Gość: yogi IP: *.attu.pl 01.07.05, 16:48 choc bysmy porabali tv siekiera to i tak bedzie nas przesladowac mjm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linoleum_rodzaju_m Re: mjm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:27 fakt, a ja już skakałem z radości, gdy powiedzieli w TV,że w wakacje nie będzie MjKM. A tu guzik,jest MjM,tyle,że powtórka. Nie ma ucieczki, ciągle i wszędzie słyszę piosenkę Gąsowskiego z tego serialu. Chyba sprzedam telewizornię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: mjm IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:29 Masz rację gdzie nie włączę to słyszę i widzę te pieprzone mostowiaki. To reklama to jakiś konkurs. Nawet wakacji nie można spokojnie spędzieć. Nie widzę w tym tasiemcu rzadnych ciekawych wątków tylko sex i sex. I do łóżka i kocham i kocham. Tragedia. Ludzie dajcie żyć. Tam są ohydne geje i pedały. Przeszczepy i zjazd kosmitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: mjm IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:21 Przeszczepem i kosmita jesteś ty.<haha>A tak wogóle to przeszczepami jest ten cały Żijewski i Foremniaczka, którzy są nudni, nie mają za grosz talentu. A wogóle nie rozumiem jak można nie obejrzeć rzadnego odcinka i jeszcze się wypowiadać na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
olaf_17 Re: mjm 26.07.05, 11:14 Zgadzam się w 100%. Zawsze nas będą te pedały prześladować. I ci wypuszczeni z psychriatryka fani. Musimy coś z tym zrobić!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychRiatra Re: mjm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:16 CO? Tu jest porządny kiosk ruchu, ja tu mięso mam! Odpowiedz Link Zgłoś
disc_man Re: mjm 26.07.05, 11:30 Niestety napisałeś nie na temat. Przykro nam, musisz się skierować do lekarza. I gratuluje o ile jest czego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychRiatra Re: mjm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:35 To "nam" to w imieniu całej Gołańczy? Odpowiedz Link Zgłoś
disc_man Re: mjm 26.07.05, 11:42 Przykro mi znowu nie na temat. Chyba to coś poważniejszego. Chyba tylko szpital pomoże. Temat był niestety inny, wielu ludzi na tym forum to zrozumiało, ty niestety nie!Chociaż temat był wyrażnie podany i niestety nie przezemnie stworzony chociaż myślę podobnie temat brzmi:> choc bysmy porabali tv siekiera to i tak bedzie nas przesladowac mjm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychRiatra Re: mjm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:43 Wypiszę ci receptę na słownik ort., chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
disc_man Re: mjm 26.07.05, 11:54 Niestety nikt mnie nie sprowokuje. To już się malutki robi nudne, ty i twoi koledzy po 40 wymyślcie co innego. I znowu wypowiedż nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś