makinetka82 07.12.13, 16:08 Wie ktoś może, czy planowana jest ponowna emisja "Miodowych lat"? Dla mnie ten serial to majsterszyk a jestem juz zmęczona wyszukiwaniem go sobie na necie : D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta-1989 Re: Miodowe lata 07.12.13, 16:44 Raczej nie będzie już niestety Miodowych lat.Tak bardzo fajny komediowy serial. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Miodowe lata 07.12.13, 22:19 Ja mam na dysku w telewizorze i oglądam średnio parę razy w tygodniu. Dla mnie mistrzostwo świata. Jednak raczej marne szanse na ciąg dalszy, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
5andrzejm Re: Miodowe lata 02.02.14, 21:25 Wydaje mi się,że autorce wątku nie chodziło o to czy będzie ciąg dalszy czyli nowe odcinki Miodowych lat tylko czy serial będzie ponownie powtarzany. Powtórki niektórych seriali tłuczone są przez Polsat na okrągło ( też świetna skądinąd Rodzina zastępcza aktualnie aż na 4 kanałach { Polsat 2,ATM Rozrywka, Comedy Central Family i Nickleodeon} a Miodowe lata bardzo rzadko są powtarzane. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Miodowe lata 03.02.14, 11:23 chętnie obejrzałabym powtórkę MIODOWYCH LAT. na RODZINĘ ZASTĘPCZĄ też lubie wieczorem sobie popatrzeć. Boberek w roli posterunkowego wymiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: Miodowe lata 24.07.14, 22:16 Lecą codziennie po południu Polsat i Polsat 2 :-) Wiem że pytanie z lutego ale może się przyda odp. ------- botomiwystarczy.blogspot.com/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00-08:00&max-results=1 czytaniejakoddychanie.blogspot.com/2012/04/czytanie-jak-oddychanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
chunczarek Re: Miodowe lata 30.07.14, 14:31 Serial klasyka :D najlepszy Norek :D Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: Miodowe lata 31.07.14, 09:18 Norek jest świetny , w ogóle Artur Barciś to rewelacyjny aktor a w duecie z Cezarym Żakiem powalający. Podobnie dobrze wypadli w Ranczu. Przepadam za Alinką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Miodowe lata 31.07.14, 23:09 Norek: - Karol, błagam, nie bierzmy naszych żon na ten wyjazd, jak cię błagam Karol: - Dobrze, dobrze Norciu, ale powiedz mi dlaczego nie chcesz, żeby Danka pojechała? Norek, ze lzami w oczach: - ja już raz z nią byłem na jednym takich wyjeździe - ciągle za mną łaziła, nic nie mogłem sam zrobić, nie mogłem na ryby pójść, napić się piwa, nic nie mogłem zrobić, chodziła za mną krok w krok, przyczepiła się jak rzep do psiego ogona! Karol z troską w głosie: - Norciu, kiedy to było? Norek: - w podróży poślubnej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: Miodowe lata 01.08.14, 07:40 Pamiętam ten odcinek a jak Karol nie mógł odpalić samochodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jandzak Re: Miodowe lata 19.08.14, 09:54 Z tego co wiem, to raczej nie. Chociaż może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Miodowe lata 19.08.14, 11:15 Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Miodowe są obecnie emitowane na Polsacie i na Polsacie 2. Odpowiedz Link Zgłoś