Dodaj do ulubionych

Falkowicz w przychodni :D

12.02.14, 22:11
Czy tylko mi przypominał Hausa w analogicznej sytuacji? ;)
Ten sam entuzjazm i to zamieszanie w poczekalni ;)
Obserwuj wątek
    • domi_33 Re: Falkowicz w przychodni :D 12.02.14, 22:46
      Hausa nie ogladalam to nie wiem ale Hałsta ze sztuki w teatrze to przypominal. :)
    • jaginger Re: Falkowicz w przychodni :D 13.02.14, 10:40
      Deja vu miałam. Akurat zrobiłam sobie powtórkę z House'a :D
    • ami_lii Re: Falkowicz w przychodni :D 13.02.14, 17:22
      Nie widzę podobieństw. House robił wszystko by pozbyć się pacjentów z przychodni (nawet przekupywał) i poświęcał im jak najmniej czasu bo pacjenci go denerwowali. Natomiast Falkowicz wręcz przeciwnie - jednego pacjenta przecież ponad godzinę trzymał i jeszcze twierdził że w 15 minut nie da się prawidłowo pacjenta zdiagnozować. Nawet Tretter zwrócił uwagę że Falkowicz stanowczo za długo zajmuje się jednym pacjentem i że przez to są kolejki.

• misterni Re: Falkowicz w przychodni :D 13.02.14, 21:54
        No ale on nie robił tego z troski o pacjentów nie zauważyłaś? ;)
        • annajustyna Re: Falkowicz w przychodni :D 14.02.14, 20:38
          Jak dla mnie zachowanie Falko jest tak nieetyczne (stosunek chocby do Rogalskiego, popisy przed pacjentami i ten pokaz wyzszosci na kazdym kroku), ze powinno sie mu za to profesure zabrac :(.
    • mirod80 Re: Falkowicz w przychodni :D 13.02.14, 17:33
      jaja dobre :D Ale śmieszne te wątki z nim są :D
    • piotr7777 Re: Falkowicz w przychodni :D 18.02.14, 15:43
      Z tego co pamiętam w zeszłym sezonie Falkowicz i Rogalski mieli jedną wspólną scenę, z której wynikało że ich relacje są koleżeńskie - zwracali się do siebie na "ty" i dość dobrze rozumieli. To była scena, w której Falkowicz dochodzący do siebie po postrzale chce udowodnić, że jest w stanie stanąć za stołem operacyjnym i prosi Rogalskiego by zrobił mu testy wytrzymałościowe. Trochę dziwne, że teraz pokazane jest, że właściwie się nie tyle nawet nie lubią co nie znają. .
      • spacey1 Re: Falkowicz w przychodni :D 21.03.14, 16:29
        przecież w międzyczasie Rogalski został kierownikiem badań, które chciał prowadzić Falkowicz. I stąd ich relacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka