ewelina733 04.04.06, 11:39 niby typowo polskich kazdy musi jesc na sniadanie tosty dzem ???? wszedzie to samo zenada, chyba tylko macius z klanu je jak nalezy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efad4d Re: dlaczego w serialach? 04.04.06, 12:06 a jedza w sterylnych kuchniach na modnych mebelkach, jedynie w zlotopolskich widzialem ostatnio scene , ktora byla tak naturalna , ze jak na tasiemiec nienaturalna- babka kisila ogorki i mial zalozony nimi caly stol a takze mnostwo sloikow, to sie scenografowie namożdzyli ;) -- punkt skupu Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: dlaczego w serialach? 04.04.06, 12:15 U babci Mostowiakowej też jajecznica na śniadanko leci. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: dlaczego w serialach? 04.04.06, 14:18 albo wszystko jest ładnie porozkładane na talerzykach - wędlinka, serek, pomidorki, chlebek w koszyczku. siedzą wyluzowani przy stole w kuchni. o której oni wstają? ja chwytam kromkę chleba, jadę po niej jakimś serkiem twarogowym, jem na stojąco i warczę na otoczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 01:56 lilith76 napisała: > albo wszystko jest ładnie porozkładane na talerzykach - wędlinka, serek, > pomidorki, chlebek w koszyczku. siedzą wyluzowani przy stole w kuchni. o której > > oni wstają? > ja chwytam kromkę chleba, jadę po niej jakimś serkiem twarogowym, jem na > stojąco i warczę na otoczenie ;) > A ja warczę na otoczenie,że muszę wstawać o nieludzkiej godzinie bez śniadania. A w ogóle nigdy nie mogłam się nadziwić,że ktoś 5 min po wygramoleniu się z łóżka potrafi wtrynić jajecznicę z 4 jajek( co jest w ogóle z tymi jajkami?) Odpowiedz Link Zgłoś
harry_callahan Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 09:19 i chodzą w butach po mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 10:04 Zupelnie mnie to nie dziwi. U mnie mieszkanie traktuje sie uzytkowo i nikogo nie dziwi chodzenie po nim w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 10:05 A niektórzy się budzą w nienagannym makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwonia37 Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 10:39 chyba jest jakas roznica miedzy serialem a zyciem... Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 12:08 piwonia37 napisała: > chyba jest jakas roznica miedzy serialem a zyciem... no nie żartuj... -- punkt skupu Odpowiedz Link Zgłoś
piwonia37 Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 13:16 efad4d napisał: > piwonia37 napisała: > > > chyba jest jakas roznica miedzy serialem a zyciem... > > no nie żartuj... > ...a nie ma roznicy? > -- > > punkt skupu Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 14:27 myslałem , ze nie ;) -- punkt skupu Odpowiedz Link Zgłoś
fartunia Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 13:02 Przynajmniej nie każą gościom zdejmować butów. Ale w takiej "Niani" pojawił się motyw przykrywania mebli folią. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 14:19 harry_callahan napisał: > i chodzą w butach po mieszkaniu. Tak, tak - szczególnie w "Samo Życie" - latają w kozakach na 10-cm obcasach po tych lśniących posadzkach. Cud, że jeszcze się nie pozabijały. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: dlaczego w serialach? 05.04.06, 16:01 taa i zazwyczaj wszyscy mają jednakowe dzwonki w komorkach,ze juz nie wspomne o tych dzwonkach do mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś