Dodaj do ulubionych

Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean???

IP: *.lublin.mm.pl 27.10.05, 15:00
Ludziska oświećcie mnie,pls.
Serial rewelacyjny,wątek z gangsterami całkiem całkiem,tylko czy chiefa gra
Wycleaf???Podobny bardzo...;)

Pozdr cieplutko;)
Obserwuj wątek
    • aga.p.p Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 27.10.05, 15:25
      Owszem. I to całkiem nieźle gra:)

pzdr,
      A.
    • Gość: dorotka Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:37
      Nie ogladałam "Brygady" przez jakiś czas i starciłam orientecję w serialu.

1. Gdzie Doc, kim i strażak
      2. Na kogo i co kapowała Monroe
      3. dlaczego Bosco był wkurzony na Yokas
      4. Co siedzieje z rodziną Yokas

z góry dziękuję.
      • kurt.s Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 28.10.05, 10:01
        Ad.1 - niestety nie wiem, bo też nie widziałem wszystkich odcinków. Mogę
        jedynie powiedzieć, że po tym, jak Kim dowiedziała się, że jest w ciąży,
        postanowiła odejść z pracy dla dobra dziecka. Największy wpływ na tę decyzję
        miały wydarzenia z pierwszego odcinka 6 serii.

Ad.2 - Monroe została przydzielona na 55 posterunek jako wtyka IAB, ale jeszcze
        nie miała swojego zadania. I nagle sprawa się znalazła - zastrzelony został
        Donald Mann, który na nadgarstkach miał ślady kajdanek. Wydział wewnętrzny
        podejrzewał, że zastrzeliła go Cruz, choć tak naprawdę zrobiła to Yokas. Monroe
        miała wyciągnąć od Faith prawdę o tym, co się stało na dachu wieżowca.

Ad.3 - Po wyjściu ze szpitala, Bosco chce wrócić do aktywnej pracy w policji,
        ale na strzelnicy okazuje się, że w wyniku odniesionych ran ma uszkodzone oko i
        nie strzela już jak dawniej. W czasie jednej z akcji, gdy Monroe szamocze się z
        przestępcą, Bosco niechcący rani swoją partnerkę. Yokas chce badań, czy Bosco
        może służyć w policji, a ten czuje się tak, jakby jego dawna partnerka mu już
        nie ufała.

Ad.4 - Rodzina Faith rozpadła się. Fred poznał kogoś i zażadał rozwodu. Emily,
        jako że jest już dorosła, mogła wybrać, z kim chce mieszkać. Wybrała matkę.
        Charlie został z ojcem.

Pozdrawiam i zapraszam do dalszej dyskucji! (GG:1254778)
        • aga.p.p Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 28.10.05, 11:05
          Ad.1 - Doc siedzi w wariatkowie, bo mu w 5-tej serii odpaliło.

pzdr,
          A.
    • Gość: dorotka Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:31
      Dzięki, rozjasniło mi się
    • Gość: Daga Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.lublin.mm.pl 28.10.05, 12:48
      A jak wam sie podoba wątek "wampiryczny"?;)Zapowiada sie interesująco.
      Generalnie świetne są pomysły w każdym odcinku,nie tylko te "stałe" dot.głównych
      bohaterów,ale też te na jeden,dwa odcinki.Jak ten o chłopcu dzwoniącym z szafy i
      proszącym o pomoc.Rewelacja.

ps.a jak sie przenoszą do szpitala to mam wrażenie,że to nie szpital w NY tylko
      w Chicago (nasz ukochany znaczy sie) i zaraz wyskoczy dr Weaver,nie wiem czy tak
      sie pisze to nazwisko,ale chyba wiemy o co kaman;)
    • Gość: jessalba Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:47
      szkoda ze to ostatni sezon...
      • Gość: Boy Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:09
        Eee... mysle ze jeszcze z jeden nakreca.
        • kurt.s Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 02.11.05, 19:58
          Eh, chciałbym, żeby tak było... Niestety, 6 sezon jest oficjalnie ostatnim. 22
          odcinek 6 serii nosi nawet tytuł "Goodbye to Camelot" (aluzja do pierwszego
          odcinka 1 sezonu - "Welcome to Camelot"). Jedyne, na co możemy liczyć, to
          powtórki.
        • Gość: FJR Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:06
          No niestety, 22 odcinek 6 serii jest definitywnie ostatnim odcinkiem. Więcej
          nie będzie. Miałem okazję go już obejrzeć (ściągnąłem z netu) - zakończenie nie
          pozostawia złudzeń. Fakt faktem, że dla mnie to jeden z najlepszych
          sensacyjnych seriali "made in USA", jakie wyemitowano w Polsce.
          • Gość: Boy Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:56
            Faktycznie... Az sprawdzilem na jednej z fan-stron serialu. No coz, lipa jak dla
            mnie. Jest to jeden z nielicznych seriali, poza 2 pierwszymi sezonami E.R i
            "Nowojorskimi Gliniarzami", ktore ogladalem odcinek po odcinku. I wedlug mnie
            jest zdecydowanie najlepszy z wymienionych. Naprawde szkoda ze to juz koniec bo
            z tymi aktorami i przy tylu fajnych pomyslach i swietnej realizacji mozna by
            nakrecic jeszcze min. 2 serie.
            :(((
            • Gość: Daga Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.lublin.mm.pl 03.11.05, 16:21
              Mi też sie dziś żal zrobiło jak uświadomiłam sobie,że w przyszłym tyg.-zdaje
              sie-koniec.Szkoda wielka.
              Żeby sie chociaż dobrze skończyło;)
              • Gość: FJR Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:31
                Właśnie, pomysły na kolejne odcinki były bardzo dobre - do samego końca, i
                trudno uwierzyć, żeby się wyczerpały. Można mieć tylko cichą nadzieję na "THIRD
                WATCH: Reaktywacja" ;-) Ale pewnie przyjdzie nam poczekać na coś podobnego, o
                ile w ogóle 7 seria powstanie. A fajnie by było... Pozdrawiam!
                • kurt.s Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 03.11.05, 16:36
                  A którą postać lub postacie najbardziej polubiliście z całego serialu? Jaki
                  wątek lub który odcinek najbardziej Wam się podobał?
                  • aga.p.p Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 03.11.05, 18:01
                    Yokas. Babka z charakterem podobnym do mojego. Trudno mi było nie polubić:)
                    Doca też trudno nie polubić. Cruz polubiłam dopiero za to co zrobiła w ostatnim
                    odcinku (wtajemniczonych uprasza się o niespoilerowanie, pozostali mogą
                    poczekać do wtorku).
                    Odcinki zdecydowanie te, których akcja toczy się 10 i 11 września. I pozostałe
                    okołotematyczne. Mistrzostwo świata (a biorąc pod uwagę temat serialu, to łatwo
                    im pewnie nie było). Dzisiejszy też był jednym z lepszych. A w ogóle to ciężko
                    się zdecydować, bo w tym serialu nie ma skiepszczonych wątków.

pzdr,
                    A.
                    • Gość: Daga Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.lublin.mm.pl 03.11.05, 18:03
                      Yokas,Sully,no i faktycznie Cruz.Jest w niej jakiś magnetyzm,no i dawno nie
                      widziałam takiej "twardej babki" w serialu.
                      • zuzia_i_werka Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 03.11.05, 18:15
                        Bosco:-)))))) Uwielbiam go od samego początku.Lubiłam też bardzo Bobbiego i
                        strasznie płakałam jak go zabili.No i Sully a zwłaszcza jego związek z Tatianą.
                        Cholera wszystkie moje ulubione seriale sie kończą:-(
                        • Gość: FJR Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:26
                          Mnie najbliższe są postacie policjantów - Yokas, Cruz, Sully'ego, Davisa i
                          Bosco. Faith Yokas jest chyba najsilniejsza z nich wszystkich, choć i Cruz to
                          silna kobieta, z charakterem, niezależna. Sully - według mnie jest niczym
                          ojciec, nie tylko dla Davis'a, ale i ze względu na swój wiek i doświadczenie
                          może być wzorem dla pozostałych gliniarzy. Davis - naprawdę dobry glina i
                          porządny facet. I wreszcie narwaniec Bosco - Faith chyba wie najlepiej, że
                          trudno o lepszego przyjaciela i partnera.
                          Jeśli chodzi o poszczególne odcinki to trundo mi wybrać jeden czy nawet kilka
                          ulubionych (zwłaszcza, że niestety nie widziałem wszystkich), ale bardzo
                          podobał mi się epizod "Last Call" (4 seria), kiedy Ty, Doc i Bosco postanowili
                          zabrać Sully'ego na przymusowy odwyk do leśnej chatki.
                          • kurt.s Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? 03.11.05, 22:39
                            Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! Trudno wybrać jedną postać, bo każda wnosi
                            coś do serialu - mniej lub więcej. Dobrze, że twórcy potrafili wyważyć wątki
                            tak, by nie skupiały się one wokół jednego z bohaterów, czy też tylko części z
                            nich.
                            Mnie też trudno wybrać jeden odcinek, który szczególnie bym lubił. Każdy wnosi
                            coś nowego - nie ma gorszych i lepszych. Dla mnie wszystkie były równie
                            interesujące.
                            Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za odpowiedzi!
                            • Gość: Daga Re: Czy w "Brygadzie ratunkowej"gra Wycleaf Jean? IP: *.lublin.mm.pl 04.11.05, 15:40
                              I znowu przykro,że coraz bliżej końca;(
    • Gość: FJR Muzyka w Third Watch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:17
      Prócz tego, że nie będzie już więcej odcinków Third Watch, szkoda też, że nie
      wydano żadnego soundtracku. Jedyne, co można zrobić, to zdobyć listę utworów
      wykorzystanych w poszczególnych odcinkach i szukać ich na własną rękę. A skoro
      już mowa o muzyce, to motyw przewodni jest świetny - nie wyobrażam sobie innego
      utworu jak tylko "Keep Hope Alive" The Crystal Method.
    • kurt.s Goodbye to Camelot 08.11.05, 06:59
      Dziś ostatni (niestety) odcinek "Third Watch" - ciekaw jestem Waszych opinii na
      jego temat - jak Wam się podobał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka