cynamonowegruszki 31.03.05, 21:59 czy ktos z was oglada??wiem, ze ciezko bo leci na ABC...o czym jest ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frygija Re: "Desperate Housewives" 31.03.05, 22:45 wierny widz serialu sie melduje! :) serial jest o zdesperowanych kurach domowych, a jutro [1.04] napisze o nim w telewizyjnej Bartek Weglarczyk :) nawet mi sie podoba, jakis przelomowy to nie jest, ale w sam raz na niedzielny wieczor :) albo poniedzialkowy jak ktos nie ma abc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Re: "Desperate Housewives" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.05, 20:08 Jest świetny żeby nie powiedzieć boski. Ja już jestem uzależniony. Jest strasznie pokręcony, jest w nim komedia, jest zbrodnia, jest tajemnica. Jest świetny. Jest nieprzewidywalny. Oglądajcie bo naprawdę warto. Jestem na 9 odcinku a mam 15 i pytanko - ile ma odcinków ten serial czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajek Re: "Desperate Housewives" IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 05.04.05, 20:15 niedawno bylam emisja 16...masz racje, jest dobry!!tylko ogladam go nie po kolei i gubie sie w watkach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 05.04.05, 22:41 pierwszy sezon bedzie miał 23 odcinki. season finale jest 22 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 06.04.05, 15:43 nic nie wiadomo kiedy w Polsce. liczyłbym na TVN na jesieni. najpierw musieliby zmienić ramówke i zrobić miejsce w prime-timie na ten serial bo jak narazie to wszystkie dobre seriale (6 Feet Under i Nip/Tuck) dają w środe o 23:30. idioci ... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: "Desperate Housewives" 06.04.05, 12:26 Do "LOST" to się te zdesperowane kury domowe nie umywają... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: "Desperate Housewives" 07.04.05, 01:07 och ariwederczi, a Ty znowu w watku o kurach wyjezdzasz z lostem ;) slyszales, ze david fury (napisal m in walkabout) odchodzi z losta do 24? Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: "Desperate Housewives" 07.04.05, 08:47 Kocham "LOST" i z niecierpliwością czekam, aż ściągnę odcinek 1x20 "Do No Harm"! :))) A przejście Fury'ego z "LOST" do "24" nie robi mi różnicy. Oglądam oba seriale i kocham jednakowo (ale tylko z oglądaniem nowych odcinków "LOST" nie mogę czekać dłużej niż chwilę)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: "Desperate Housewives" 08.04.05, 02:44 widzialam u zgredka, ze juz ogladnales... ja tez :) i mi wiara w ten serial wraca, bo miedzy 10 a 18 to sie juz zaczynalam nudzic, ale od zeszlego tygodnia zainteresowanie znowu zwyzkuje :) wprawdzie denerwuja mnie te watki, ktory pojaiwaja sie i znikaja ( ten monster na wyspie! ) ale umierajacy Boone jest w stanie trzymac mnie przed monitorem przez 45 min :)... no i monster i niedzwiedz maja wrocic przed koncem sezonu wiec moze wytrzymam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: "Desperate Housewives" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:06 Dla znających niemiecki: od 12. kwietnia serial będzie leciał na Pro7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: "Desperate Housewives" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:03 Serial jest boski. Narazie obejrzałam 17 odcinków. Z tego co sie orientuje to w sezonie 1 jest ich 23. Jestem total uzależniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 11.04.05, 15:49 mi sie własnie kończy ściagać wczorajszy odcinek 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: "Desperate Housewives" 11.04.05, 17:34 Gość portalu: Andy napisał(a): > mi sie własnie kończy ściagać wczorajszy odcinek 18 :) u mnie też juz leci :)) obejrzałam sobie zapowiedź na stronie serialu :)) teraz mnie to wkurza że będe co tydzień jeden odcinek ogladać a tak ściągłam wszystkie i leciałam po koleji. Jak mi Susan i Mike się nie pogodzą to zwariuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 11.04.05, 23:21 Susan nie lubie, najnudniejsza jest. A Mike chyba ją wykorzystuje i tak na prawde nic do niej nei czuje. AKurat ten wątek jest mi obojętny. Ciesze się że od ostatnich 2 odcinków jest dużo Edie, fajne ma texty :) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: "Desperate Housewives" 11.04.05, 23:31 eee tam najnudniejsza jest lynnete ;) za to bree i rex - w zasadzie tylko oni mogliby grac w tym serialu i mnie by wystarczylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 12.04.05, 00:00 i jeszcze Gabrielle! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidecka Re: "Desperate Housewives" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:08 Andy no co ty, Susan jest świetna. Sierota taka zawsze ma pecha. A ja myśle że Mike wcale jej nie wykorzystuje. Przy okazji roboty koleś się zakochał i tyle. Bosh że tez ona tego listu nie przeczytała. Ja bym zaraz z ciekawości :))) Lynette jest niezła i świetnie sobie radzi z 4 dzieciaków choć szczerze jej współczuje. A Tom to czasem dupek :)) Bree jest total walnięta. Ona i Rex to kawał śmiechu. Gabrielle jest super laską :)) Pięknie kosiła trawnik w wieczorowej sukni :) No i jak to się w końcu skończy? Dana żyje w końcu czy nie? Przecież w tej sktrzyni była zwłoki kobiety, dorosłej Dany? Gubie się i już. No i jeszcze Felicia zna Angele. Odpowiedz Link Zgłoś
gauss Re: "Desperate Housewives" 12.04.05, 18:15 Gość portalu: dzidecka napisał(a): > Andy no co ty, Susan jest świetna. Sierota taka zawsze ma pecha. A ja myśle że > Mike wcale jej nie wykorzystuje. Przy okazji roboty koleś się zakochał i tyle. > Bosh że tez ona tego listu nie przeczytała. Ja bym zaraz z ciekawości :))) > Lynette jest niezła i świetnie sobie radzi z 4 dzieciaków choć szczerze jej > współczuje. A Tom to czasem dupek :)) > Bree jest total walnięta. Ona i Rex to kawał śmiechu. > Gabrielle jest super laską :)) Pięknie kosiła trawnik w wieczorowej sukni :) > No i jak to się w końcu skończy? Dana żyje w końcu czy nie? Przecież w tej > sktrzyni była zwłoki kobiety, dorosłej Dany? Gubie się i już. No i jeszcze > Felicia zna Angele. GABRIELLE! YES! ja chcę być ogrodnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 12.04.05, 19:51 hehehe, a propos ogrodnika to Gabrielle znów sie z nim styknęła :}}} i wszystko wskazuje na to że bedzie z nim w ciąży (jesli już nie jest ...) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: "Desperate Housewives" 12.04.05, 22:25 Gość portalu: Andy napisał(a): > hehehe, a propos ogrodnika to Gabrielle znów sie z nim styknęła :}}} i wszystko > > wskazuje na to że bedzie z nim w ciąży (jesli już nie jest ...) yy ciiii bo ja właśnie co 18 odcinek ściagnęłam :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Re: "Desperate Housewives" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.05, 11:48 Dana żyje. Felicia wszystko zdradziła w 18-stym. Że też Susan(cały czas mi się kojarzy z Lois Lane) tego listu nie przeczytała! Ciekawe jak to było z Mikem i morderstwem które kiedyś popełnił. Mike ją kocha tak samo jak ona jego. Na pewno. Bree to ma pecha. Rex S/M, syn diabeł, aż mi jej szkoda. Ma te swoje zasady ale nie wszystkie są takie głupie. Co jej syneczek nawiwija? Czy Mike jak się dowie kto zabił córkę tamtego bogatego gościa czy go zabije? Carlos z Gabrielle jak kot z psem, czy się rozstaną? Jak wiele jeszcze pytań bez odpowiedzi. Jak trzeba czekać na nowe odcinki to wydają się one takie krótkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: "Desperate Housewives" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:56 Ale jakim cudem w skrzyni Paula była corka tego kolesia której Mike szukał? I to nie żywa aż 15 lat? Kiedyś coś mówił, że jakaś kobieta chciała im Zacka odebrać ale to chyba jakaś ściema. Susan mnie dobija totalnie. Nie dała kolesiowi w ogole dojść do słowa. Ja bym na jej miejscu nie wytrzymała i list przeczytała od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 24.04.05, 17:53 Dana żyje ale dlatego że to Zach kiedyś nazywał sie Dana. Nalezy zwrócić uwage ze Dana to tez moze być męskie imie, ale powstaje rownież pytanie czy przypadkiem Zach nie urodził sie hemafrodytą, i czy jego rodzice początkow nazwali go Dana a później po zmianie plci na męską nie postanowili nazwać go Zach. Jedno jest pewne, Zach i Dana to jedna i ta sama osoba, pytanie tylko w jaki sposob :) Mike'a nie lubie (tak jak już raz pisałem) a na Susan nie mogę już patrzeć! jaka ona jest irytująca (ale to dlatego że Hatcher nie nawidze, jakie ona ma wstrętne oczy!) No wlasnie, czy Andrew jest gejem, bi czy hetero?! Bo ja juz szału dostaje! I komu kłamał, czy rzeczywiście rodzicom czy temu księdzu że jest bi. Gabrielle uwielbiam (na równi z Bree)! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: "Desperate Housewives" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:19 To fakt, Zach i Dana to jedna i ta sama osoba. Susan wyglada za każdym razem jakby zasmarkana była :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: "Desperate Housewives" 12.05.05, 17:40 Gabrielle ma szczeke jak kon (jak sie dobrze przyjrzec). Edith rzadzi absolutnie, szkoda ze jest tylko drugoplanowa (ale w koncu nie jest WIFE). Ciesz sie ze ktos w koncu zaczal pisac o serialach zza wielkiej wody, bo ja stracilem kontakt a MJM juz prawie rok temu i kurcze nudzi mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: "Desperate Housewives" 24.04.05, 15:36 W nadchodzącym tygodniu i "Zdesperowane kury domowe", i "LOST: Zagubieni" (polecam!) będą miały na ABC specjalne odcinki podsumowujące dotychczasowe wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Re: "Desperate Housewives" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 21:04 Słuchajcie utknąłem na 19-stym, nie mogę się doczekać ściągnięcia następnych zdradźcie co w 20-stym uchylcie rąbka tajemnicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 08.05.05, 22:59 tylko jedną rzecz Ci powiem: Gabrielle robi test ciążowy i wynik jest pozytywny :) mówi o tym Carlosowi podczas przyjecia pożegnalnego u nich w domu związanego z pójściem Carlosa do więzienia. robi to tak głośno że wszyscy słyszą. Gabrielle mówi do Carlosa wściekła: "Carlos, you son of a bitch! I am pregnant and it is all your fault!" i uderza go w twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Re: "Desperate Housewives" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.05, 20:27 I jak tu nie twierdzić, że ten serial jest the best? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 09.05.05, 21:57 :) a we wczorajszym odcinku to dopiero sie działo! woohooo.... :) Gabrielle znów niezłymi textami rzucała, jak np ten (Gabrielle wcina miske nachosów, a Carlos robi jej uwagi odnosnie jej wagi, na to ona odpala): "I plan to be really fat as a tribute to your mather" LOOOOL!!!!!!!! Wogole pozatym bardzo duzo sie dzialo, kupe smiechu, ale też duzo dzialo sie w tych mrocznych wątkach serialu. Musisz szybko nadrobić! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika skąd ściągacie DH? IP: 82.177.97.* 10.05.05, 08:58 Ja od dwóch tygodni ściągam;-)) przez DC++ ale transfer słaby, jeden odcinek ściąga się kilka dni:(( możecie polecić dobre miejsce do ściągania?;-) jakiś hub, pliki torrent etc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: skąd ściągacie DH? IP: *.chello.pl 10.05.05, 15:59 torrenty do DH: www.btefnet.net/?show=81 Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Help! Andy! 11.05.05, 17:59 Andy, ale w tych torrentach są odcinki dopiero od 9-go dalej! Pierwszych nie ma. Gdzie je można znaleźć??? Wiesz? Może ktoś inny wie? Niechby rzucił linka! Cała grupa osób będzie dozgonnie wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Help! Andy! IP: *.chello.pl 11.05.05, 19:40 o wczesniejsze torrenty już raczej bedzie bardzo trudno ... pościągaj z eDonkey albo eMule'a w takim razie te wczesniejsze :) szybko idzie bo jest od cholery źródeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Help! Andy! IP: 82.177.97.* 12.05.05, 10:31 Ja mam od 1 do 9, teraz sciągam resztę:-) szkoda, że nie można tego przesłać emailem:-)) monikate, czego używasz do ściągania? może mogłabym jakoś ci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika linki do torrentow IP: 82.177.97.* 13.05.05, 11:15 www.tvtorrents.com/loggedin/show.do?id=89 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Linki do eMule IP: *.chello.pl 15.05.05, 10:02 A może tak się da, bo te torrenty już nie działają :( Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowegruszki najnowszy odcinek 15.05.05, 19:41 okazuje się za Alice i Paul porwali Zacka jak był mały!!więc kim było Dana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: najnowszy odcinek IP: 82.177.97.* 16.05.05, 10:46 Czytałam streszczenia odcinków na stronie ABC, i moja hipoteza jest taka:-) Zach jest synem tej kobiety, którą zamordował Paul i Mary Alice. Pewnie matka odnalazła swoje porwane dziecko a oni ją zamordowali. Mike jest jego ojcem:-) chyba, bo wiem, że byli razem. Tyle się domyślam. CO do torrentow to weekend pozamykano większość stron angielskich z torrentami, więc ciężko będzie. Ja się przeprosiłam z DC++.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: najnowszy odcinek IP: *.chello.pl 16.05.05, 16:55 no wlasnie, po tym jak zankneli BTefnet to nic tylko siąść i zapłakać ... :/ nie ma już nigdzie żadnych dobrych torrentów. też ściagam wczorajszy odcinek z eDonkey ale idzie TRAGICZNIE wolno :( Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: najnowszy odcinek 16.05.05, 20:02 hm, niezła jesteś. nie wpadłam bym na to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego postu! 23.05.05, 17:57 No i jak? Szkoda biednego Rexa :( Sprawa z Dana dokladnie tak jak przewidywalismy :) Ale trzeba przyznac ze fajnie zakonczyli sezon - amerykanska TV rozwinela sie nieco od czasow Dynastii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.chello.pl 23.05.05, 21:33 masz racje, final swietny! scena kiedy Bree dowiaduje sie o Rexie jest genialna. świetne pokazanie psychiki Bree. az mnie w gardle ścisnęło jak zaczęła wreszcie płakać :/ ale najwiekszym szokiem dla mnie bylo to jak okazało sie że to Mary Alice dźgnęła nożem matke Zacha. byłem pewny że zabił ją mąż Mary Alice (zapomnielem imienia)! SZOK! ehhh... teraz trzeba czekać do września/października ... Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p 23.05.05, 23:28 Moja Zonka sie poryczala :) Szczerze mowiac mnie nie zdziwilo ze to ona ja zabila - w koncu musiala miec powod zeby popelnic samobojstwo. Ciekawe kiedy wyjdzie na jaw numer ktory wykrecil farmaceuta? I czy Zach strzeli? Poza tym - rozwalil mnie maz Lynette :)))) "Jesli strzelisz teraz gola to odzyskasz swoj rower" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.int.bromley.gov.uk / 212.85.1.* 02.06.05, 20:36 Ha! Jestem teraz w UK, wczoraj widzialam ostatni odcinek. Mam niezla satysfakcje, ze mialam racje co do zakonczenia:-))) Kurcze chyba zloze podanie do Scotland Yardu:-)) I jeszcze jedno przeczucie, Rex chyba przezyje... jakos... w koncu kto powiadamia zone przez telefon, ze jej maz nie zyje i to jeszcze doktor, ktory podejrzewa Bree o podtruwanie meza???? Szkoda tylko, ze tak dlugo trzeba czekac na kontynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.chello.pl 02.06.05, 23:35 Rex NIE ŻYJE! Potwierdzone przez aktora i przez twórców serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.06.05, 13:21 Obejrzałam all. Ostatni odcinek czad! Kurcze ale szkoda mi troche Bree :( Generalnie w sumie wszystko się wyjaśniło no ale po coś ci nowi przyjechali. Uwielbiam ten serial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.06.05, 13:23 Jeszcze jedno, Zach jest synem Mike? Chyba tak będzie, nie zdziwie się jak doktorek oskarży Bree o śmierć Rexa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.chello.pl 05.06.05, 21:53 no wlasnie nie wiadomo czy Zach to syn Mike'a. Mike sie bardzo zdziwił jak usłyszał że tamta dziewczyna zabita przez Mary Alice miała syna. jak widac o tym nie wiedzial, czyli nie wiedzial o Zachu. a skoro nie wiedział to po co wogole przyjechal do Wisteria Lane? oto jest pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p 06.06.05, 21:29 No, on szukal od innej strony, tzn od strony skrzynki znalezionej w jeziorze. Dlaczego sobie upatrzyl te okolice? No wlasnie - skrzynka z cialem byla wyrzucona w poprzednim miejscu zamieszkania rodzinki Zacha. Ale moze bylo tak, ze przeanalizowal liste osob ktore w podejrzany sposob opuscily tamta okolice i podazyl ich sladem. On chyba wiedzial ze tamta dziewczyna byla w ciazy tyle ze nie mial pojecia ze dziecko przezylo. Zreszta sam nie wiem, ale wydaje mi sie nieprawdopodobne (znajac realia seriali) zeby Zach nie byl synem hydraullika. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p 11.06.05, 17:43 Obejrzałam wszystkie odcinki. Powalające! Drugi sezon będzie w jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Kto nie widzial finalu niech nie czyta tego p IP: *.chello.pl 11.06.05, 21:59 tak, od września :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona22 Re: Kto nie widzial finalu niech nie zyta tego p IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:41 ja jestem dopiero pry 11 odinku ..by d++ siągam i fatalnie idie :( ale serial bosski.. nie Cytam o bedie bo skoda psuC Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: "Desperate Housewives" 07.07.05, 01:22 a mnie ominął ostatni odcinek:( a kiedy w UK następna seria? i dlaczego te wszystkie aktorki z serialu sa takie chude?! (i chudną bardziej)... Desperate Housewife Tonight! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: "Desperate Housewives" 27.01.06, 00:02 No! Wreszcie mogłem sobie przeczytać ten wątek i poznać Wasze wrażenia po pierwszej serii, nie psując sobie radości oglądania serialu. :) Szkoda, że się skończyło. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: "Desperate Housewives" 27.01.06, 10:49 szkoda, ciekawe czy Polsat kupi 2 serię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: "Desperate Housewives" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 14:20 Zapraszam na moje forum www.wisteral.fora.pl o gotowych na wszystko dla fanów, amatorów i każdego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pippin Re: "Desperate Housewives" IP: *.pl / 217.153.161.* 26.06.06, 23:58 czy bedzie trzecia seria na polsacie? kiedy? pewnie po mundialu, nie wczesniej, co? czy ktos ma jakies informacje? podzielcie sie, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: "Desperate Housewives" IP: *.chello.pl 27.06.06, 09:27 trzeciej serii jeszcze nie zaczęto kręcić! dopiero w lipcu zaczną. premierę w USA ta seria będzie miała pod koniec września, czyli u nas w Polsce pojawi się najwcześniej w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś