Gość: LeeLoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:04 Ok dziewczyny, czekam na propozycje najlepsze "babskie" seriale jakie widzialyscie...i nafajniejsi aktoaktorzy...jak dla mnie Borys Szyc i Pawel Malaszynski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harriet24 Desperate Housewives 16.09.05, 17:48 Jak dla mnie babski... Mój facet oglądając wczorajszy odcinek zaczął wyklinać Bree. Chyba już więcej nie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Sex and the city!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Babskie seriale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:38 24 GODZINY ;) Poważnie... mój ulubiony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Babskie seriale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:30 Sex w wielkim miescie, Gotowe na wszystko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Babskie seriale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:16 Gotowe na wszystko, Kochane kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Babskie seriale!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:31 Na chwilę obecną: "Gotowe na Wszystko", bo: nie jest to serial , który z góry zakłada ,że będą go oglądały idiotki..., niestety w większości przypadków scenarzysta ( czy reżyser) taktuje Kobietę jak przygłupa, który - nie ma poczucia humoru, - nie ma innych zmartwień poza sprzątaniem, gotowaniem itd..., - nie ma w ogóle poczucia rzeczywistości.... Z polskich kiedyś podobał mi sie serial , który rezyserowała Janda i grała tam razem ze swoją córką... ( kurcze nie pamiętam tytułu), leciały jakieś pilotowe odcinki a potem cisza, a szkoda , bo było i z poczuciem humoru i z bezwzględnym szkalowanie wad polaków ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Babskie seriale!!!! 31.10.05, 21:17 dla mnie "Kochane kłopoty" i "Jordan w akcji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Babskie seriale!!!! IP: *.aster.pl 31.10.05, 22:18 Desperate Housewifes ( gotowe na wszystko) i Gilmore girls (Kochane kłopoty) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Babskie seriale!!!! 01.11.05, 00:52 I kto by pomyślał, że panny Gilmore są takie popularne:) Dla mnie to zdecydowanie numer 1. I Sex w wielkim mieście. I Ed. A gospodynie robią się z odcinka na odcinek coraz nudniejsze. A aktorzy? Pół obsady CSI i CSI NY:)) pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Babskie seriale!!!! IP: *.raciaz.pl 04.11.05, 00:36 Pogoda na miłość(One tree hill),Kochane kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś