Dodaj do ulubionych

Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne

09.05.05, 11:33
Czy 'Taniec z gwiazdami' mozna traktować jako serial??? W końcu to program
cykliczny... :)
Oglądam od pierwszego odcinka - przyznaję się bez bicia - i szczerze
powiedziawszy nawet mi się to podoba (sic!!!), nie wiem dlaczego, ale to może
dlatego, że ostatnimi czasy to jedyna produkcja TVN, która nie jest
kompletnym szitem jak np. Ciao Debil Sedesa, czy W-11.. ?? Tak czy inaczej
lubię sobie popatrzeć jak 'VIP-y' dylają z zawodowymi tancerzami/tancerkami,
a szczególnie to lubię, gdy Beata Tyszkiewicz z twarzą ogorzałą po spaleniu 2
paczek wołgów przed nagraniem, wygłasza swoje recenzje po występie każdej z
par :)) Jeszcze nigdy nie zdobyła się chyba na żadne konstruktywne
podsumowanie tego co widziała, tylko od 4 odcinków jej każda recenzja wygląda
jakby była odtwarzana z taśmy: 'ble, ble, ble... to było wspaniałe/byliście
wspaniali'. Czy ktoś też zwrócił na to uwagę, czy może ja się czepiam??? Za
to Wódecki z kłakami jak fale tsunami jest git, podobnie jak ta rasowa pani i
lekko gejowaty pan z żiri.
Mołkowa jak zwykle sztywna, a Urbański sprawia wrażenie jakby co program był
na bani ;) Chociaż z tym 'Lis w TVN-ie???' to fajnie odpalił :)
Obserwuj wątek
    • married Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 09.05.05, 14:01

Rzeczywiście, program fajny i gwiazdy dają sobie nieźle radę. Pani Tyszkiewicz
      chyba nie może powiedzieć nic konstruktywnego, bo nie jest zdaje mi się
      kompetentna w tym temacie. A może jest i tylko nie chce wyrazić krytyki, albo
      narazić się gwiazdom? Urbański natomiast razi mnie swoimi komentarzami w stylu:
      jesteście moją ulubioną parą. Częstuje tym zdaniem wszystkich biorących udział
      w tym programie. Mołek sprawia wrażenie, że nie bardzo wie co tam
      robi. "Poprosili mnie to przyjdę". Ale miło popatrzeć na podrygujące gwiazdki
      polskiej telewizji :) Podziwiam, bo ja sama tak nie umiem ;)
      • kazzol Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 09.05.05, 16:20
        Ja odnoszę wrażenie, że Urbański od kilku lat nawalony prowadzi te programy.
        Gada rzeczy, których na trzeźwo w telewizji się nie mówi ;)
        No chyba, że jak bohater American Beauty ma już wszystko w dupie.
        Nie będę ukrywał, że program oglądam głównie ze względu na towary, które tańczą
        z 'gwiazdami'. Partnerki Nalanego, Nejmana i Janiaka jak dla mnie pierwsza
        liga ;)
        • gianni_vonsacze Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 09:22
          kazzol napisał:

>Nie będę ukrywał, że program oglądam głównie ze względu na towary, które tańczą
          > z 'gwiazdami'. Partnerki Nalanego, Nejmana i Janiaka jak dla mnie pierwsza
          > liga ;)

Kamila Kajak (partnerka Olego) to dla mnie numero uno zdecydowanie
          (zdecydowanie apetyczniejsza jest bez makijażu, zdecydowanie.. no i taka fajna
          mała, obrotna, żaden wieszak...) mniam! Ta od Nejmana też nie gorsza
          (szczególnie tydzień temu w tych skromnych łaszkach była sjuper sajz mi)!!!
          Za to Nejman w wejściówce przed tańcem - w tym stroju z czasów Rewolucji
          Fancuskiej - to jest prawdziwa moc, heh. I zawsze w materiałach z prób jakoś
          strasznie mi od niego cuchnie potem :)
          • Gość: zazouu Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne IP: *.sbi.com 10.05.05, 10:22
            a co myslicie o Witku Pasztecie??? we wszystkich tancach wyglada jak torreador
            • gianni_vonsacze Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:04
              Gość portalu: zazouu napisał(a):

> a co myslicie o Witku Pasztecie??? we wszystkich tancach wyglada jak torreador

Witas Pasztet mi kojarzy się z prezesem jakiegoś Polmosu, ewentualnie
              destylarni spirytusu :)
              Bardzo go lubię, a tak poza tym to facet chyba się nie starzeje - wygląda od
              kilkunastu lat tak samo ;)
              • lady_maximator Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:15
                a ja jak patrze na Jego wygibay,to mam obawę,że zasłabnie,albo jakiś problem z
                pikawą wystąpi;)
                i troche jednak się posunął,hery się letko przerzedziły-ale i tak się nieźle
                trzyma;)
                • gianni_vonsacze Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:21
                  fakt - Witas zawsze po tańcu jest tak zdyszany, że szok, ale służba medyczna
                  chyba na planie też jest, więc jakby co to pomoc w porę nadejdzie..
                  • lady_maximator Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:23
                    na pewno już odpalony helikopter czeka,jakby co...;)
                    • zgredek_ojejku Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:32
                      Mówiąc szczerze też sobie lukam na to chetnie...... Całkiem tocalkiem fajne
                      miłe i przyjemne....
                      • gianni_vonsacze Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:36
                        ja się spodziewałem na początku gniota na miarę ciao Debil - autentycznie, ale
                        jednak potrafia czasami coś zrobić, przy czym papa się nie czerwieni ze
                        wstydu ;)
                        • zgredek_ojejku Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:38
                          ja też....... a tu... bardzo miła niespodzianka
                        • dzidzia_bojowa Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:39
                          Dziewczyny i chłopaki muszą się napracować,żeby nauczyć się tak tańczyć. To
                          naprawdę nie jest łatwe, wiem coś o tym. Tym bardziej szacunek dla
                          nieprofesjonalistów
                        • lady_maximator Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:44
                          gianni_vonsacze napisał:

> ja się spodziewałem na początku gniota na miarę ciao Debil - autentycznie,
                          ale
                          > jednak potrafia czasami coś zrobić, przy czym papa się nie czerwieni ze
                          > wstydu ;)

ja też spodziewałam się kichy,myślałam,że to nudne będzie-patrzenie na densy.a
                          ogląda się bardzo przyjemnie:)
                          • zgredek_ojejku Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 11:46
                            i tak najbardziej mi się podobają przygotowania i czasami teksty jakimi rzuca
                            urbański. Choćby jak ostatnio.. Lis?? W tvnie?? :)))) urocze
          • kazzol Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 20:35
            Partnerka Nejmana u mnie jest liderem, po tym jak Nalany odpadł z Agnieszką
            Pomorską.Co prawda była trochę za słodka, ale ogólnie 'bardzo piątka' ;)
            Nejman, to w życiu prywatnym też takim Waldkiem jest przyuważyłem.Szczególnie
            gdy się wypowiada w czasie treningów.
            Co do strojów, to nic nie przebije jego białego elvisowego kostiumu.Miał do
            tego mokrą włoszkę na głowie ;) Git chłopak.
            Ogólnie na minus pani od pogody (szeroka jakaś) i pani Skrzynka - nie myślałem,
            że jest taka umięśniona.
    • maira Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 10.05.05, 18:41
      mnie też się program podoba,szczególnie tango w wykonaniu Olego zapadło mi w
      pamięć;))Za to Skrzynecka mnie denerwuje-jest strasznie infantylna,jak coś
      powie to żal dupę ściska.
      Szkoda,że Klaudia opadła,bardzo fanie tańczyła chociaz chyba nie polubiła się
      ze swoim partnerem;))
      • Gość: kika Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:31
        Skrzynecka nie tylko ciebie denerwuje. A jakie ma krótkie giry! Hi hi. Tylko gdzie ma plasterek? Boi się, ze jej odpadnie?
    • Gość: living_dead_girl Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne IP: *.e-nterart.pl 10.05.05, 18:59
      Nienienienienie, Zbynio nie jest git, nienienienienie. Niech się chłopina
      zajmie lepiej pszczólkami co to kwiatki zapylają, to mu najlepiej wychodzi.
      Urbańskiego ewaporować należy, jego poczucie humoru zabija. Wiem, że chłopok
      chce wyrobić tym sposobem 1475% normy, ale nie tędy droga. Może czuje wtedy
      zwiększoną proletariacką moc niczym vodka z Zakładów w Tiumieniu, nie wiem, no
      nie wiem. Ale o zgrozo, ja tez ten program ogladam czasami, a i żywo się nieraz
      zainteresuję.
      • naise Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 02.12.05, 18:06
        No proszeee, Kuba Wesołowski tańczył jak drewniak a zaszedł tak wysoko właśnie
        dzieki pani Tyszkiewicz. Mimo iż bardzo ją lubię, zaczęłam się zastnawiać czy
        może ona nie dowidzi, albo może weszła z Kubą w jakiś układ ? To było żenujące.
        • na4 Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 03.12.05, 08:25
          Co do kuby fatalny, ale pewnie zaszedł tak wysoko dzięki fankom serialu. Żal
          Agnieszki, bo szło jej coraz lepiej ...
          • michal_82 Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 03.12.05, 16:33
            Żal Agnieszki tylko dlatego, że odpadła przed Kubą, ale w finale znalazły się
            pary, które były najlepsze.
            • mallina Re: Beaty Tyszkiewicz recenzje taneczne 04.12.05, 01:06
              a w kolejnej edycji mam nadzieje, ze Hrabina i Wodecki juz nie beda musieli sie
              stresowac;-)
              zabawa zabawą ale te ich ocenianie jest beznadziejne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka