Dodaj do ulubionych

Zbuntowany Anioł

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:21
Wstyd się przyznać, ale przy poprzedniej emisji tego serialu, gdzieś tak od
polowy oglądałam go nalogowo :). Oczywiście na początku uważałam, że to
durnota totalna, ale przebywałam w towarzystwie koleżanek, które oglądały i
zaczęło się :). Główną rolę grala piękna dziewczyna, miała równie urodziwą
koleżankę (brunetkę), za to panowie jak na mój gust nie byli porywający. No
dobra, byli ok, ale bez histerii :).
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Zbuntowany Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:29
      To byl SHIT!!!!!
      • Gość: natka Re: Zbuntowany Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:45
        Nie da się ukryć, ale taki jakiś wciągający. Z resztą - która telenowela,
        szczególnie z tych z Ameryki Południowej, nie jest badziewna?
    • cherilyn Re: Zbuntowany Anioł 28.02.05, 19:37
      Jak dla mnie Ivo to cudo ;-)
      Ale zgadzam się, że film to porażka :P
      • Gość: natka Re: Zbuntowany Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:53
        Moze być :). Ale nie moglam jak go zobaczylam z długimi wlosami w kucyku -
        pasowało mu jak pięść do nosa :).
        • Gość: milagros Re: Zbuntowany Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:38
          E no co Wy! Moim zdaniem Pablo byl calkiem niezly. No i jeszcze ten adwokat,
          ktorego imienia nie moge sobie przypomniec.
          • Gość: natka Re: Zbuntowany Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:46
            Brunecik, ktory zarywał do Milagros :)? Ten był miodzio, ale trochę za bardzo
            ugrzeczniony.
            • Gość: uczyciel Re: Zbuntowany Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:38
              Ten serial zapamiętam do końca życia... Akurat jak leciał na Polsacie (około
              2000 roku) to ja trafiłem do podstawówki jako nauczyciel. "Zbuntowaną Anielicę"
              oglądały wszystkie uczennice i 80% chłopaków. Każda rozmowa na temat: ulubiony
              film/aktorka/aktor od razu schodziła na Milagros, Ivo itp. Jak mówiłem że to
              tandeta i że po latach będą się wstydzić tego uwielbienia to słyszałem: 'pan
              się nie zna'.
              Traf chciał że niedawno spotkałem kilka moich eks-uczennic i nie omieszkałem
              przypomnieć Anioła (właśnie gdzieś leci powtórka-TV4 czy Polsat 2, nie
              pamiętam). No i powiedziały że to denne i cukierkowe było...

Ale serial był w tamtym czasie niezwykle popularny, Anielica-Milagros chyba
              nawet do Polski na zaproszenie Polsatu przyjechała.
            • Gość: nana Sergio SEXI!!!!!!!!! mniammmmmmmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:05
              Gość portalu: natka napisał(a):

> Brunecik, ktory zarywał do Milagros :)? Ten był miodzio, ale trochę za bardzo
              > ugrzeczniony.

Chodzi Ci chyba a Sergia (chyba tak sie pisze a wymawia Serhio). Grał on takze w
              telenoweli Amor latino, którą takze pokazywał 2 razy Polsat (oststnio jakos w
              czerwcu 2004). Oj tak on to jest cudo!!!! Ten aktor nazywa się Diego Ramos.
              Załączam link. I mam pytanko czy to o niego chodzilo??
              http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://actores.gabrielblanco.cc/images/actores/diego_ramos/diego23.jpg&imgrefurl=www.gabrielblanco.cc/diego_ramos.htm&h=554&w=375&sz=53&tbnid=pTwjCiJY6tsJ:&tbnh=129&tbnw=87&start=2&prev=/images%3Fq%3Ddiego%2Bramos%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
              www.alejandrovannelli.com.ar/minobook%20web/RAMOS_Diego.jpg
              • Gość: nana Re: Sergio SEXI!!!!!!!!! mniammmmmmmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:09
                Oj coś mi siętam linki pokiełbasily :/ Sorki.a tu kolejny link. Az milo
                popatrzeć :))))

diego.webmaster.w.interia.pl/diego.htm
                • kasia_x Re: Zbuntowany anioł 03.03.05, 23:36
                  a ja oglądam teraz powtórki - codziennie o 12 - bo nie mam nic lepszego do
                  roboty o tej porze dnia - na uczelnię zawsze idę trochę później... I powiem
                  wam, ze jak podejść do tego z dystansem, to całkiem miłe i śmieszne jest. A
                  Natalia Oreiro jest taka śliczna, że aż miło popatrzeć. ( Ale bym chciała
                  wyglądać tak jak ona jako Mili!!! )
                  • Gość: martunka- Re: Zbuntowany anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:39
                    Fakt spoko serjal ale najbardziej mis ei w nim podomaja tylko Milagros i
                    Ivo:D:D:D:D:D dlatego tylko ogladam ten serjal nie zapomne go chciac mogli by
                    go dawac pod wieczor ale nienarzekam dobrez ze wogole daja potorke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka