mmorawski 04.05.06, 05:21 www.mininova.org/tor/299996 Miłego ściągania życzę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo spoiler 05.05.06, 20:43 no przegieli z koncowka odcinka 3 trupy naraz? i to jeden taki, o ktorym wlasciwie nic nie wiemy??? nie zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmorawski Re: spoiler IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 20:55 Jakie 3?? Maks 2, a moze nawet 1... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: spoiler 06.05.06, 12:10 pisalem od razu po obejrzeniu odcinka wygladalo jakby Michael strzelil sobie w serce, stad 3 mam nadzieje, ze przezyje najmniej znana osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musze_to_wiedziec Re: spoiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:50 a mozesz napisac kto jeszcze zginal?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina zgineli - spoiler rowniez 06.05.06, 15:05 Libby i Ana Lucia Michael specjalnie sie zranil i pewnie tego Henrego wypuscil na wolnosc.. Ana Lucia to jedna z moich ulubionych postaci w serialu i w taki sposob odeszla..no ale przynajmniej zdazyla zazyc przyjemnosci z Sawyerem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: zgineli - spoiler rowniez 06.05.06, 20:25 Odcinek wymiata ! Zakonczenie ze az opada szczena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: zgineli - spoiler rowniez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 23:12 powiedzcie mi czy długo ściąga się odcinek jeden? wiem ze zależy od kompa ale mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: zgineli - spoiler rowniez IP: *.acn.waw.pl 06.05.06, 23:13 Jak sciagasz Torrentem i wybierzesz watek gdzie duzo ludzi sciaga to pare godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 LOST 06.05.06, 23:51 Zazwyczaj podajemy tutaj najlepsze linki (dzieki dla ariwederczi), aby nie trzeba bylo szukac. 1 odcinek sciaga sie 2 do 5 godzin, zalezy jakie masz lacze. Zazwyczaj LOSTy sciagaja sie naprawde bardzo szybko. Uwaga, bo odcinek 20 w wersji LOL jest zwalony (brakuje kilku sekund i rozjezdza sie dzwiek) ! Nalezy sciagac PROPERA. Tutaj link : www.mininova.org/tor/300925 A jak ktos nie wie gdzie szukac, to chyba najprosciej jest na : tvtorrent.info/ W zakladce "series list" sa kolejne odcinki roznych seriali, w tym oczywiscie LOSTa. Odpowiedz Link Zgłoś