monika9965 16.07.05, 16:04 Jestem wielką fanką MjM.I chciałabym się was zapytać jaką bohaterke i bahatera najbardziej lubicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleeeeeeeeeeee Re: Fan M jak Miłosc IP: *.future-net.pl 16.07.05, 16:09 Ja uwielbiam Rafała ale może dlatego, że uwielbiam Jacka Poniedziałka - aktora, który go gra! Lubię Go też jako aktora TR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El@ Re: Fan M jak Miłosc IP: *.dami.pl / *.dami.pl 17.07.05, 17:35 Ja uwielbiam Rafała ale może dlatego, że uwielbiam Jacka Poniedziałka - aktora, który go gra! Lubię Go też jako aktora TR! ================ Nie ty jedna... to wspaniały aktor, zwłaszcza "na żywo"... zazdroszczę wszystkim mieszkającym do 55 km od TR! Ja mam 10x dalej... niestety :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeeeeee Re: Fan M jak Miłosc IP: *.future-net.pl 17.07.05, 19:09 Tak, masz rację z tą odległością, ja mam do TR trzy przystanki tramwajowe a widziałam Jacka Poniedziałka we wszystkich sztukach, w których tam gra i zapewniam, że naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś