gregor.ltd 15.05.12, 15:23 POLECICIE COS PORZADNEGO I NIE CKLIWEGO? JAKIS GANGSTERSKI ALBO COS W TYM STYLU? Z AKCJA JAKAS FAJNA :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adasko Re: Mooocny serial IP: *.play-internet.pl 15.05.12, 16:23 Obecnie zdecydowanie najlepszy serial gansgterski to IMO Boardwalk Empire. Świetny scenariusz gościa od Sopranos. No i Buscemi… MISTRZ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wery_macz Re: Mooocny serial IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 15:00 tez polecam boardwalk empire serial świetny już nie mogę się doczekać na trzeci sezon i w sumie tak jak czekam to nie mam nic obecnie wartego obejrzenia. macie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasko Re: Mooocny serial IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 15:06 Racja. Oczekiwanie to najgorsze co może być. Z ciekawości włączyłem sobie Spartacusa. W sumie zacząłem od najnowszej serii, która teraz leci na HBO w soboty i wrażenia jak najbardziej pozytywne :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Mooocny serial IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 21:01 Polecam Durham County, mało znany ale rewelacyjny serial kryminalny, mroczny i mający jedną z najlepszych czołówek:) Odpowiedz Link Zgłoś