05.03.12, 13:28
myślicie że warto się skusić? na chwilę obecną m.in. Alcatraz, house 8, homeland, ncis 9 dostęp kosztuje 30zł mc...
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: nSeriale 05.03.12, 14:26
      nie warto, gdzie indziej można za darmo
      • tytus.wag Re: nSeriale 05.03.12, 14:43
        możesz napisać gdzie i co- chodzi mi o tv bo nie mam warunków dla oglądania na PC
    • Gość: boguś Re: nSeriale IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 15:36
      myślę, że tak. teraz jest taka możliwość, że podłączasz dekoder do neta i masz więcej opcji do wyboru :)
      • nioma Re: nSeriale 05.03.12, 15:49
        ja ogladam na iitv.info
        za dostep bez limitu na 15 dni place niecale 6zł (jeden sms)
        z limitem mozna ogladac takze ale trzeba robic przerwy po obejrzeniu ok 80 minut (nie pamietam dokladnie)
        • paskudek1 Re: nSeriale 05.03.12, 18:43
          nioma wesłlam na ta stronę ale nie widzę tam nigdzie info o płaceniu smsem. Gdzie to znajdę?
          • nioma Re: nSeriale 05.03.12, 19:44
            chyba dopiero jak sie limit wyczerpie to sie pojawia
            zaraz popatrze i dam znac
            • Gość: agnes Re: nSeriale IP: *.toya.net.pl 05.03.12, 20:05
              Ja też weszłam (dzięki za cynk) i też mi się coś nie zgadza. Oni tam piszą tak (zakładka Limity): Serwisy na których znajdują się odcinki seriali udostępniają limitowaną ilość darmowego czasu lub ilości przesłanych danych do oglądanie materiałów video. Po przekroczeniu limtu pokaże się państwu komunikat o wykupieniu konta premium. (...) W naszym serwisie nie sprzedajemy żadnych kont premium. Nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek płatności dokonywane poza naszym serwisem.
              To nie wiem, jak z tymi płatnościami?
              • nioma Re: nSeriale 06.03.12, 09:05
                tak jak napisalam: ja wysylam sms jak mi sie konczy konto premium i doladowuje, kilka zlotych za 15 dni - wszystko dziala na tip top i moge ogladac ile chce
                • paskudek1 Re: nSeriale 06.03.12, 14:11
                  nioma a trzeba jakis specjalny program czy wystarczy zwykły winamp?
                  • nioma Re: nSeriale 06.03.12, 14:48
                    to sie nawetw winampie nie otwiera tylko w zwyklej przegladarce, jak youtube na przyklad
    • Gość: agnes Re: nSeriale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 16:32
      Wetnę wam się do wątku, sorry - nie oglądałam jeszcze nigdy seriali w necie, ale chcę spróbować. Wchodziłam na strony o różnych nazwach, które obiecują oglądanie za darmo, ale za każdym razem w końcu przekierowują mnie na jedną stronę omijaj.net, gdzie trzeba się logować i płacić. Rozumiem, że nie ma czegoś takiego jak oglądanie za darmo? Obawiam się, że jak zapłacę smsem, to bez przerwy potem będzie mi na komórkę przychodził spam, a przez paypal, że wskazuję komuś drogę do swego konta. Może nie mam racji. Proszę dajcie jakieś dobre rady nowicjuszce.
      • nioma Re: nSeriale 05.03.12, 17:18
        tam gdzie ja ogladam nie ma czegos takiego
        do niedawna ogladalam calkowicie bezplatnie (jak napisalam wyzej jest limit minut)
        od czasu kiedy wysylam sms nic sie nie dzieje zlego.
        nic nie przysylaja, nie spamuja.
        zajrzyja na ich strone iitv.info i zobacz
        • the_accidental Re: nSeriale 08.03.12, 07:37
          Dzięki jeszcze raz za namiar na tę stronę. Na razie oglądam, smsa wysłałam nieśmiało za 2 zł, póki co jest OK. Zobaczymy, co dalej.
          • nioma Re: nSeriale 08.03.12, 14:36
            Nie ma za co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka