Dodaj do ulubionych

gejek z MjM

12.02.06, 15:06
nier sadzicie ze powrót tego gejka w MjM to całkiem poroniony pomysł? chodzi
mi o tego któy sie koniecznie zaprzyjaźnixc z myszka...w ogóle bez sensu ten
jego powrót a postac wyjatkowo dziła mi na nerwy:D a co wy o nim sadzicie?
Obserwuj wątek
    • setorika Re: gejek z MjM 12.02.06, 15:10
      Podzielam zdanie, na razie nic z tego nie wynika prócz fochów myszy i debilnych
      usmieszków w/w Grzegorza
    • lilith18 Re: gejek z MjM 12.02.06, 15:28

amerykański chłopiec jest całkiem niezły, natomiast określenie z tematu wątku -
      zdecydowanie niesympatyczne.
      • margotkaaa Re: gejek z MjM 12.02.06, 15:32
        moze rzeczywiscie okresliłam temat mało symaptycznie, ale nie wynika to z mojej
        homofobii tylko z wyjatkowej niecheci do tej postaci:Dhehe poza tym nie
        potrafie go innaczej nazywac niz gejek:D
        • Gość: bzykacz polny Re: gejek z MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:01
          O rany, jeździ się tu po wszystkich od góry do dołu, wyśmiewa wszystko od
          wyglądu po koligacje rodzinne, nikomu nie przeszkadza że to wulgarne i
          krzywdzące, dopiero gdy padnie słowo gej, zaraz znajdują się obrońcy uciskanej
          mniejszości. Zwolennicy "równosci" niech zrozumieją, że dopóki swobodnie nie
          będzie sie mozna nabijać z czyjegoś pedalstwa, dopóty nie będzie ono czymś
          normalnym. Takie próby obrony są dowodem, że do tego jeszcze bardzo długa droga.
          • lilith18 Re: gejek z MjM 13.02.06, 15:23

Nie sądzę, że kiedykolwiek przyzwolę sobie na 'nabijanie się' i szydzenie z
            czegokolwiek nie negatywnego.
            I tyle.
            • Gość: bzykacz polny Re: gejek z MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:35
              To ciekawe czemu nie reagujesz na permanentne obrażanie chochołów, małgosi i
              papugi, i całej reszty.
              • lilith18 Re: gejek z MjM 13.02.06, 15:39

Zastanów się, co w ogole porownujesz.
                Bohaterów z bajki (przenosnia) z dyskryminowanymi homoseksualistami?
                Przecież nie w tym rzecz.
                Zbaczamy z tematu - tyle ode mnie.
                • Gość: bzykacz polny Re: gejek z MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:57
                  Nie zbaczamy - krytyka dotyczy zwykle wyglądu żyjących osób. Dyskryminacja
                  homoseksualistów nie polega na tym, że mówi sie o nich z dystansem czy nawet z
                  kpiną. Robienie z nich świętych krów, o których nie mozna swobodnie się
                  wypowiadać, to ślepa uliczka.
    • cioccolato_bianco Re: gejek z MjM 12.02.06, 15:34
      moze mysza sprowadzi go znowu na droge hetero;)
      • margotkaaa Re: gejek z MjM 12.02.06, 16:03
        hehe mysza??!! juz bym sie bardziej spodziewała ze sama stanie na drodze homo i
        zacznie z iza krecic:D w koncu i tak z pracy nie wychodzi a edi ma zone:D
        chociaz to myszce nie przeszkadzało nigdy zbytnio:D
        • halfoat Re: gejek z MjM 12.02.06, 16:08
          w tej rzeczywistości politycznej to raczej pójdzie do zakonu (i dobrze)
        • cioccolato_bianco Re: gejek z MjM 13.02.06, 10:02
          o. kiedys wlasnie myslalam, ze iza jest homo i bedzie mysze podrywac:)
    • harriet24 Re: gejek z MjM 12.02.06, 16:26
      A ja myślę, że Grzegorz wywinie Myszy jakiś numer. Będzie się chciał zemścić za
      Michała, zobaczycie. A co do życia uczuciowego Myszki to gdzieś czytałam, w
      jakimś cudownym szmatławcu, że <SPOILER!!! :)> ma się pojawić w jej życiu jakiś
      nowy men. Pozna go podczas joggingu w parku, czy cuś takiego...
      • alex_koz Re: gejek z MjM 12.02.06, 19:21
        ja to bardziej bym liczyla, ze Magda M. pozna podczas joggingu jakiegos amanta;)
        • Gość: baQ Re: gejek z MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 09:24
          Może mysza dla tego amerykańca zmieni płeć i będzie trans ?? tego w polskich
          serialach jeszcze nie bylo!
          • cioccolato_bianco Re: gejek z MjM 13.02.06, 10:03
            tego cenzura krrit nie pusci w tvp o 20.00h;)
          • halfoat Re: gejek z MjM 13.02.06, 10:40
            i w akcie zemsty odbije Stefanowi Elkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka