Dodaj do ulubionych

Serial Trójnogi z lat 90-tych

05.06.20, 22:14
Drodzy państwo, czy ktoś słyszał o takim serialu sci-fi dziejącym się chyba w średniowieczu pod tytułem "Trójnogi"? Jest to opowieść o wielkich robotach na 3 nogach, które po osiągnięciu jakiegoś wieku przez ludzi znakowali ich... Był on nadawany na stacji ATV w latach 90-tych. Niestety nie dokończyłem go w młodości i chwiałbym go gdzieś znaleźć ale nigdzie nie potrafię. Wiem, że był on na podstawie jakiejś powieści... Pamięta go ktoś?
Obserwuj wątek
    • antonelag Re: Serial Trójnogi z lat 90-tych 19.07.20, 18:40
      Seria pierwsza „Statywy”, wyemitowana w 1984 r., Miała 13 półgodzinnych odcinków napisanych przez Alicka Rowe, autora wielu słuchowisk radiowych, i obejmuje pierwszą książkę, „Białe góry”; 12-odcinek drugiej serii (1985) napisany przez Christophera Penfolda obejmuje Miasto złota i ołowiu. Chociaż scenariusz telewizyjny został napisany dla trzeciej serii, został anulowany przez dyrektorów BBC, Michaela Grade'a i Jonathana Powella z powodu niepowodzenia adaptacji w rankingach
    • antonelag Re: Serial Trójnogi z lat 90-tych 31.07.20, 17:10
      Niestety tej serii nie można mieć w serwisach streamingowych, aby mieć ją jako pamięć z programem do soundcloud downloader, niestety ani YouTube, vimeo ani inne strony nie pozwalają na oglądanie jej rozdziałów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka