zgredek_ojejku 28.02.05, 12:59 Drażnisz mnie!! FORUM NIE JEST TWOJĄ WŁASNOŚCIĄ!! NIE PRZEKLINAM< NIE WYZYWAM...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachus69 Re: Bachus !! 28.02.05, 13:05 Administracja Forum nie toleruje reklamowania Forów Prywatnych na Forach Publicznych. Jeśli mogę coś doradzić, to proponuję umieszczenie linku do swojego Forum Prywatnego w sygnaturce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Bachus !! 28.02.05, 13:07 Administracja którego forum?? tego?? a czy jest napisane gdzieś w regulaminie że tego nioe można robić?? Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Bachus !! 28.02.05, 13:15 Myślę, że jakkolwiek bym Ci nie odpowiedział, Ty i tak starałbyś się mnie przekonać, że jest inaczej :) I jeszcze jedno- nie, nie tego, każdego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Bachus !! 28.02.05, 13:18 okej zrozumiem, potrafię przyznać się do błędu. tylko mi pokaż proszę ten punkt regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Bachus !! 28.02.05, 13:25 No i znowu muszę wyjść na formalistę... :) z Netykiety: - Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. 6. punkt Regulaminu: Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Bachus !! 28.02.05, 13:31 No bez jaj.... Ja rozumiem wszystko ale, Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy > ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. ja nie piszę że mam do sprzedania lodówkę, albo szukam pracy/mam pracę dla kogoś. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum > Gazeta.pl przekazów reklamowych. podobnie. to nie była reklama tylko zaproszenie. Reklamą byłoby "promocja w realu na skarpetki tu dowiesz się więcej" Moim zdaniem naginasz po prostu regulamin pod siebie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Bachus !! 28.02.05, 13:36 bachus69 napisał: > Myślę, że jakkolwiek bym Ci nie odpowiedział, Ty i tak starałbyś się mnie > przekonać, że jest inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bachus !! 28.02.05, 13:43 bachus, to: "...Myślę, że jakkolwiek bym Ci nie odpowiedział, Ty i tak starałbyś się mnie przekonać, że jest inaczej ...." dziala i w druga strone..... co napisze Zgredek i tak obracasz na swoje..... ale przynajmniej nie strugasz wazniaka jak ten drugi, na starym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Bachus !! 28.02.05, 13:43 to nie o to chodzi. Napisałem Ci żebyś podał RACJONALNY powód to zrozumiem i przyznam się do błędu równie dobrze mógłbys podac motym że ma być kultura na forum, a Twoim zdaniem taki post nie jest kulturalny.... Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Bachus !! 28.02.05, 13:55 Dziś mam słaby dzień- daję się wciągać w dyskusję :) Prawda jest taka, że nie jesteś pierwszy, który uważa, że zaproszenie do Forum Prywatnego nie jest reklamą. Ale po pierwsze: link do forum podajesz po to, żeby weszło tam więcej osób, a po drugie admini wielokrotnie zabierali głos w tej sprawie wyjaśniając wątpliwości. (przykładowe przykłady :) ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16329114 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14679539&a=14754561 Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Bachus !! 28.02.05, 14:02 OKej to rozumim :)) Maas napisała tak: Miltonio, jak najbardziej mozna zapraszac - po to jest sygnaturka. Ewentualnie mozna wspomniec w watku na dany temat, jesli ktos pyta. Natomiast osobne watki w celu reklamy traktujemy jak spam. Czyli jak się ktoś zapyta to mogę odpisać z linkiem i nie będzie to usunięte :))) nie ma sprawy, jak mówisz będzie zrobione :)) Odpowiedz Link Zgłoś