Gość: mamuśka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 11:02 że lecą na niego dużo młodsze i atrakcyjne babki? z ciekawości pytam, bo nie mogę tego czegoś dostrzec ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:06 Nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.p. Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:22 To zmysłowy zapach przypraw Knorra. W TV tego nie czuć, ale one to czują. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Podobnie Daniel? 24.03.06, 11:41 Mnie zastanawia, czemu laseczki tak lecą na HIV-a. Przeciez on jest obleśny (i nie o chorobę mi chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.r.e.s.t Re: Podobnie Daniel? 24.03.06, 11:43 Ale co i raz któras go w trąbe puszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Podobnie Daniel? 24.03.06, 11:47 Tak, ale jednak zadają sobie fatygę :) A ja w ogóle bym się go nie dotknęła, on jakiś taki obrzydliwy jest. I ma idiotyczna manierę mówienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Podobnie Daniel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:05 a nie dziwi Cię powodzenie Stasi Bożesztymój albo Agi Lubicz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Podobnie Daniel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:06 nawet nudna i wiecznie jęcząca Elżbieta ma adoratora, który wzdycha do niej od lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Podobnie Daniel? 24.03.06, 13:45 Stasia to marzenie każdego emeryta-rencisty, a Aga przynajmniej ma jaja, natomiast Daniel ich nie posiada :D W mamusię (filmową) się wrodził: ten sam stopień zdrewnienia i braku przypraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Podobnie Daniel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:09 Dzidka, a która z nich była laseczką (no może poza jego pierwszą dziewczyną) - żonamo czy ta małolata co to od miesięcy do niego wzdycha? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 24.03.06, 12:01 tez nie wiem, a ta Ela powinna juz go dawno olac, za to ze co chwile ma wyskoki, jeszcze kiedy ja czyms zarazi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 24.03.06, 12:22 To jest chyba szerszy problem - dlaczego dojrzali faceci lecą na młode laski to chyba wiadomo, ale dlaczego działa to również w drugą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:30 niektorzy faceci nawet jak mają 6 dych na karku są sexowni, a są i tacy co wręcz lepiej się prezentują w starszym wieku niz w młodosci, taki Sean Connery choćby.. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 24.03.06, 13:44 Ja bardzo lubię starszych mężczyzn, znacznie bardziej niz równiesników :))))) I Mesje Knorr jest, uważam, wizualnie niczego sobie. Natomiast do szału doprowadza mnie jego sposób bycia i prawdopodobnie po pięciu minutach zarąbałabym go patelnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:37 to taki typek- ulubieniec kuracjuszek w Ciechocinku, brr Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 26.03.06, 10:16 Mlodość przyciąga w jedna i w druga stronę - piotr7777 - co za pytanie? Pomarszczony facio z plamami watrobowymi i upierdliwością czy Orlando Bloom:)))???Wiele kobiet (zwłaszcza tych, które nie są "bluszczami")wybiera młodszych z tego samego powodu co starsi faceci młode kobiety.Proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.crowley.pl 26.03.06, 10:58 PIotrowi chodziło raczej o to, czemu mlode laski lecą na starszych facetów. Nie mam pojęcia, szczerze mowiąc, nigdy mnie tacy nie pociagali. Przed trzydzeistką wolałam rówieśników, teraz - młodszych:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:20 To ja już tysiąc razy wolałabym doktora Lubicza, niż Jurka... Stockinger co prawda trochę się postarzał, ale podoba mi się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 26.03.06, 21:31 no jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje, widocznie są takie co lecą na Jurka, to tak jak z Krzychem z Mjm było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debi Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.icpnet.pl 13.05.06, 23:11 nie wiem przecież to burak<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:37 Też sie zastanawiam co w sobie ma;/ Szkoda mi Elki;/ Odpowiedz Link Zgłoś