Gość: lolek IP: *.aster.pl 09.01.06, 22:29 W dzisiejszym odcinku cebulooki Norbert prowadził samochód.Czyżby odzyskał władzę w nogach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renata Re: Cebulooki w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:49 on już wcześniej samochód prowadził.. Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Cebulooki w MjM 10.01.06, 08:41 samochody przeciez sie przerabia aby mógł prowadzić niepełnosprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Cebulooki w MjM 10.01.06, 13:56 ta kwestia juz byla dyskutowana. To ze samochód prowadzi, to nic dziwnego. Może byc tak przerobiony, ze nie trzeba uzywac nóg. Ciekawe tylko, jak on chowa wózek, wsiada, prowadzi, później wyciaga jakos wózek i "wchodzi" na pietro do Marty. Nieraz sie u niej przeciez zjawiał niezapowiedziany, sam a windy w tym bloku nie ma. Tutaj już realizatorzy przesadziali. Niby chwali sie, ze scenarzyści wprowadzili do scenariusza postać tak ciężko niepelnosprwną, ale z drugiej strony jej zycie jest tak odrealnione: wspaniale przystosowane mieskzanie, samochód, zero problemow w pracy (zrezygnował przez romans), kobiety pchaja mu sie do łóżka pęczkami (siostra Jacka, Studentka, Marta)... Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Cebulooki w MjM 10.01.06, 17:49 a jak już go obgadujemy to dodam że humory ma jakby to on był w ciąży, początkowo go lubiłam ale teraz mnie strasznie drażni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Cebulooki w MjM IP: *.future-net.pl 10.01.06, 18:20 A nie wiecie, kiedy się wyjaśni coś z tym dzieckiem Marty, które rzekomo jest Norberta a naprawdę ma mieć innego /znanego nam /tatusia? Ciekawość mnie zżera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serialowiec Re: Cebulooki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:49 Piękne okreslenie, niezwykle trafne... ja cały czas mam nadzieje, że stanie sie cud i Norbet wstanie, na pewno w jakimś tragicznym momencie, na przykład pozar albo zagrozenie zycia Marty lub śpiącego malucha w łóżeczku. to mógłby być ostatni kadr ostatniego odcinka serialu... tylko co wtedy z tym forum, o czym bedziemy pisać i do czego się przyczepiać? A tak na marginesie, to dzidziuś bedzie Jacka-Rafała-Norberta-dostawcy pizzy?! Niech już będzie Norberta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjm Re: Cebulooki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:30 > Ciekawe tylko, jak on chowa wózek, wsiada, prowadzi, później wyciaga jakos wóze > k > i "wchodzi" na pietro do Marty. Nieraz sie u niej przeciez zjawiał > niezapowiedziany, sam a windy w tym bloku nie ma. Tutaj już realizatorzy > przesadziali. No przeciez kiedys jak sie zjawil to przyjechal taksowka. Byc moze taksowki (taksowkarze) przystosowane dla niepelnosprawnych maja usluge wtarmoszenia goscia z wozliem na pieterko jedno czy drugie. jedzie wtedy kierowca, szesciu chlopa + klient Odpowiedz Link Zgłoś