alex_koz 04.05.06, 11:08 bo w obecnych juz wszystkie "zyciowe" watki sie wyczerpaly i jakis bzdurne wymyslaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kin gong Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:50 Raczej narazie się chyba nie doczekamy zadnego serialu nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
anka_florian Re: chcemy nowego serialu;) 04.05.06, 17:08 a myślisz, że jak będzie nowy serial to wymyślą w nim coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: chcemy nowego serialu;) 04.05.06, 22:42 no przynajmniej jeszcze na poczatku bedzie w miare realnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chcemy nowego serialu;) 05.05.06, 13:28 no! najlepiej jakby był mądry...życiowy...śmieszny...i mocno osadzony w realiach cuś jak "DOKTOR EWA" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azxcorsa Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.chello.pl 05.05.06, 14:25 a to może spróbujmy się zabawić w wymyślanie o czym taki nowy serial miałby być? Bo chyba trudno znaleźć dziedzinę życia jeszcze przez seriale nie wykorzystaną. Może coś o ogrodnikach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chcemy nowego serialu;) 05.05.06, 15:01 Ta, np. "K.M.B. czyli z życia działkowiczów"... albo coś o polskich kosmonautach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.chello.pl 05.05.06, 22:38 wśród strażakoów mogłoby się coś zadziać. Wiecie, tu do pożaru, to zamarzniętych łabędzi, a te łabędzie chore na ptasią grypę itd.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompowy Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.chello.pl 13.05.06, 18:55 Wykrakałeś, Żyleta!!! ALbo mi się coś w pijackim widzie na oczy rzuciło! Ale dałbym się pociąć, że widziałem jakiś zwiastun jakiegoś właśnie fabularyzowanego serialu o dzielnych strażakach!!!!! Czy ktoś to widział poza mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksior Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.pl 15.05.06, 17:41 Albo z życia polskich politykó. Ale nie taka nieustająca szopka polityczna. Chciałbym np zobaczyć jak jeden z drugim poseł goli się nad ranem, jak posłanka do lekarza idzie i takie tam. Po prostu to ich szare, bezbarwne życie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka_fanka_z_pń Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 15:12 A ja nie chce nowego serialu nie potzrebny mi mój ukochany serial mi wystarczająco odpowiada: Pozdrowienia dla ekipy MjM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BezczelnyJop Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:08 a masz jakiś pomysl na serial o wątku który nie byłby w innym serialu wykorzystywany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzechowiec Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.chello.pl 13.05.06, 19:31 to se kurna go zrób! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wersalik Re: chcemy nowego serialu;) IP: *.chello.pl 13.05.06, 20:28 Mało ci tego chłamu który mamy do tej pory?????? Odpowiedz Link Zgłoś