Gość: Monika IP: *.scene.pl 05.03.05, 20:28 No i mamy nowy serial na Polsacie. Wciągał ten pierwszy odcinek, dał się oglądać. Ile ma ich być, może czytaliście albo zapowiadali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P-77 Re: Klinika samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:58 Ciekawie zrobiło się dopiero pod koniec kiedy to wyszło, że narzeczony klientki biura ściemniał bo jest jedynakiem - no tak, ale przecież w W-wie siostra to także kuzynka. Teraz pewnie pani ex - psycholog policyjna pomoże oszukanej panience a starsza pani z czystym sumieniem odda jej prowadzenie biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Klinika samotnych serc IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.03.05, 07:16 Autorem scenariusza i producentem jest Wojciech Niżyński- twórca KLANU i W LABIRYNCIE, więc może się rozkręci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Klinika samotnych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:17 A nikogo nie zdenerwował fakt, że nieszczęsna Segda aż trzy razy (bo każdej napotkanej osobie) opowiadała o swojej przygodzie z samobójcą? A nie znaczy to przypadkiem, że scenarzyście brakowało materiału na ten pierwszy odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Klinika samotnych serc 07.03.05, 13:31 Mi się bardzo podobało - fajny klimacik, muzyczka, aktorzy też ok. Jeżeli będzie tak dobrze tak jak w pierwszym odcinku, to na pewno będę stałym widzem. KLINIKA przypomina mi trochę taki bardziej 'miastowy' PENSJONAT. Nerwówkę miałem tylko podczas sceny, kiedy to pojawiła się wszędobylska ostatnio Socha, ale na szczęście Kaja nie omieszkała lipstikiem na lusterku wysmarować podziękować za upojną noc i tym samym - mam nadzieję - wykurzyła Sochę na dobre... No i wiocha straszna z tymi fotosami Wiśni - chociaż może to tak było z przymrużeniem oka??? Ogólnie bardzo pozytywnie jestem do tego serialu nastawiony i już czekam na kolejny odcinek :) Odpowiedz Link Zgłoś