Dodaj do ulubionych

przemiana Joasi mjm

23.05.12, 20:55
fajna dziewczyna, kochająca i wyrozumiała, musi zmienic sie w ksantype, żeby widzowie byli przygotowani mentalnie na powrót jej wysokości muchy
koszmar
czy ktos mi moze wyjazsnic, z jakiej to tajemniczej przyczuyny scenarzysci skacza wokol AM jak powaleni?
czy widzowie naprawde marzą o powrocie wpyerdalającej sie we wszytsko Madzi Marszałek?
czuje zazenowanie z powodu cyrkow, jakie ta pani wyczynia ze swoimi odejsciami i powrotami do serialu, robieniem durni z ekipy oraz widzow
za trzy miesiące umrze znudow i znowu yjedzie szukac wody do sudanu
tego typu kaprysy zalatwia sie zdaje sie szybko w serialach?
piec minut zdjec, pogrzeb i zaloba
a potem mozna spokojnie budowac watek Pawła
Obserwuj wątek
    • Gość: Resek Re: przemiana Joasi mjm IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 22:03
      ale czy widzowie zdzierżyliby po raz drugi kartony?
      • ania7718 Re: przemiana Joasi mjm 23.05.12, 22:06
        Więdłocha niedługo zaczyna grać w Czasie honoru, zaczeli właśnie kręcić 5 serię, dodatkowo teatr i nie będzie mieć czasu, a poza tym najważniejsze że Mucha ma w kontrakcie powrót d MJM w każdej chwili więc wraca niedługo.
        • Gość: konwalka Re: przemiana Joasi mjm IP: *.bb.sky.com 23.05.12, 22:28
          ktos jej te kontrakty podsuwa :/
      • Gość: e tam kartony są jeszcze wiadra IP: *.cheeloo.pl 24.05.12, 14:18
        np
    • Gość: w Re: przemiana Joasi mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 22:42
      a wiadomo co sie stanie z Joanna w serialu ??
      • anna-w Re: przemiana Joasi mjm 24.05.12, 06:53
        Wróci do Jana przecież i zobaczy co ją czeka
        • Gość: babajaga Re: przemiana Joasi mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 09:29
          Ale Aska przynajmniej jest jakas. Ma swoje zdanie, jest stanowcza i chce zeby jej maz mial jakies ambicje i nie stal w miejscu. Cba bym nie wytrzymala z takim mlodym chlopem, ktory konczac studia i majac wyksztalcenie cale zycie chce nalewac piwo, ale smazyc naleśniki.
          Podoba mi sie ten watek, pokazuja jak dziewczynie zalezy na rozwoju swojego faceta.
          • Gość: madi138 Re: przemiana Joasi mjm IP: *.bb.sky.com 24.05.12, 10:27
            'widzialy galy, co braly'... czego ona sie spodziewala, gdy za niego wychodzila- ze z barmana przeistoczy sie w naukowca? to sie nazywa milosc warunkowa- kocham cie, jesli spelniasz MOJE oczekiwania. poza tym to lekkie wyrachowanie z jej strony...
            • Gość: ksantypa Re: przemiana Joasi mjm IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 12:26
              Brzydka ta Joanna, gęba chomicza, syf na syfie syfa na tej gębie pogania, a kozaczy jakby była 8-ym cudem świata i gejzerem intelektu. W nalewaniu piwa nic złego nie ma - praca jak każda inna, a wykonywana uczciwie i w miarę opłacana na pewno nie hańbi.Zresztą żadna praca nie hańbi, ale tej chomiczej damulce we łbie się poprzewracało.Pewnie bardziej by była zadowolona, gdyby mąż był kłamczuchem, złodziejem i hazardzistą, jak mamunia.
              • eo_wina Re: przemiana Joasi mjm 24.05.12, 13:23
                Ksantypo, juz z ta brzydota Joanny to pojechalas po bandzie.
                Co by nie mowic - sadzilam, ze laska jest bardziej dojrzala, ale nie - pod byle pretekstem wymyka sie do bylego, robi do niego maslane oczy, bo wybaczcie, ale w tej stolowce czarowala go nieziemsko. No i co to ma byc? Ja tam czekam juz na Muche. Zacznie sie dziac :-)
              • Gość: madi138 Re: przemiana Joasi mjm IP: *.bb.sky.com 24.05.12, 14:31
                niby zadna praca nie hanbi, ale w naszym kraju bycie sprzataczka/barmanem/smieciarzem/sprzedawca jest wciaz spolecznie pogardzanym. stad tylu magistrow byle czego sie namnozylo i aska sie w ten trend wpisuje- lepszy byle jaki costam-manager, niz prosty i konkretny zawod. tylko ludzie zapominaja, ze przede wszystkim potrzeba tych 'zwyklych' zawodow, aby spoleczenstwo funkcjonowalo. a aske pewnie los pokarze i jak juz pawla zostawi, to cudowny jan, jakis numer wywinie i zostanie na lodzie... a gdzies slyszalam, ze pawel i mucha maja mie dziecko- cos wiecie, moze?
    • Gość: chłop Jaka tam przemiana IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 13:51
      konwalka napisała:

> fajna dziewczyna, kochająca i wyrozumiała, musi zmienic sie w ksantype, żeby wi
      > dzowie byli przygotowani mentalnie na powrót jej wysokości muchy

Ja to widzę inaczej.
      Wyrachowana panna poznaje dzianego naukowca, więc go uwodzi, a że przy okazji rozbija mu małżeństwo, to nieważne. No, ale facet dosyć długo nie może dostac rozwodu, więc się pannica nieco wkurza. W międzyczasie poznaje fajnego, młodszego chłopaka, który ma i mieszkanie i samochód i troche grosza w kieszeni. A w dodatku nie ma żony. Więc korzysta z okazji i wychodzi łaskawie za niego za mąż. I wszystko byłoby dobrze, gdyby jej poprzedni kochanek nie dostał w końcu rozwodu. Ale dostał, jest wolny i nadal ją chce. Co robić? Stracic taka okazję, by być z dzianym chłopem a w dodatku na stanowisku? Powinna spytac mamuśkę, ta jest niezła w te klocki.
      • Gość: majka_forum Re: Jaka tam przemiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 15:03
        Muszka zamieszka w mieszkaniu Pawła i Asi, podobno Joanna nie przypadnie Madzi do gustu a jak donoszą portale plotkarskie wkrótce Madzia zajdzie w ciążę z Pawełkiem :)
        a to będzie się działo :D

Madzia w ciąży z Pawłem
        • Gość: La Re: Jaka tam przemiana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.12, 16:00
          A co to znów za pomysł coby Muchę dokwaterować do byłego z żoną.to scenarzyści polecieli. A to już na Deszczowej pokoi zabrakło a okciec chałupy się wyzbył? No i tak pod bokiem żonki zaciąży Muchę.A może będzie motyw surokatkowania, wszak z tą ciążą małżeńska jakoś tak nie bardzo ..
    • Gość: halo moto co wy ględzicie z tym zapładnianiem Muszki? IP: *.cheeloo.pl 24.05.12, 17:25
      Toż to nie pisało, że Paweł Muszkę już dawno temu zapłodnił a ona nie wiedząc o tym wyjechała i dopiero na obczyźnie sie skapnęła i teraz przyjedzie w zaawansowawszy ciąży albo z dzieckiem gdzieś podrzuconym coby Hohoła nie denerwować?
      • Gość: majka_forum źle źle źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 17:55
        To jakiś stary artykuł, dopiero teraz spojrzałam na datę :D
      • Gość: chłop Swaty IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 19:11
        Muszkę skojarzyłbym z Wernerem. Po co mu ta ruda? Niech nadal wzdycha do Tomka, a w tak zwanym międzyczasie zaciąży z przygodnym jegomościem, latawica jedna. A tak miałby chłopina ładną dziewczynę w domu i nie musiał korzystac z agencji.
        Albo z Budzynem. Nikt by mu w chałupie nie chrumkał, Muszka urodziłaby mu dziecko i wreszcie miałby swoje.
        • Gość: nemo Re: Swaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.12, 20:31
          Werner ma w następnych odcinkach (następny sezon) "zająć" się Myszą ....napisali o tym na se.pl ....
          • nuis Re: Swaty 25.05.12, 14:00
            czyli co nastąpi przesunięcie Glonojad do Rudej a Werner do Myszy ?
    • Gość: jaaa nie dla Asi IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 19:20
      I dobrze... niech coś zrobią z tą aktorką, bo drażni mnie jej sposób mówienia, patrzenia ciągle na Pawła z wyższością.. nie wiem czy ona też taka jest, czy taką gra (nie znam jej z innych ról), ale po prostu tej kobiety w tej roli nie trawię.

Bohaterka też mnie denerwuje.. ledwo co wyszła za mąż, nic jej się nie podoba i jeszcze ma czelność poruszać pewne sprawy przy teściowej. Ciągle umawia się ze swoim byłym, który wcześniej by beeeee a teraz jest cacy.. Wszystko co robi Paweł jej się nie podoba..
      Ja myślałam, że to ja marudzę ;)) (jak twierdzi mój mąż)... ale widzę, że można o wieeele bardziej.. i jeszcze ta jej zwariowana matka.

W każdym razie niech z nią coś zrobią.. niech wróci Mucha. Przynajmniej Mroczek z Muchą potrafią razem grać.. są swobodni, jak na siebie patrzą to jest to takie fajne spojrzenie.. a ta co gra Asię, to takie ma spojrzenie, jak gdyby chciała męża zabić za to czy tamto.

Ja mówię tej aktorce i tej bohaterce NIE ;)))
      • pluskotka Re: praca Aśki i Jana 24.05.12, 21:06
        Czy to możliwe, że weterynarz Aśka i lekarz Jan współpracują razem? Chyba, że badają przeszczepianie zwierzęcych organów ludziom, to zwracam honor.
        • pipi43 Re: praca Aśki i Jana 25.05.12, 00:56
          pluskotka napisała:

> Czy to możliwe, że weterynarz Aśka i lekarz Jan współpracują razem? Chyba, że b
          > adają przeszczepianie zwierzęcych organów ludziom, to zwracam honor.

Albo czy człowiek może zapłodnić muchę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka