brum.pl1 12.03.16, 20:15 Odchudzony strasy w Ojcu Mateuszu. Zniknęły kilogramy a z nimi uroda i wdzięk. Przypomina zombie, może spokojnie grać w filmach grozy bez charakteryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada72 Dom pracy twórczej 12.03.16, 21:53 z ostatniego odcinka - czy ktos moze wie gdzie byly krecone sceny w nim/ kolo niego? Co to za palacyk? Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Aspirant Nocul 13.03.16, 16:09 pomysł na mało rozgarniętego policjanta uwłacza zawodowi policjanta no i do tego genialny ksiądz, co tak policji podpowiada - pranie mózgów parafialnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Aspirant Nocul 14.03.16, 16:37 Mało rozgarnięty policjant vs. genialny detektyw to klasyka gatunku (patrz: Conan-Doyle). Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Aspirant Nocul 14.03.16, 08:40 no niestety. o ile dla pana Michała zmiana jest niewątpliwie in plus - podziwiam i zazdroszczę - na pewno zyskał zdrowotnie i prywatnie - o tyle dla postaci Nocula dla mnie to jest mogiła. nie kupuję takiego Nocula :( Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Aspirant Nocul 15.03.16, 12:45 Cóż, najważniejsze że to z korzyścią dla jego zdrowia. I tak należy na to patrzeć, a nie egoistycznie płakać nad utratą wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Aspirant Nocul 15.03.16, 12:52 no też piszę że super dla pana Michała. co nie nie zmienia faktu że ten Nocul nie jest już taki jak kiedyś tego mi brak... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Aspirant Nocul 15.03.16, 14:22 no wałsnie, brak, konkretna posatc budzi konkretne odczucia widza , Nocul budził sympatie jako wielki grubasek niestety moze sie zdarzyc posucha zawodowa pamietajcie ze role dostał maja konkretne warunki te warunki teraz odeszly w dal pytanie , czy nowy odchudzony Nocul wpisze w scenariuszowy zarys postaci to zreszta dosc czesty przypadek : Zach GAlifanakis - po zrzuceniu 40kg od razu przestal dostawac kasowe role , chock jako niehclujny grubas zarobił miliony Roseanne BArr - wyssaala sie , ponaciągała, odmlodzila .. i juz nie grała niesamowicie kasowej roli Roseanne w serialu Violetta Arlak , zona wójta z RAncza - schudla 40kg i jakos ról dla neij nie ma tal czekam czy Melissa McCarthy tez pójdzie na odsysanie ? mam ndzieje ze nei bo spodziewam sie ze roboty dla niej duzo nie bedzie, choc to dobra aktorka ( np . W Mów mi Vincent) Odpowiedz Link Zgłoś