten z mety zabrałby się za uśmiercenie Santany plus tego nowego-starego rywala Grzegorza, a na końcu zakatrupiłby samą Santa Maryję!!! Przynajmniej byłoby bardziej "realistycznie i kryminalnie" ....
    • eo_wina Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 09:06
      > jesli dwie damy w realu pokłociły sie o jakiegoś waleta, to to jest ich prywatn
      > a sprawa
      > profesjonaluizm aktora polega na tym, ze gdy facet gra kochanka jakiejś babki,
      > której prywatnie nienawidzi, to gra tak, że cała widownia jest pewna, że po rob
      > ocie ci dwoje pędza do wyra

A moglabys przyblizyc, kto sie o kogo poklocil i dlaczego w zwiazku z tym chce odejsc Pienkowska?
      Niestety, kolejny marny watek. Z tego, co mowila Kamizela - ten Grzegorz za dzieciecia przesiadywal u nich w domu, a potem wyjechal z rodzicami na placowke do Francji. Mogli wiec kochac sie z Mryja szczenieca, podstawowakowa miloscia. A potem dopiero nastala era Gazeli Biznesu.
      Ale ze posunie sie do porzucenia doktorka - w to nie wierze, wszak ta walka o milosc Rogowskiego i Marii trwala kilkaset odcinkow. No, ale ostatnio te nagle porywy milosci po latach pod wplywem portali spolecznosciowych (np. Ziebowa z NW) sa ostatnio bardzo modne.
      • Gość: Alina Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 09:27
        eo_wina napisała:

> > ten Grzegorz za dzi
        > eciecia przesiadywal u nich w domu, a potem wyjechal z rodzicami na placowke do
        > Francji.

Eee... z Grabiny on był, tak? Stary pewnie jako mechanizator rolnictwa albo inseminator na tę placowkę sie załapał?
        • eo_wina Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 10:06
          A co to, dobrego inseminatora tez we Francji moga potrzebowc, nie? :-)
      • konwalka Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 15:15
        przybliżam zatem, za moimi kochanymi plotkarzami- jak wieść niesie to Marysia i Martusia prywatnie patzrec na siebie nie mogą; podobno o chłopa poszło (zdaje sie, że rezysera czy cuś?)
        no i był foch i dąs; jak ona zostaje to ja odchodzę
        i na abarot
        w koncu padło na Maryję
        ale jak i dlaczemu taki wlasnie wybor- tego,panie, nie wiem
        • emusia Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 15:49
          Ja rozumiem, że się nie lubią, ale wspólnych scen mają tyle co kot napłakał, nie mogą tego przeżyć?
        • eo_wina Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 16:16

> przybliżam zatem, za moimi kochanymi plotkarzami- jak wieść niesie to Marysia i
          > Martusia prywatnie patzrec na siebie nie mogą; podobno o chłopa poszło (zdaje
          > sie, że rezysera czy cuś?)

O kurcze, no nie mow, ze to o tego samego rezysera (Malca) poszlo, co to Ostalowska Sydor go odbila. Jesli tak to gosc (swoja droga paskudny jak noc) ma niezle wziecie.
          • konwalka Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 20:05

> O kurcze, no nie mow, ze to o tego samego rezysera (Malca) poszlo, co to Ostalo
            > wska Sydor go odbila. Jesli tak to gosc (swoja droga paskudny jak noc) ma niezl
            > e wziecie
            no mówiły na dzielnicy...takie rózne
    • lilith76 Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 12:16
      A ja myślałam, że chodzi o Pieńkowską, prezenterkę (podobny wątek na forum Telewizja), czytam, czytam i myślę... WTF

:D
      • Gość: agnieszka Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.bestgo.pl 29.02.12, 12:30
        Pieńkowska z mjm mogłaby rzeczywiście odejść i jej siostrzyczka z DDTVN także mogłaby sie juz nie pojawiać, działają na mnie jak płachta na byka, nie lubię tych bab
        • Gość: madi Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.bb.sky.com 29.02.12, 16:18
          to one sa siostrami???? a to nie jest tylko zbieznosc nazwisk?
          • Gość: anka Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.giga-komputer.pl 29.02.12, 16:49
            najprawdziwsze siostry
            • Gość: Ramona Re: Pienkowska odchodzi? IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 18:20
              Tak, siostrzyczki z Archeo;)
              • eo_wina Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 18:57
                O tak. Archeo jak w morde strzelil :-) Do Genetix Jej Ekscelencja nie chciala ich przydzielic, natomiast sisotra Berna, a jakze :-)
            • toxicity1 Re: Pienkowska odchodzi? 01.03.12, 00:18
              Gość portalu: anka napisał(a):

> najprawdziwsze siostry

Jolanta Pieńkowska ma brata, nie siostrę.
              • eo_wina Re: Pienkowska odchodzi? 01.03.12, 08:35
                Ale to jest jej przyrodnia siostra. Podobno ;-))))))))))
          • kaga9 Re: Pienkowska odchodzi? 29.02.12, 18:29
            No właśnie podobno zbieżność, ale nie mam dowodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka