Dodaj do ulubionych

A Fleischman???

07.09.05, 16:39
Wszyscy piszą o ulubionych postaciach to ja też:
Ja najbardziej lubię Fleischana...Dla mnie po prostu jeden odcinek bez niego
jest nic nie wart(no prawie;-))Większość moich znajomych uwielbia Chrisa, a
dla mnie on po prostu nie ma "tego czegoś"(wielbiciele Chrisa, bez obrazy ;-))
Czy znjdą się tu jacyś wielcy fani Fleischmana??
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: A Fleischman??? 07.09.05, 16:43
      ja go polubiłam teraz właśnie po latach.
      Za to teraz irytuje mnie Chris, również przepraszam wielbicieli, ale cóż, gusta
      się zmieniają.
    • fifth_avenue Re: A Fleischman??? 07.09.05, 17:16
      dla mnie fleischman to perełka tego serialu !!;D jak odejdzie, chyba NX nie
      będzie juz takie samo jak kiedyś...
    • pbona Re: A Fleischman??? 07.09.05, 18:32
      Uwielbiam Fleischmana. Bez niego serial traci. Dlatego uwazam ze wszystkie
      odcinki, ktore zostaly nakrecone po Jego odejsciu nie sa juz prawdziwym
      Przystankiem. To przeciez dzieki niemu poznajemy Cicely i w gruncie rzeczy to
      patrzymy na nie wlasnie Jego oczami. Joel jest jedyny w swoim rodzaju.
      Wiekszosc zachwyca sie hrisem chyba dlatego, ze jest taki inny... Nie wiem jak
      to okreslic. Nigdy nie dazylam tej postaci przesadnym uczuciem. Poniewaz to
      Joel jest kluczem do calego serialu. Ogladajac Przystanek zmieniamy sie razem z
      Nim. To Joel prowadzi nas przez wszystkie odcinki. To Joel zaprowadzil nas do
      Cicely, mimo ze tego nie chcial. I mysle, ze mimo wszystko, mimo ostatniego
      odcinka z Nim i tej kartki (na co wskazywaly ostatnie odcinki z nim), mysle ze
      tak samo jak my wszyscy Joel takze uwaza ze Cicely to stan umyslu.. oraz duszy.
      Pozdrawiam
      Patrycja
    • watanabe.miharu Joel :D 07.09.05, 19:35
      Joel to także mój ulubiony bohater NX, od zawsze. Skoro już porównujemy go z
      Chrisem, to proszę bardzo - Chris jest jakiś taki nijaki, jak dla mnie (zgadzam
      się, nie ma "tego czegoś", co ma Joel;). Zbyt grzeczny, zgodny, ciągle buja
      gdzies myślami, nigdy nie robi nic niewłaściwego (i on niby był w więzieniu?
      wolnego..). Joel jest o wiele bardziej ludzki - wkurza się, popełnia czasem
      wpadki, zdarza mu się zrobić coś głupiego, nawrzucać komuś słownie albo
      fizycznie:) - przy tym potrafi być ogromnie uroczym, sympatycznym facetem. Jest
      inteligentny, ale nie przynudza słuchacza swoimi przemyśleniami jak Chris, jako
      lekarz jest troskliwy, poważnie (czasem aż za bardzo) podchodzący do swojej
      "misji". Wydaje mi się, że jest dość impulsywny, co czasem wpędza go w kłopoty.
      Potrafi porządnie zirytować momentami swoim narzekaniem, ale jednocześnie
      wysluchiwanie tych jego monologów jest fascynujące - ma nieraz sporo racji. I to
      wytrwałe drążenie tematu, czasem aż przesadne.. ;)
      Dla mnie Joel Fleischman jest kompletnym ..człowiekiem. Tak, po prostu jest
      bardzo ludzki, ma swoje słabości, ale jest dobrym człowiekiem. I najzwyczajniej
      w świecie jest to po prostu ciekawa postać. Potrafię go zrozumieć:)
      We Fleischmanie najbardziej podoba mi się jego niesforny charakter - owszem,
      przez te kilka lat w Cicely zmienił się, ale ciągle pozostał tym samym, "starym,
      dobrym" Joelem, który pewnego dnia przybył na Alaskę;) Może w ostatnich
      odcinkach za bardzo się "ugrzecznił", uspokoił, ale ciągle jeszcze ma swoją
      Fleischmanowską niepokorną duszę.

Inni bohaterowie serialu wydają mi się mniej lub bardziej jednostronni, Joel to
      najlepiej zagrana postać, najbardziej wiarygodna. Ale to już zasługa mr Morrowa:D
      • juliet_cicely Re: Joel :D 07.09.05, 21:00
        Dzięki ci panie boże że są jacyś prawdziwi fani fleischmana!!!
        Swietnie to ujeliście..w każdej wypowiedzi!!!
        Bez niego ten serial to nie będzie już przystanek alaska, ....tylko to co z
        niego zostanie ...
        Dzięki za odpowiedzi!!Uwielbiam fleischmana!!!I mr morrowa także ;-))
        Pozdrawiam wszystkich przystankowiczów!!!
        • yoasia1 Re: Joel :D 07.09.05, 23:13
          Zgadzam się ze wsyztkimi powyższymi opiniami na temat Joela.Ja również
          uwielbiam Fleischmana.Dzięki niemu m.in. PA jest takim cudownym serialem i tak
          fajnie się go ogląda,Innych bohaterów serialu też lubię ale Joel jest po prostu
          najlepszy!!!
        • watanabe.miharu Re: Joel :D 08.09.05, 20:34
          juliet_cicely napisała:

> Uwielbiam fleischmana!!!I mr morrowa także ;-))

To tak jak ja:) Polecam ci serial z Robem "Numb3rs", o którym już pisałam w
          którymś z wątków, i nawet fotki wstawiłam. Fajnie się ogląda "Fleischmana" po
          latach:)
        • martka24 Re: Joel :D 14.09.05, 20:27
          a pewnie ze istnieja!! i glowe dam ze przewazaja fanki...Ja sie dopisuje
          Martka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka