Dodaj do ulubionych

Aspirant Nocul

12.03.16, 20:15
Odchudzony strasy w Ojcu Mateuszu. Zniknęły kilogramy a z nimi uroda i wdzięk.
Przypomina zombie, może spokojnie grać w filmach grozy bez charakteryzacji.
Obserwuj wątek
    • brum.pl1 Straszy... 12.03.16, 20:16
    • czekolada72 Dom pracy twórczej 12.03.16, 21:53
      z ostatniego odcinka - czy ktos moze wie gdzie byly krecone sceny w nim/ kolo niego? Co to za palacyk?
    • bzdziagwa.a Re: Aspirant Nocul 13.03.16, 16:09
      pomysł na mało rozgarniętego policjanta uwłacza zawodowi policjanta
      no i do tego genialny ksiądz, co tak policji podpowiada - pranie mózgów parafialnej Polski
      • raszefka Re: Aspirant Nocul 13.03.16, 21:30
        To serial na licencji.

• angazetka Re: Aspirant Nocul 14.03.16, 16:37
        Mało rozgarnięty policjant vs. genialny detektyw to klasyka gatunku (patrz: Conan-Doyle).
    • maniusza Re: Aspirant Nocul 14.03.16, 08:40
      no niestety. o ile dla pana Michała zmiana jest niewątpliwie in plus - podziwiam i zazdroszczę - na pewno zyskał zdrowotnie i prywatnie - o tyle dla postaci Nocula dla mnie to jest mogiła.
      nie kupuję takiego Nocula :(
    • misterni Re: Aspirant Nocul 15.03.16, 12:45
      Cóż, najważniejsze że to z korzyścią dla jego zdrowia. I tak należy na to patrzeć, a nie egoistycznie płakać nad utratą wdzięku.
      • maniusza Re: Aspirant Nocul 15.03.16, 12:52
        no też piszę że super dla pana Michała.

co nie nie zmienia faktu że ten Nocul nie jest już taki jak kiedyś tego mi brak...
        • mozambique Re: Aspirant Nocul 15.03.16, 14:22
          no wałsnie, brak, konkretna posatc budzi konkretne odczucia widza , Nocul budził sympatie jako wielki grubasek

niestety moze sie zdarzyc posucha zawodowa
          pamietajcie ze role dostał maja konkretne warunki
          te warunki teraz odeszly w dal
          pytanie , czy nowy odchudzony Nocul wpisze w scenariuszowy zarys postaci

to zreszta dosc czesty przypadek :
          Zach GAlifanakis - po zrzuceniu 40kg od razu przestal dostawac kasowe role , chock jako niehclujny grubas zarobił miliony
          Roseanne BArr - wyssaala sie , ponaciągała, odmlodzila .. i juz nie grała niesamowicie kasowej roli Roseanne w serialu
          Violetta Arlak , zona wójta z RAncza - schudla 40kg i jakos ról dla neij nie ma

tal czekam czy Melissa McCarthy tez pójdzie na odsysanie ? mam ndzieje ze nei bo spodziewam sie ze roboty dla niej duzo nie bedzie, choc to dobra aktorka ( np . W Mów mi Vincent)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka