kawa_inka1 02.10.05, 12:55 W sob 01.10. obejrzałam pierwsze 15 min nowego serialiku reklamowanego przez TVP. Dno totalne. Jeszcze gorsze niz Pierwsza Miłość. Nie polecam bo szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: WARTO KOCHAĆ TVP1 02.10.05, 14:11 Też obejrzałem 15 minut i mam podobne odczucia. Zasnąłem z nudów. Baba włóczyła się ciągle po tym hotelu i marudziła, a hotel potem się nagle spalił. I niby facio się tak od razu zakochał. Beznadzieja. Niby taka szeroka obsada z tego co widziałem w czołówce, a była tylko ta żałosna dwójka. Zero treści, szkoda czasu. Ps. Jak nazywa sie piosenka, która leciała podczas tego "szkolenia" jako pierwsza i potem jako trzecia już podczas pokazu sztucznych ogni? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: WARTO KOCHAĆ TVP1 03.10.05, 18:57 W zasadzie w tym serialu jest zawarty kanon telenoweli. Po pierwsze spojrzenia, głębokie i namiętne, po drugie czekamy kiedy główna bohaterka ulegnie, po trzecie pewnie będzie jakaś inna, zapewne brunetka wetnie się w tą miłość, po czwarte wszyscy zapewne będą żyć perypetiami głównej bohaterki, po piąte jak najbardziej dobrany temat muzyczny serialu. Oglądać nie będę, ale wierność wzorcom południowamerykańskim trzeba docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: WARTO KOCHAĆ TVP1 IP: 217.149.242.* 03.10.05, 20:27 A ja myślałam, że ty chcesz pochwalić TVP1, że warto ją kochać...co za pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś