faszyna
05.09.14, 11:33
Nie ma chyba potrzeby zakładania osobnych wątków dla jesiennych seriali, więc zakładam jeden wspólny.
Za nami inauguracja sezonu, a przynajmniej inauguracja internetowa. Wczoraj domknęłam komplet Przyjaciólkami. Co można powiedzieć o nowym sezonie? Ano że za bardzo stada jaskółek nie dostrzegłam. Najwiekszy potencjał wydaje się mieć serial z Joanną Kulig (O mnie się nie martw). Bardzo interesująco zapowiada się Wataha na HBO (tu widziałam tylko zwiastuny), ale cóz z tego, skoro nie mam HBO. :(
Co do reszty, wtórne jakoś te nowe sezony seriali... PA trzyma poziom poprzedniego sezonu, ale umówmy się: to nie jest najwyższy poziom. Na krawędzi- po obejrzeniu prawie całego sezonu w sieci nic nie dodam do wpisów w wątku "wakacyjnym". Dla mnie porażka i już. Przyjaciólki obejrzane wczoraj rozczarowały. Wątki nierówne, a ten z Bobkiem napisany chyba na kolanie. No szkoda, aktor potencjał ma i chyba wątek w zamyśle tez miał, ale na razie znowu Bobka wsadzili do szuflady wiecznego amanta.
No i chyba tyle ode mnie. Czekam na reanimacje Matta, czyli męski punkt widzenia o tej serialowej papce, która nam wciskają polskie stacje.