Dodaj do ulubionych

Babskie seriale!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:04
Ok dziewczyny, czekam na propozycje najlepsze "babskie" seriale jakie
widzialyscie...i nafajniejsi aktoaktorzy...jak dla mnie Borys Szyc i Pawel
Malaszynski!!!!!
Obserwuj wątek
    • harriet24 Desperate Housewives 16.09.05, 17:48
      Jak dla mnie babski... Mój facet oglądając wczorajszy odcinek zaczął wyklinać
      Bree. Chyba już więcej nie obejrzy.
      • Gość: aśka Sex and the city!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 18:58
    • Gość: Marta Re: Babskie seriale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:38
      24 GODZINY ;) Poważnie... mój ulubiony!!!
      • Gość: Re Re: Babskie seriale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:30
        Sex w wielkim miescie, Gotowe na wszystko......
        • Gość: kinga Re: Babskie seriale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:16
          Gotowe na wszystko, Kochane kłopoty
          • Gość: Anka Re: Babskie seriale!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:31
            Na chwilę obecną: "Gotowe na Wszystko", bo: nie jest to serial , który z góry
            zakłada ,że będą go oglądały idiotki..., niestety w większości przypadków
            scenarzysta ( czy reżyser) taktuje Kobietę jak przygłupa, który - nie ma
            poczucia humoru, - nie ma innych zmartwień poza sprzątaniem, gotowaniem itd...,
            - nie ma w ogóle poczucia rzeczywistości....

Z polskich kiedyś podobał mi sie serial , który rezyserowała Janda i grała tam
            razem ze swoją córką... ( kurcze nie pamiętam tytułu), leciały jakieś pilotowe
            odcinki a potem cisza, a szkoda , bo było i z poczuciem humoru i z bezwzględnym
            szkalowanie wad polaków ...

pozdrawiam
    • ewengarda Re: Babskie seriale!!!! 31.10.05, 21:17
      dla mnie "Kochane kłopoty" i "Jordan w akcji"
      • Gość: xxx Re: Babskie seriale!!!! IP: *.aster.pl 31.10.05, 22:18
        Desperate Housewifes ( gotowe na wszystko) i Gilmore girls (Kochane kłopoty)
    • aga.p.p Re: Babskie seriale!!!! 01.11.05, 00:52
      I kto by pomyślał, że panny Gilmore są takie popularne:) Dla mnie to
      zdecydowanie numer 1. I Sex w wielkim mieście. I Ed. A gospodynie robią się z
      odcinka na odcinek coraz nudniejsze.
      A aktorzy? Pół obsady CSI i CSI NY:))

pzdr,
      A.
      • Gość: Kasieńka Re: Babskie seriale!!!! IP: *.raciaz.pl 04.11.05, 00:36
        Pogoda na miłość(One tree hill),Kochane kłopoty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka