Dodaj do ulubionych

Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 11:02
że lecą na niego dużo młodsze i atrakcyjne babki? z ciekawości pytam, bo nie
mogę tego czegoś dostrzec ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:06
      Nic
    • Gość: b.p. Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:22
      To zmysłowy zapach przypraw Knorra. W TV tego nie czuć, ale one to czują.
    • the_dzidka Podobnie Daniel? 24.03.06, 11:41
      Mnie zastanawia, czemu laseczki tak lecą na HIV-a. Przeciez on jest obleśny (i
      nie o chorobę mi chodzi).
      • a.g.r.e.s.t Re: Podobnie Daniel? 24.03.06, 11:43
        Ale co i raz któras go w trąbe puszcza.
        • the_dzidka Re: Podobnie Daniel? 24.03.06, 11:47
          Tak, ale jednak zadają sobie fatygę :) A ja w ogóle bym się go nie dotknęła, on
          jakiś taki obrzydliwy jest. I ma idiotyczna manierę mówienia ;)
      • Gość: mamuśka Re: Podobnie Daniel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:05
        a nie dziwi Cię powodzenie Stasi Bożesztymój albo Agi Lubicz? ;)
        • Gość: mamuśka Re: Podobnie Daniel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:06
          nawet nudna i wiecznie jęcząca Elżbieta ma adoratora, który wzdycha do niej od
          lat ;)
        • the_dzidka Re: Podobnie Daniel? 24.03.06, 13:45
          Stasia to marzenie każdego emeryta-rencisty, a Aga przynajmniej ma jaja,
          natomiast Daniel ich nie posiada :D W mamusię (filmową) się wrodził: ten sam
          stopień zdrewnienia i braku przypraw :)
      • Gość: mamuśka Re: Podobnie Daniel? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:09
        Dzidka, a która z nich była laseczką (no może poza jego pierwszą dziewczyną) -
        żonamo czy ta małolata co to od miesięcy do niego wzdycha? ;)
    • bluejanet Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 24.03.06, 12:01
      tez nie wiem, a ta Ela powinna juz go dawno olac, za to ze co chwile ma
      wyskoki, jeszcze kiedy ja czyms zarazi
      • piotr7777 Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 24.03.06, 12:22
        To jest chyba szerszy problem - dlaczego dojrzali faceci lecą na młode laski to
        chyba wiadomo, ale dlaczego działa to również w drugą stronę?
        • Gość: mamuśka Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 12:30
          niektorzy faceci nawet jak mają 6 dych na karku są sexowni, a są i tacy co
          wręcz lepiej się prezentują w starszym wieku niz w młodosci, taki Sean Connery
          choćby..
        • the_dzidka Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 24.03.06, 13:44
          Ja bardzo lubię starszych mężczyzn, znacznie bardziej niz równiesników :))))) I
          Mesje Knorr jest, uważam, wizualnie niczego sobie. Natomiast do szału
          doprowadza mnie jego sposób bycia i prawdopodobnie po pięciu minutach
          zarąbałabym go patelnią.
          • Gość: fiona Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:37
            to taki typek- ulubieniec kuracjuszek w Ciechocinku, brr
        • goldioo Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 26.03.06, 10:16
          Mlodość przyciąga w jedna i w druga stronę - piotr7777 - co za pytanie?
          Pomarszczony facio z plamami watrobowymi i upierdliwością czy Orlando
          Bloom:)))???Wiele kobiet (zwłaszcza tych, które nie są "bluszczami")wybiera
          młodszych z tego samego powodu co starsi faceci młode kobiety.Proste
          • Gość: Kiki Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.crowley.pl 26.03.06, 10:58
            PIotrowi chodziło raczej o to, czemu mlode laski lecą na starszych facetów. Nie
            mam pojęcia, szczerze mowiąc, nigdy mnie tacy nie pociagali. Przed trzydzeistką
            wolałam rówieśników, teraz - młodszych:D
            • Gość: Magda Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:20
              To ja już tysiąc razy wolałabym doktora Lubicza, niż Jurka...
              Stockinger co prawda trochę się postarzał, ale podoba mi się! :)
    • gweeny Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie 26.03.06, 21:31
      no jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje, widocznie są takie co lecą na
      Jurka, to tak jak z Krzychem z Mjm było...
    • Gość: debi Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.icpnet.pl 13.05.06, 23:11
      nie wiem przecież to burak<lol2>
      • Gość: Młoda Re: Jerzy Chojnicki - co takiego ma w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:37
        Też sie zastanawiam co w sobie ma;/ Szkoda mi Elki;/
    • mati_lecha To tylko serial. 14.05.06, 00:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka