Dodaj do ulubionych

inspektor eddie

IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:41
inspektor eddie (keen eddie) to jest dopiero serial , tyle ze niestety tylko
jedna serie nakrecili tj.13 odcinkow, ale serial naprawde spoko, lecial do
piatku na tvn jak ktos ogladal to wie o czym mowie:)
Obserwuj wątek
    • madee1 Re: inspektor eddie 18.02.06, 14:33
      W tym tygodniu byłam na zwolnieniu lekarskim i trafiłam na parę odcinków.
      Naprawdę fajny serial, fajnie zrealizowany, dowcipny, niestety emitowany o
      fatalnej porze :/ Wreszcie zresztą zobaczyłam Siennę Miller niekoniecznie na
      zdjęciu z Jude Law w brytyjskim brukowcu :) Ona naprawdę gdzieś grała!
    • Gość: HYDRO Re: inspektor eddie IP: 193.138.140.* 18.02.06, 14:54
      Też oglądam ten serial i bardzo mi sie podoba. A inspektor podoba mi się
      jeszcze bardziej...heheh. POZDRAIWAM
      • Gość: asz Re: inspektor eddie IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:49
        a nie wiecie przypadkiem czy beda krecic jescze jedna seria??bo 13 odcinkow to
        przynajmniej jak dla mnie zamalo:)
        • Gość: sVastyka Re: inspektor eddie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:42
          kocham ten serial!!!! jest świetnie nagrany...ja chce jeeszzzczzzeeee...a
          wszsytko co dobre szybko sie konczy...aha..to prawda on byl emitowany o
          okropnej porze, nie mialm prawie jak ogladac...tak mnie ciagelo ze sie az ze
          szkoly urywalam ;)
          • Gość: asz Re: inspektor eddie IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:41
            mnie tez okropnie wciagnal , moj ulubiony serial , na szcescie nie musialam
            urywac sie ze szkoly , ale jak wychodzilam to strasznie pedzilam do domu,
            sciagam teraz wszystkie 13 odcinkow z neta:) niestety jest ich tylko 13:(
            • Gość: sVastyka Re: inspektor eddie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:56
              a jak je szybko ściągnąc??? u mnie osłem musze czekac miesiącami..:/ :( chyba
              sie nigdy nie doczekam :(
              • Gość: asz Re: inspektor eddie IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:37
                ja sciagam osłem i dosyc dobrze mi idzie, mam dwa odcinki, a sciagaj mi sie
                jescze 4
                • Gość: asz Re: inspektor eddie IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:11
                  no ale slyszklalam ,ze niestety nie beda juz krecic wiecej:(
                  • Gość: sVastyka Re: inspektor eddie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:27
                    to skandal!!!!!!!!!...bo niby slaba ogladalnosc w stanach...dlatego bo anglicy
                    narzekaja na amerkancow i sie im nie dziwie !!!cóz za chamstwo!!!! ja chcee
                    jeeeszsszzcxzzzzeeeee!!!!!!!!!!<wrrr><wsciekla>
                    • Gość: asz Re: inspektor eddie IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:52
                      przegladalam sobie strony amerykanskie na temat tego serialu i rozne fora i na
                      tych stronach jest pelno petycji o nakrecenie wiekszej ilosci odcinkow, a na
                      forach masa ludzi , ktorzy chca zby seria sie rozwijal , ale mysle ze to
                      niestety nic nie da:( bo jak nie krecili tak nie kreca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka