Dodaj do ulubionych

Cebulooki w MjM

IP: *.aster.pl 09.01.06, 22:29
W dzisiejszym odcinku cebulooki Norbert prowadził samochód.Czyżby odzyskał
władzę w nogach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Cebulooki w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:49
      on już wcześniej samochód prowadził..
      • redudek Re: Cebulooki w MjM 10.01.06, 08:41
        samochody przeciez sie przerabia aby mógł prowadzić niepełnosprawny.
    • gocha221 Re: Cebulooki w MjM 10.01.06, 13:56
      ta kwestia juz byla dyskutowana.
      To ze samochód prowadzi, to nic dziwnego. Może byc tak przerobiony, ze nie
      trzeba uzywac nóg.
      Ciekawe tylko, jak on chowa wózek, wsiada, prowadzi, później wyciaga jakos wózek
      i "wchodzi" na pietro do Marty. Nieraz sie u niej przeciez zjawiał
      niezapowiedziany, sam a windy w tym bloku nie ma. Tutaj już realizatorzy
      przesadziali.
      Niby chwali sie, ze scenarzyści wprowadzili do scenariusza postać tak ciężko
      niepelnosprwną, ale z drugiej strony jej zycie jest tak odrealnione: wspaniale
      przystosowane mieskzanie, samochód, zero problemow w pracy (zrezygnował przez
      romans), kobiety pchaja mu sie do łóżka pęczkami (siostra Jacka, Studentka,
      Marta)...
      • gweeny Re: Cebulooki w MjM 10.01.06, 17:49
        a jak już go obgadujemy to dodam że humory ma jakby to on był w ciąży,
        początkowo go lubiłam ale teraz mnie strasznie drażni...

• Gość: Bleee Re: Cebulooki w MjM IP: *.future-net.pl 10.01.06, 18:20
          A nie wiecie, kiedy się wyjaśni coś z tym dzieckiem Marty, które rzekomo jest
          Norberta a naprawdę ma mieć innego /znanego nam /tatusia? Ciekawość mnie zżera!
          • Gość: serialowiec Re: Cebulooki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:49
            Piękne okreslenie, niezwykle trafne... ja cały czas mam nadzieje, że stanie sie
            cud i Norbet wstanie, na pewno w jakimś tragicznym momencie, na przykład pozar
            albo zagrozenie zycia Marty lub śpiącego malucha w łóżeczku. to mógłby być
            ostatni kadr ostatniego odcinka serialu... tylko co wtedy z tym forum, o czym
            bedziemy pisać i do czego się przyczepiać? A tak na marginesie, to dzidziuś
            bedzie Jacka-Rafała-Norberta-dostawcy pizzy?! Niech już będzie Norberta...
      • Gość: mjm Re: Cebulooki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:30
        > Ciekawe tylko, jak on chowa wózek, wsiada, prowadzi, później wyciaga jakos
        wóze
        > k
        > i "wchodzi" na pietro do Marty. Nieraz sie u niej przeciez zjawiał
        > niezapowiedziany, sam a windy w tym bloku nie ma. Tutaj już realizatorzy
        > przesadziali.

No przeciez kiedys jak sie zjawil to przyjechal taksowka. Byc moze taksowki
        (taksowkarze) przystosowane dla niepelnosprawnych maja usluge wtarmoszenia
        goscia z wozliem na pieterko jedno czy drugie. jedzie wtedy kierowca, szesciu
        chlopa + klient
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka