Gość: serialówka IP: *.chello.pl 24.06.05, 20:48 Boże, kto to ogląda? Koszmarna gra pseudoaktorów, beznadziejny scenariusz, akcja mogąca byc konkurencją dla obserwowania schnącej farby:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agoosia90 Te ogladam i uwielbiam... 28.07.05, 23:22 Ja ogladam w11. Bardzo lubię ten serial. Jest po prostu boski!! Fajna obsada (mimo, ze Czechowska, Wątroba, Potaczek i Friedek są amatorami) i ogólnie całe serial jest genialny! Mam nadzieje, że będzie jeszcze mnóstwo odcinków :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzEkOlAdKa Re: Kto ogląda W11? IP: *.osmolice.sdi.tpnet.pl 14.08.05, 14:09 Ja oglądam! Są tam pokazane fajne pomysły na schwytanie nie grzecznych ludzi.Fajni są aktorzy: Maciek z Anią są łagodni,a Aśka z Sebastianem są bardziej... Podoba mi się ten serial i go ogladam.Poprostu! lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Kto ogląda W11? 26.06.05, 12:46 Gość portalu: serialówka napisał(a): > Boże, kto to ogląda? Koszmarna gra pseudoaktorów, beznadziejny scenariusz, > akcja mogąca byc konkurencją dla obserwowania schnącej farby:/ Zgadzam się w 100%. Takiej żenady to ze świecą szukać. W moim rankingu plasuje się zaraz po Ciao Darwin i Świecie w/g Kiepskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Kto ogląda W11? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:14 asiek101 napisała: > Gość portalu: serialówka napisał(a): > > > Boże, kto to ogląda? Koszmarna gra pseudoaktorów, beznadziejny scenariusz > , > > akcja mogąca byc konkurencją dla obserwowania schnącej farby:/ > > Zgadzam się w 100%. Takiej żenady to ze świecą szukać. W moim rankingu plasuje > się zaraz po Ciao Darwin i Świecie w/g Kiepskich Uważam iż to jest najlepszy program połączenie serialu z programem. Uwielbiam to na pewno niczym nie przypomina plagiatu M jak masturbacja [ miłość], jest to film prawdziwy oparty na faktach a takie coś dla ludzi inteligentnych to odpoczynek po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Kto ogląda W11? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.05, 14:38 ja ogladam czasem. aktorzy nie sa rzeczywiscie najlepsi, ale fabula bywa ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerrrra Re: Kto ogląda W11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:31 Ja sie musze przyznac,ze ogladam glownie dla przystojnego Watroby;) Na poczatku okropnie mnie irytowala gra policjantow,ale teraz jest juz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: Kto ogląda W11? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:43 I ja oglądam mimo, że uważam że fabuła jest banalna i lekko fantastyczna. Ale nie przegapie żadnego odcinka, bo jak się nie ma co oglądać to ogląda się nawet to. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kto ogląda W11? 03.07.05, 18:32 Oglądam bo mam słabość do polskich kryminalnych produkcji choćby były najgorsze. Tylko pomyliłaś to z tradycyjnym filmem, bo to jest bardziej w stylu 997. Scenariusz oparty na darzeniach prawdziwych a ci pseudoaktorzy to prawdziwi policjanci. A reszta niech będzie milczeniem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka Re: Kto ogląda W11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:36 Ja nawet to lubię, ale wkurza mnie to że zawsze kogoś podsłuchają i sprawa się wyda albo złapią kogos na gorącym uczynku. Normalnie przeciez nie jest tak rozowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinka_czikulinka Re: Kto ogląda W11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:59 tak się beznadziejnie złożyło, że wszyscy moi znajmoi wyjechali na wakacje... A że ja wyjezdżam dopiero w sierpniu, spedzam czas na ogladaniu wszystkiego jak leci-w tym- W11. Gra aktorów naprawdę jest irytująca, ale przyznaje, że przyzwyczaiłam się już do tego "widowiska" :) tym bardziej że niektóre odcinki są dosyć interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: Kto ogląda W11? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:12 Ja to też ogladam.Nie przegapiłam jeszcze rzadnego odcinka.Jednak wkurza mnie gra tych pseudoaktorów(nie mówie tutaj o policjantach, bo oni grają dobrze), są oni tak nie naturalni, że aż słabo się robi jak to się widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio marian Re: Kto ogląda W11? IP: 213.77.2.* 18.07.05, 12:04 ostatnio oglądałam jak było o jakiejś kobiecie zamordowanej w domu spokojnej starości, wie ktoś moze jak to sie skończyło bo nie mogłam do końca obejrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cold33 Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:30 Nie oglądam. Mój kolega z klasy tam grał jakiś epizod. Wim, że był w którymś z odcinków lub w kilku 'dresem'-narkomanem. Taki niski, czarne włosy, okulary z grubymi oprawkami. Czy ktoś pamięta? Jak Wam się podobał? Aha, ale nie wiem czy miał wtedy okulary Odpowiedz Link Zgłoś
kilof4 Re: Kto ogląda W11? 01.08.05, 22:45 Bardzo dobry program. Uwielbiam go!!!!!! Podoba mi się że przytaczają nawet te sceny i zabójstwa z życia naszego. Np. jeden odcinek był o tym jak kongubina i jej mąż zlecili porwanie syna żeby wyłudzić pieniądze, od jej pierwszego męża ojca dziecka i to było to samo co ta głośna sprawa tego Michała 5 letniego utopionego w rzecze, albo sprawa tego chłopca co go zabiła kongubentka ojca tego chłopca by on nie stawał im na przeszkodzie. Jest to bardzo dobry program-serial. Oglądam każdy odcinek i jeszcze żadnego nie przegapiłem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cold33 Jeszcze raz pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:59 Hm... w związku z tym, co napisałeś przypuszczam, że jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie, które zamieszczam w poscie poprzedzającym Twoj. Prosze więc jeszcze raz spróbuj(cie) odpowiedzieć. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piś Re: Jeszcze raz pytanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:00 KonGuben z konGubiną dali mu kilofem w łeb i utopili w rzecze... Odpowiedz Link Zgłoś
kilof4 Re: Jeszcze raz pytanie... 02.08.05, 09:24 Gość portalu: cold33 napisał(a): > Hm... w związku z tym, co napisałeś przypuszczam, że jesteś w stanie odpowiedzi > eć na moje pytanie, które zamieszczam w poscie poprzedzającym Twoj. Prosze więc > jeszcze raz spróbuj(cie) odpowiedzieć. > Dziękuje. To jest trudno określić w jakim odcinku on mógł grać, bo dresiarze zazwyczaj pomagają w śledzctwie lub je utrudniają, mógł grać dresiarzy którzy chłopcu w jednym odcinku na zlecenie baby podali narkotyki, lub dresiarzy którzy w jednym odcinku utrudnialu śledzctwo.Zazwyczaj są oni poboczni w śledzctwie lub osobami zatrzymanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm_ka Re: Kto ogląda W11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:43 wydaje mi się że graja amatorzy ale scenariusz i reżyseria leżą pod psem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądam w 11 Re: Kto ogląda W11? IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 02:02 A czy to są faktycznie autentyki? Ale chyba nie we wszytskich akcjach brali udział akurat ci policjanci co występują. Wydaje mi się,że by morderstw zabrakło. Chyba z całej Polski sprawy mają jako scenariusz. No i zawsze coś pewnie od siebie dodadzą. Bardzo lubię W11 ,ale od wsześnia chyba będzie nachodził się z klanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Re: Kto ogląda W11? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:19 Tak, to są autentyki, tylko...niemieckie. Tzn sprawy z Niemiec. To kalka niemieckiego K11. Odpowiedz Link Zgłoś